Zgubila sem nedolžnost [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
pink.lady
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a pink.lady » 14. Sep. 2007 18:37

Stara sem 17 let in sem ena redkih v razredu, ki še ni izgubila nedolžnosti. Ni razlog v tem, da hočem dohajat sošolke, ker se na pijači večkrat pogovarjajo o tem, kako je vedno znova boljše in se kao niti več ne spomnijo svojega "prvič"... :roll: Kakorkoli že, do pred kratkim nisem nikoli razmišljala o tem, zakaj sem še nedolžna oz. ker nisem imela resnega fanta, me to ni skrbelo in sem si govorila vse ob svojem času. Zdaj pa sem spoznala fanta, s katerim še sicer nisva par ampak se vse giblje v to smer... Kmalu gremo v neko kočo čez vikend, kjer bomo žurali, lenarili in vse kar sodi zraven :D (jaz, on in še dosti kolegov) in ker ne vem, do česa bo prišlo, hočem biti pripravljena na vse. Tudi na to, da se bo tam zgodil moj prvič. Problem pa je v tem, da mi mama ne pusti jemati KT, ker pravi, da je še prehitro. Ko ji vedno znova povem, da bi jih rada jemala zaradi kože (kar je delno tudi res, saj se mi ne izboljša stanje), mi pravi, da moram za kožo poskrbeti na druge načine in ne s tabletami. Vseeno me jezi, ker vse punce jemljejo KT, saj so najbolj zanesljiva zaščita pred nezaželjeno nosečnostjo, seveda v kombinaciji z uporabo kondoma. Jaz se nikakor ne upam spustiti v seks, če bo fant uporabil samo kondom, ker ne bom sproščena, saj bi ves čas mislila, če bo počil, se snel ali kaj podobnega. :? Kakšne izkušnje imate samo z uporabo kondoma in kaj mi svetujete? Nekje sem morala vprašati, zato sem se obrnila na vas in upam, da bom dobila koristne nasvete kaj naj naredim.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 14. Sep. 2007 18:50

Jaz ne vidim neke nuje v tem, da bi že ob svojem prvič uporabila kontracepcijske tabletke. Te se ponavadi uporabljajo pri rednem seksu. Je pa seveda pohvalno, da se želiš zaščititi.
Samo kondom je dobra zaščita. Ni 100%, vendar tudi če poči ali se sname, ga lahko zamenjata. Vsekakor pa te sredi seksa ne sme skrbeti glede kondoma in če bo počil. Samo sprostiti se moraš... :)
In če nisi čist prepričana, da si to želiš, ne počni samo zato, ker so že 'vse' tvoje sošolke. Verjemi, včasih se res splača počakati.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 14. Sep. 2007 19:08

oh te mame nč ne poštekajo, da pa mogoč bi blo vseen dobro če jih jemlje, za vsak slučaj in za sigurnost.

g00fy_qa...zakaj pa ne?zihr je zihr.vsekakor boljše s KT, kot brez :wink:

drugače pa če se ne čutiš pripravljene, raje drži svoj junfr.nevem, ampak zdi se mi da bi se ga potiho na vsak način rada losala :D SDandanes je veliko lepše če je ženska in tudi moški, jufer.Vsaj meni je to lepše slišat, kot pa to da so dal že celo četo skos in so kobajagi izkušeni :lach: mam rajš neizkušenega in samo mojga, kot pa izkušenega , kater je vadil na polovici ljubljane :heul:
hiti počasi, pa boš najdlje prišla.In če ti je ful do tiste kožice tam spodej, ne dajaj tipu ki sploh ni tvoj ne nič, priložnosti da jo uniči, če čutiš da bi lahko obžalovala. :wink:
Uporabniški avatar
*kristinca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 4. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *kristinca* » 14. Sep. 2007 19:21

No...konc koncev... sej KT lahko ješ tud brez mamine vednosti, a ni tko? :P
Tell me why I can't be there where you are;
there's something missing in my heart.
Uporabniški avatar
pink.lady
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pink.lady » 14. Sep. 2007 19:41

^^To je tudi res, ampak jaz sem navajena, da ji vse povem, ker se nekako dosti boljše počutim, če vem, da ji nič ne prikrivan, sicer se počutim krivo oz. me peče vest. :D Ne vem no... pa a lahko greš h ginekologinji sam brez polnoletne osebe zraven, če še sam nisi polnoleten?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 14. Sep. 2007 19:51

Seveda greš lahko brez da si polnoleten in brez polnoletne osebe zraven :)
Uporabniški avatar
pink.lady
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pink.lady » 14. Sep. 2007 19:53

Aha no, mogoče pa bom res šla, brez da bi povedala mami. Konec koncev je to samo za moje dobro. :) :wink: Me pa zanima samo še, če se je potrebno prej naročiti ali lahko kar grem h ginekologinji, h kateri hodi tudi moja sestra?
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a razmazena_maca » 14. Sep. 2007 19:54

ja itak. pokličeš, vprašaš če še izbran gin. sprejema pacientke(v temi ginekologi imaš malo morje ginekologov po sloveniji ocenjenih iz naše strani) in poveš, da bi rada prišla po KT in, če se le da čimprej. vprašala te bo, če si še nedolžna(vsaj mene je), da ve, če bo treba delat pregled ali ne(kar pa v tvojem primeru ne bo potrebno) in te verjetno tudi naročila prej, če boš skočila samo po recept. no, ko boš tam pri ginekologu te bodo spet vprašali po kaj si prišla in če si že aktivna(ker če si že, se greš v eno sobo preobleč in počakat na ginekologa), sestra te bo verjetn stehtalla, zmerila višino in krvni pritisk in potem boš šla(oblečena) v njegovo pisarno. ginekolog te bo povprašal (spet(vsaj tako je bilo pri meni :D)), če si že aktivna in po kaj si prišla, ti mu poveš, povprašal te bo o kakih boleznih v družini(naj bi, čeprav mene ni) in ti glede na ugotovitve izbral ustrezne KT, ti razložil uporabo(ki jo imaš tudi v priloženih navodilih in še na forumu je tema) in potem boš šla domov z receptom. večina KT je brezplačnih, če pa dobiš yarino ali yasminelle pa boš doplačala cca. 8 eurov(punce, popravite me, če sem se zmotila).
res ni taki bav bav, za ljubljenje pa se (prosim lepo) odloči iz ljubezni in ne zaradi prijateljic :)
Uporabniški avatar
pink.lady
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pink.lady » 14. Sep. 2007 20:08

razmazena_maca napisal/-a:ja itak. pokličeš, vprašaš če še izbran gin. sprejema pacientke(v temi ginekologi imaš malo morje ginekologov po sloveniji ocenjenih iz naše strani) in poveš, da bi rada prišla po KT in, če se le da čimprej. vprašala te bo, če si še nedolžna(vsaj mene je), da ve, če bo treba delat pregled ali ne(kar pa v tvojem primeru ne bo potrebno) in te verjetno tudi naročila prej, če boš skočila samo po recept. no, ko boš tam pri ginekologu te bodo spet vprašali po kaj si prišla in če si že aktivna(ker če si že, se greš v eno sobo preobleč in počakat na ginekologa), sestra te bo verjetn stehtalla, zmerila višino in krvni pritisk in potem boš šla(oblečena) v njegovo pisarno. ginekolog te bo povprašal (spet(vsaj tako je bilo pri meni :D)), če si že aktivna in po kaj si prišla, ti mu poveš, povprašal te bo o kakih boleznih v družini(naj bi, čeprav mene ni) in ti glede na ugotovitve izbral ustrezne KT, ti razložil uporabo(ki jo imaš tudi v priloženih navodilih in še na forumu je tema) in potem boš šla domov z receptom. večina KT je brezplačnih, če pa dobiš yarino ali yasminelle pa boš doplačala cca. 8 eurov(punce, popravite me, če sem se zmotila).
res ni taki bav bav, za ljubljenje pa se (prosim lepo) odloči iz ljubezni in ne zaradi prijateljic :)

Hvala za infor., drugače pa kot sem že napisala, se za ta korak ne nameravam odločiti (tudi če bi to bilo kdaj kasneje) zaradi prijateljic, ker njih poslušam že dolgo časa razpravljat o tem, pa še nikoli nisem razmišljala na način kako moram čimprej izgubiti nedolžnost... bi me bilo sram, če bi prvič doživela z nekom kar tako.
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 20. Sep. 2007 17:47

kri ti teče zato ker si "zgubla" deviško kožico.... ne se sekirat.. vse bo ok :)
Uporabniški avatar
*nobody*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 5. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a *nobody* » 06. Maj. 2008 16:07

....
Zadnjič spremenil *nobody*, dne 29. Nov. 2010 20:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 06. Maj. 2008 16:10

punca moja...boli od vsake posameznice posebi...mene npr. ni nič nič nič bolelo...kot da bi bla že izkušena :wink:
kako imajo radi pobrito? ja nej ti fant pove...sej bi blo fajn, da se pred odnosom še malo poigrata, pa bo že on vidu, kako je stanje pri tebi :)
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 06. Maj. 2008 17:04

ne, mene niti ni bolel, bil pa je čudn občutk k maš nekej dejansk v seb ... čudn ampk lep občutk :) je pa odvisn od posameznice do posameznice.

fanta praš kako je s tem pobrito ali ne, men osebn je bol ušeč, če je pobrita ... in ne mislm da ne bi čudn zgledal, je pa spet odvisn. lp
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 06. Maj. 2008 17:53

Mene je prvič bolelo, krvavela nisem čisto nič. Priznam, mi je bilo kar mučno. Sem še pomislila, če bo pa vedno tako... glih ne bom rada seksala, zaradi bolečine. Na koncu sem si celo sama pri sebi želela, da naj kmalu zaključi, tok me je bolelo. Ne pretiravam. No drugič in zdaj vsak naslednjič pa je vse tako, kot mora bit. Zakon :cool: . Še vedno me boli, ko prodira vame in potem še ena 2 sunka. Potem pa je vse ok. Nič ne boli, ne peče, nič. Nobene bolečine. Tudi, če bova v istem dnevu seksala 4x, me bo na začetku bolelo samo prvič.
Glej, ne se zdaj ustrašit. To je pač moja izkušnja, ni nujno, da bo pri tebi isto. Različno je od posameznice do posameznice. Ene nas je bolelo, druge čisto nič. Ene so krvavele, druge nismo...
Moj rajši vidi, da imam pobrito. Rad preverja v kakem stanju je ;). S tvojim dragim se pa pogovorita kaj mu je bolj všeč.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
_just me_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _just me_ » 06. Maj. 2008 19:24

čist različno. Ene ful boli, ene malo, druge nič,ene krvavijo druge spet nič. Midva z mojim sva mogla večkrat probat predn sva zares sexala, ker me je preveč bolel, to pa zato ker je bila moja draga presuha..Pol sm pa nabavla lubrikat, je šlo pa čist brez problema. Zdej gre pa čist brez problema in brez lubrikanta. Ti sam bodi sproščena in bodi pripravljena, pa bo. Glede britja, ti pa priporočam, da vprašaš fanta, tak boš zagotovo vedla kaj mu je všeč. Jz mam ponavadi na nulo, moj pa pravi da mu je vseen. :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov