Zgubila sem nedolžnost [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

OdgovorNapisal/-a Smetka_ » 06. Maj. 2008 21:33

Prvi sexi so res overrated.Vsi moji prvi seksi so bli zanič.In s prvim,in z drugim in z zdajšnjim. S prvim je blo brezveze,ker je tiča sam tok posodu da sem se gor usedla,pa je že špricnu, drugi je bil tud poden,mel ful punc,bil 12 let starejši pa o seksu pojma,še mal izliva ni znal zadržvat,tko da dlje kot 3,4 minute ni nikol trajalo...
Z zdajšnjim je pa zakon. Prvič sva pa samo probavala če se drug drugmu prilegava.

Prvi sexi sux.
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

OdgovorNapisal/-a Marcela123 » 07. Maj. 2008 10:21

poskrbi da bo drugič tam spodi vlažno, da ne pride do ponovnih natrganin ali karkoli že, kakšen gel v lekarni, trgovini, saj veš
Always look on the bright side of your life.
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

OdgovorNapisal/-a Marcela123 » 07. Maj. 2008 10:26

mene prvič ni nič bolelo pa tudi krvavela nisem. Sm bla že tulk prej razrajcana da je blo vlažno, da sem si ful želela, bila sproščena...mi je pa kri malo tekla kasneje, kr prvič sva seksala precej počas, zelo počas, potem kasneje vsakič hitreje in enkrat tistikrat je tekla kri..tko da A JE MOŽNO DA IMAŠ PRVI SPOLNI ODNOS IN SE TI KOŽICA NE PREDRE, SE TI ŠELE KASNEJ. Po moje se je men kožica skos "nategvala", predrla pa šele kasnej, ne vem, :nixweiss: a je to blo možno??
Always look on the bright side of your life.
all*starka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2007

OdgovorNapisal/-a all*starka » 07. Maj. 2008 11:11

Smetka_ napisal/-a:Prvi sexi so res overrated.Vsi moji prvi seksi so bli zanič.In s prvim,in z drugim in z zdajšnjim. S prvim je blo brezveze,ker je tiča sam tok posodu da sem se gor usedla,pa je že špricnu, drugi je bil tud poden,mel ful punc,bil 12 let starejši pa o seksu pojma,še mal izliva ni znal zadržvat,tko da dlje kot 3,4 minute ni nikol trajalo...
Z zdajšnjim je pa zakon. Prvič sva pa samo probavala če se drug drugmu prilegava.

Prvi sexi sux.

:rofl: kok sm se nasmejala ob tem :D

ja moj prvi seks oz. vsi s prvim tipom so mi bli katastrofa!
tip tut neki kao izkušen, pa gledal je da bo sam njemu pasalo, jst pa kot 13 prese zraven! ko sm bla z njim nisem še nč poštudirala da mi pri seksu kej manka. sm misnla da pač tako mora bit.
šele ko sva z zdajšnjim prvič, sm bla vsa zgrožena čemu sm prej rekla seks.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

OdgovorNapisal/-a Dita- » 07. Maj. 2008 11:53

ja se strinjam... najhujš je to da ma mlada punca v glavi joj kok bo lepo pa svečke bova pržgala pa vse bo najlepš, pol je pa vse skup za en ku**c. saj tko je blo pr men :D prvič sm sexala sred noči za šolo... :steinigung: jao... pa da ne govorim o tem da ko ga je dal notr, me je itak zabolelo in me je bolelo še ene par sunkov - glih takrat ko je men prijetno ratal je pa njemu pršlo :evil: in to se je dogajalo še kr dolgo časa... ahjoj :D

uglavnem punca, jz ti svetujem da nimaš preveč upov glede tega kok super in lepo bo... saj pr men je blo tko da je lepo postal šele z nekaj vaje...

Pobrita? jz za moj prvič nism mela pobrite, sm si jo pa pol kmal pobrila in je bil dečko čist navdušen... je pa različno od fanta do fanta, najbolje da ga kr prašaš pa bo.
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Peterca18 » 07. Maj. 2008 12:11

all*starka napisal/-a:tip tut neki kao izkušen, pa gledal je da bo sam njemu pasalo, jst pa kot 13 prese zraven! ko sm bla z njim nisem še nč poštudirala da mi pri seksu kej manka. sm misnla da pač tako mora bit.
šele ko sva z zdajšnjim prvič, sm bla vsa zgrožena čemu sm prej rekla seks.

Se podpišem pod to. Tipo kao izkušen, ampak ni mel pojma. V posteljo je nesel sabo kup svojih kompleksov, hotel bit nekaj kar ni, pomembno je blo pa samo to da on uživa ... saj ne da ni hotel, pomojem niti ni vedel kako naj žensko zadovolji ker se je preveč ukvarjal s sabo. Včasih je pametno da ne ostaneš s prvim :D pa vam s tem ne vsiljujem svojega mnenja. Če bi moj zdajšnji bil prvi, bi z veseljem ostala z njim.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

OdgovorNapisal/-a Sp3lca » 07. Maj. 2008 14:13

Dita- napisal/-a:ja se strinjam... najhujš je to da ma mlada punca v glavi joj kok bo lepo pa svečke bova pržgala pa vse bo najlepš, pol je pa vse skup za en ku**c. .

Meni je prižgal svečke, pa je blo lepo in tudi trajalo ni 1minuto. Mislim, da sm mela najboljši prvi seks, kar ga lahko imaš. Mogoče zato, ker nisem od prvič nič pričakovala in pol ne bi mogla niti bit razočarana.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

OdgovorNapisal/-a Dita- » 07. Maj. 2008 14:29

dobro zate :) lepo je vidt da obstaja tut kšn happy story
Toya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 4. 2007

OdgovorNapisal/-a Toya » 07. Maj. 2008 16:26

hmm..moj prvič je kar dosti bolel :eek: ..tud nekaj naslednjih ni bilo dosti bolje. Mislite, da je razlog telesen ali psihičen,nesproščenost?
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

OdgovorNapisal/-a Dita- » 07. Maj. 2008 16:29

najbrž je največji razlog nesproščenost... pa tudi telesno: zakaj misliš da porod tako peklensko boli? ker se more vse tok raztegnt... in isto je pr sexu, ko začneš sexat se mora vagina mal raztegnt in prilagodit, ker ni navajena da nekej hoče notr :D
se boš navadla... po parih sexih bi mogl bit kul
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a trapa » 07. Maj. 2008 17:11

Hmmmm... ja, načeloma prvi sex res sux. Predvsem zato, ker se preveč obremenjujemo z vsem. :)

Prvi prvi je bil sicer prijeten, ker je bil s tipom, ki sem ga mela res rada in je blo za oba prvič in je bogi revež porabil 3 kondome preden si ga je uspel gor nataknit (čemur se danes smejem, takrat pa je blo čisto mimo), trajalo je čisto preveč, ker me je bolelo ko svinja in si nisem upala rečt, da boli ko svinja.. skratka, še kak dan potem nisem mogla normalno sedet.

Z drugim je blo lih tko čudno, čeprav se je dečko potem hitro učil in bil kmalu mojster.

S tretjim je bil prvi sex najslabši od vseh in se tudi potem ni izboljšal (ne glede na vse namige in potem tudi eksplicitno izražene napotke)

S četrtim so bli poskusi nikakvi (timing je bil vedno napačen), a ko je prišlo do dejanskega seksa, je bilo - presenetljivo - res dobro.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
lissa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 5. 2008
Kraj: Primorska

OdgovorNapisal/-a lissa » 11. Maj. 2008 21:16

Jst sm pa prvič v avtu in ... ojoj. Ratal nama je šele po treh neuspelih poskusuh:
Prvič smo bli na enmu žuru in se ga je res fajn ucedil in nevem zakaj je mislu, da pa bom jst za ( on je bil namreč že '' izkušen '' ).. no in tko sva šla v avto in men res ni blo za, ampak nism nč rekla ( nevem zakaj ). No v tistm me vpraša, če imam kondom, ker ga je on pozabu in itak ga nism imela in sm bla že srečna, ker sm mislna da pa le ne bo se zgodilo tisto noč. In on cel pametn pokliče kolega če mu lohk prnese kondom in ta mu ga je....ajej, jst pa nism upala rečt da še nebi in hvala nevem komu, da se je on lotu odpirat kondom in mu je padu z rok. (yes):p
No in nasledn dan se mi je začel opravičvat glede prejšne noči in da nej ne mislem, da je tak perverznež pa nevem kaj vse še... sej je res, bil je res pijan in ni niti vedu kaj je delal, jst pa tut nism nč rekla da nebi, tko da tega ni mogu niti vedet.
Ko sva bla potem popoldne na sprehodu, sm mu povedala, da še nism in da upam da razume in je bil zelo vesel, ker je reku, da mu to velik pomen, da bo lohk enkrat z eno punco prvič, katero ma res rad in da mu je žal da tut za njega ne bo prvič..... ta izjava me je res tok presenetla, da sm ga tkoj spravla v avto in.... ni ratal. Bla premal sproščena.

V tretje pa gre očitno res rado :D In ja, spet avto in to pod zvezdnatim nebom ob romantični glasbi.... Res ful lepo, čeprav mal neudobno, ampak nisva mogla ne pri njemu in ne pri meni doma zaradi obiskov.

Je pa res, prvi seks pač ni lep, boli ( sej ne tok zlo ), iz nožnice malo krvavi,... ampak lep je spomin na tisti pravi prvi seks. Ko se zavedaš da te ima nekdo rad in da mu lahko zaupaš... To je neki najlepšga.
Ker če bi se to zgodilo tistega večera, ko mu je k sreči padel kondom na tla, bi imela na prvi seks zelo slab in boleč spomin. Krivda pa bi bila moja, ker sploh nisem rekla, da nočem. Verjetno sem se bala, da ga bom izgubila, ker je bil res 1A fant. Ampak sva po slabem letu končala, ohranila pa sva prijateljske stike in še vedno se vsake toliko časa dobiva na kavi in uživava skupni čas. Še vedno se imava rada, ampak samo kot prijatelja, za zvezo pa sva si preveč različna.
Uporabniški avatar
^cherry^
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 3. 2008

OdgovorNapisal/-a ^cherry^ » 11. Maj. 2008 21:38

Ojoj moj prvi sex tud ni bil nevem kaj. Sicer je bil s fantom k sm ga mela rada, sam bolel je pa tko, da sploh nočem več pomislt na to. Pa poln krvi vsepovsod, res prav nič lepo. In valda je potem še njemu slabo ratal, ker ne prenese krvi in ni bil še nikol z nobeno devico. Full fajn res. :P Daleč od popolnega.
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

OdgovorNapisal/-a sarci* » 11. Maj. 2008 22:27

Midva sva pa prvic pri njemu doma, enkrat zjutraj. Bolelo me ni nic, krvi tudi ni bilo, nama je pa zato kondom mal unicil situacijo ker je pocil. Drugace mi pa ni zal, sva se zdej skupej in mava ravno danes 1 leto in 9 mesecev. :D
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

OdgovorNapisal/-a missy* » 13. Maj. 2008 17:15

Men je blo pa ful lepo prvic :D Pri njemu doma na postelji, lepa muzika...bla sem pa ful sproscena, krvi ni bilo nic, bolelo tudi ni nic, pa se lesena nisem bila, je mislil, da sem ze velikokrat sexala, kao tok sem bila dobra :lol: celo bols je bilo prvic kot zdaj :lol:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov