Zgubila sem nedolžnost [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 30. Jul. 2008 10:29

marypa napisal/-a:js sm jo zgubila in se ne sekiram več :D nism jo pa zato, da bi jo ;) vseen mi je neko breme padlo z ramen.. prej sm bla mal zafrustrirana kar se sex-a tiče.

In ko poslušam moje nedolžne prijateljice.. in mi one svetujejo kako pa kaj :roll: :roll: :x češ da je to sveto, potem mi pa še o tipih pametujejo, k so same tako izkušene (izbirčne), da glava peče.

Uglavnem se mi ne zdi nč tazga več in so mi neumne tiste, ki se čuvajo do nevemkdaj :wink: samo moje mnenje o brezveznosti tega

Drugim se pa lahko zdiš neumna ti, ker maš tako mnenje. Zakaj pa se ti zdi brezvezno ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2008
Kraj: Love RD

Neprebrana objavaNapisal/-a Punchee » 30. Jul. 2008 10:59

No mene je tudi ful bolelo prvič. Tolk močn, da ga fant ni upu dat niti do konca notr kr sm misnla da se mi bo zmešalo od bolečine. In od takrat nisva več kr mam kr malo strahu da bo spet tako.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 30. Jul. 2008 11:02

^^ Mogoče nisi bla zadosti sproščena ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2008
Kraj: Love RD

Neprebrana objavaNapisal/-a Punchee » 30. Jul. 2008 11:04

Ne sproščena sm bla še preveč, kr kamrkol me je primu me je use žgečkalo. :)
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 30. Jul. 2008 13:03

p!ka napisal/-a:Drugim se pa lahko zdiš neumna ti, ker maš tako mnenje. Zakaj pa se ti zdi brezvezno ?

Prevelk halo se dela iz tega ;) in to samo zato, ker so se v preteklosti to zmislili, da mora ženska bit ''neomadeževana'' za svojega dragega. :lach: Sm tebe mam itak na ignore, pa če že pišeš pod moj post.. :roll: (ne komentiraj več mojih postov, ker mi greš na živce;) hvala )
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 30. Jul. 2008 13:29

marypa napisal/-a:
p!ka napisal/-a:Drugim se pa lahko zdiš neumna ti, ker maš tako mnenje. Zakaj pa se ti zdi brezvezno ?

Prevelk halo se dela iz tega ;) in to samo zato, ker so se v preteklosti to zmislili, da mora ženska bit ''neomadeževana'' za svojega dragega. :lach: Sm tebe mam itak na ignore, pa če že pišeš pod moj post.. :roll: (ne komentiraj več mojih postov, ker mi greš na živce;) hvala )

Ne bom več. :stupid: + hvala, ki si mi povedala, da me ignoriraš- nism nit opazla. Nepomembnost. :lach:
Zadnjič spremenil p!ka, dne 30. Jul. 2008 14:08, skupaj popravljeno 1 krat.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 30. Jul. 2008 13:51

marypa napisal/-a:in to samo zato, ker so se v preteklosti to zmislili, da mora ženska bit ''neomadeževana'' za svojega dragega. :lach:
Mogoce ne ves, ampak moska navdusenost nad deviskostjo(oziroma nedolznim izgledom) ima zelo prakticne razloge. Ne, to ni zato "ker si je nekdo to zmislil", ampak zato, ker si pri devici lahko precej zihr, da je tvoj otrok, pri taki, ki ni, pa nikol ne ves, mogoce si pa dobil eno k je ze v zgodnji nosecnosti. Danes to seveda ni tak problem s sodobnimi metodami ugotavljanja ocetovstva, ampak v preteklosti je pa bil to problem. Torej moska zategnjenost(najraje porocit devico, pa pol pazit kot sokol, po moznosti jo v burko oblect) je custveni mehanizem, ki je nastal povsem evolucijsko, zaradi dejstva, da moski ne more vedet, ce morda vzgaja tuj zarod, mislec da svojega(in tako veselo njegovi geni izumrejo), posebaj ker je vse kar rabi zenska, je 5 minut v lopi z vrtnarjem, da te zajebe. Kot zenska nabrz ne bos razumela o cem govorim, ker pac zenske so vedno vedle, da je otrok njihov. :lol:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
lubii*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lubii* » 30. Jul. 2008 13:57

Mahagonij napisal/-a:
marypa napisal/-a:in to samo zato, ker so se v preteklosti to zmislili, da mora ženska bit ''neomadeževana'' za svojega dragega. :lach:
Mogoce ne ves, ampak moska navdusenost nad deviskostjo(oziroma nedolznim izgledom) ima zelo prakticne razloge. Ne, to ni zato "ker si je nekdo to zmislil", ampak zato, ker si pri devici lahko precej zihr, da je tvoj otrok, pri taki, ki ni, pa nikol ne ves, mogoce si pa dobil eno k je ze v zgodnji nosecnosti. Danes to seveda ni tak problem s sodobnimi metodami ugotavljanja ocetovstva, ampak v preteklosti je pa bil to problem. Torej moska zategnjenost(najraje porocit devico, pa pol pazit kot sokol, po moznosti jo v burko oblect) je custveni mehanizem, ki je nastal povsem evolucijsko, zaradi dejstva, da moski ne more vedet, ce morda vzgaja tuj zarod, mislec da svojega(in tako veselo njegovi geni izumrejo), posebaj ker je vse kar rabi zenska, je 5 minut v lopi z vrtnarjem, da te zajebe. Kot zenska nabrz ne bos razumela o cem govorim, ker pac zenske so vedno vedle, da je otrok njihov. :lol:

haha....lepaa :lach:
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 30. Jul. 2008 14:31

marypa napisal/-a:Uglavnem se mi ne zdi nč tazga več in so mi neumne tiste, ki se čuvajo do nevemkdaj :wink: samo moje mnenje o brezveznosti tega

Jaz sem bila stara 22 let, ko sem izgubila nedolžnost. Pa nisem čisto nič neumna, ker sem čakala toliko časa. In se nisem "čuvala". Pač prej nisem spoznala fanta, ki bi bil vreden, da bi lahko z njim izgubila nedolžnost. Pa mi ni niti 0,00000001% žal, da sem čakala toliko časa. Takšna pač sem ;).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 30. Jul. 2008 14:34

marypa napisal/-a:
Uglavnem se mi ne zdi nč tazga več in so mi neumne tiste, ki se čuvajo do nevemkdaj :wink: samo moje mnenje o brezveznosti tega

oprosti jaz pa te morem komentirat. zakaj so ti neumne?? devičnost je ena izmed pomembnih stvari v življenju ženske,in ni neumno če se čuva,do ne vem kdaj. oz. če ne da vsakemu ki pride mimo!! v delu splovil imamo drugo čakro,in tam so zbrana vsa naša čustva! vsa naša intima,vse izvira od tam. zato je pametno in tudi lepo,če punca glih ne da prvemu ki pride mimo,oz. se ne da dol z vsakim ki ji pride na pot. intimni odnos med dvema partnerjema naj bi bil vrhunec oz. potrditev ljubezni,harmonije. ker je veliko punc,ki se fuka naokoli,ker tako dobijo potrditev da so ženske,oz. se počutijo varne-sam je finta da se tega niti same ne zavedajo! tako,da ni neumno biti devica oz. imeti malo spolnih partnerjev.
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 30. Jul. 2008 20:18

študentka20 napisal/-a:oprosti jaz pa te morem komentirat. zakaj so ti neumne?? devičnost je ena izmed pomembnih stvari v življenju ženske,in ni neumno če se čuva,do ne vem kdaj. oz. če ne da vsakemu ki pride mimo!! v delu splovil imamo drugo čakro,in tam so zbrana vsa naša čustva! vsa naša intima,vse izvira od tam. zato je pametno in tudi lepo,če punca glih ne da prvemu ki pride mimo,oz. se ne da dol z vsakim ki ji pride na pot. intimni odnos med dvema partnerjema naj bi bil vrhunec oz. potrditev ljubezni,harmonije. ker je veliko punc,ki se fuka naokoli,ker tako dobijo potrditev da so ženske,oz. se počutijo varne-sam je finta da se tega niti same ne zavedajo! tako,da ni neumno biti devica oz. imeti malo spolnih partnerjev.

Zato ker se mi devištvo ne zdi nič posebnega ;) Pa zato še ni treba dati vsakemu, ki pride mimo ;) Eh.. ne razumeš, ženska lahko fu** zaradi f. samega, ne pa ker bi rada potrditev in podobno.. kar pa ne pomeni, da js to full prakticiram.. Bi pa.. če bi srečala pravega človeka :) In v bistvu sem srečala :)
Uporabniški avatar
karmy21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 6. 2005
Kraj: Cambridgeshire

Neprebrana objavaNapisal/-a karmy21 » 30. Jul. 2008 21:41

no da še jaz pristavim svoj piskerček... jaz sem izgubila nedolžnost pri 16 letih, in sploh ni nič bolelo, čeprav je bilo malo bolj neprijetno, potem pa vedno boljše :lol:

in tisti tipi ki imajo zelo radi device, so po veliki verjetnosti tudi zanič ljubimci, in se bojijo sodbe bolj izkušenih vrstnic... :twisted:
Uporabniški avatar
crazy_bitch
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a crazy_bitch » 09. Avg. 2008 14:14

~NIA~ napisal/-a:
crazy_bitch napisal/-a:Jaz pa moja poletna avanturca sva pa eno leto nazaj hotla probat sexat - zame prvič zanga ne- in mi ga ni mogu dat notr - mislm mau ga je, ker kri mi je tekla dost pa še nasledne 2 dni mi je po mal, pa bolel me je tudi. Po tem nism več hotla. Zj mam pa fanta (druk) in me zanima če mi bo kri tekla tudi z njim in če sva takt do konca predrla deviško kožico ali ne? :?

tud če sta jo deloma predrla se kožca zarase nazaj če pustiš na miru :)
tko da vrjetno te bo zdej tud bolelo.. sam sej vsako skor boli, ampak vrjem da bo nekoč bolš

ja k sm uzadno tole prebrala me je kr mau zaskrbel, pa ti morm zj povedat da so ble skrbi odveč...nč me ni bolel al pa kj =))
tnx anyway :)
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 09. Avg. 2008 14:26

kaj pa seksaš,sama si si kriva.. :D
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 09. Avg. 2008 14:51

Mojemu je dosti pomenilo, da je bil moj prvi... Pa ne zato, ker bi se bal kritike, ampak ker mu je zelo dosti pomenilo to, da sem si želela ravno z njim to doživet... ker je vedel, da to pomeni, da mi še noben ni bil tako všeč, da mu popolnoma zaupam in da si ga tako želim, da me ne bo motilo, če me bo bolelo. In da sem njega izbrala, da bi imela lep spomin na prvi seks... in ga tudi imam. In čeprav zdaj ni moj fant, se je zelo potrudil, da nimam občutka, da je dobil od mene preveč :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov