Zgubila sem nedolžnost [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sarita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sarita » 17. Jul. 2007 17:59

Moj prvič je bil s fantom, ki sem ga imela res rada (in sem bila po tistem "prvič" še 4 leta z njim). Pa je bilo vseeno kr neki. Si sploh nisem mogla predstavljet, da je to neki, kar naj bi blo ful pomembno in ful lepo... in da bom morala to delat z njim... :? Ampak, verjemi mi, sem ugotovila, da zna bit res res lepo, ko se sprostiš... :twisted:
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 17. Jul. 2007 21:34

moj prvič tut ni bil tak kot bi moral biti. s tipom sva se potem še 2x vidla. mi je blo težko pozabit vse skupi. sam sex se mi pa ni zagabil. včasih ko pomislim bi najraje zavrtela čas nazaj in preprečila to, drugič pa mislim da pač tko se je moralo zgoditi. usoda, pač. :roll: ti pa probaj pozabit na ta tvoj prvič, sprosti se in uživaj s fantom.
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 18. Jul. 2007 7:45

Ja moj prvič je bil z fantom s katerim sva bila potem še par let skupi, takrat je bil zame sex neki nejlepšiga, dokler ni prišel sedanji! :D

Ne hiti počaki in 1x te bo že premamlo.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
TiGy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a TiGy » 18. Jul. 2007 11:17

Js sem zj vesela da nisem naredla podobne napake kot ti. Bla sem z enim tipom skup in ž od začetka sem opazla da mu je sam za sex, js sem pa bla še nedolžna. On je vedno bolj vztrajal jaz pa se nisem pustla. Potem sem spoznala enega drugega in sem se z njim razšla. Tega pa imam zdej res rada in sem zdej u petek 13 :D zgubla z njim nedolžnost. Predvsem mi je bilo všeč ker ni tak prsilen in se je pač zgodilo :)
Uporabniški avatar
bad girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bad girl » 18. Jul. 2007 11:58

Moj prvi je bil par let nazaj in s tem fantom sva še vedno skupaj :razz: :razz: :razz: in se mava še vedno tok rada, čedaljebolj. Res sem fuuul srečna z njim! :razz: :bussi: :jump:
SEX, DRUGS & ROCK`N`ROLL!
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kitten* » 18. Jul. 2007 15:13

Hmm... to je bed ja, da pol zarad tistga "prvič" nemorš normalno sexat. Hm... lej probej, pa boš vidla kko pa kej.

Moj prvič je bil pa kr tko.. oba sva bla kt hloda, k sva bla oba nedolžna :) . Še dons sva skupi, pa morm rečt d je moj prvič bil kr tko neki sploh mi ni blo nevem kako božansko, ampak vsakič k sva sexala, je blo vsakič bolš. :)
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 18. Jul. 2007 18:04

Ali je možno, da ti ne paše seksat, ker imaš občutek, da te je "izkoristil"?

Jaz sem imela namreč podoben problem, ker sem imela grozen občutek, saj mi je bil moj "kao prvi" full všeč in sem mislila, da bo kaj več iz tega. Vendar je (tako kot pri tebi) skoraj takoj po seksu izginil iz obličja zemlje. V tolažbo, ko boš našla pravega (mogoče je to tvoj sedanji) in bo imel potrpljenje in bo ravnal s tabo, kot s princesko, da se boš lažje sprostila in uživala v seksu.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 19. Jul. 2007 2:11

Rainbow. napisal/-a: Me bo to sploh kdaj minilo? Po kolkem času?

verjetno te ne bo kar minilo, tako kot tudi kar pozabiti ne moreš ... probaj sebi oprostit ...saj namreč sedaj sebe na nek način kaznuješ za 'napako' ki si jo storila takrat.

To kar se je takrat zgodilo sprejmi kot del tvojega življenja in kot preteklost... v smislu: ja takrat sem naredila nekaj proti sebi ... ampak sedaj bi rada doživela nekaj kar si resnično želiš.
Seveda se sedaj nima smisla prisiljevat v spolni odnos ... zato pa pomaga, če situacijo poveš partnerju in sedaj doživiš svoj prvič :)
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 19. Jul. 2007 19:07

neko blokado maš v glavi ki jo boš mogla sama prebrodit in premagat. žal, ti mi tukaj ne moremo ful pomagat. pomoje se samo preveč obremenjuješ s tem. kar je bilo je bilo, tega ne moreš spremenit
Uporabniški avatar
BeiB
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 7. 2007
Kraj: ženekje

Neprebrana objavaNapisal/-a BeiB » 21. Jul. 2007 20:17

*Kitten* napisal/-a:Hmm... to je bed ja, da pol zarad tistga "prvič" nemorš normalno sexat. Hm... lej probej, pa boš vidla kko pa kej.

Moj prvič je bil pa kr tko.. oba sva bla kt hloda, k sva bla oba nedolžna :) . Še dons sva skupi, pa morm rečt d je moj prvič bil kr tko neki sploh mi ni blo nevem kako božansko, ampak vsakič k sva sexala, je blo vsakič bolš. :)
Uporabniški avatar
*Lil`Kitty*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lil`Kitty* » 22. Jul. 2007 17:21

Ne bi rada odpirala nove teme zato bom kar tule vprašala. Stara sem 17 in sem še nedolžna. Zanima me, če punca ob pretrganju deviške kožice zelo krvavi? Saj vem, da se to razlikuje od punce do punce, ampak zanimajo me vaše izkušnje, kako je bilo (če je bila sled krvi na postelji, kaj je rekel fant na to...)? Mene ful skrbi, da bi se fantu zagabila kri na postelji ali kaj podobnega, še posebej, ker je šest let starejši od mene in je že imel dve resni punci pred mano, zato je že izkušen, jaz pa nimam še nič izkušenj. Vem, da se tole sliši čudno za tiste, ki ste to že dale skozi, ampak jaz še pač nisem in me zanima vaše mnenje oz. izkušnje. Naj vzamem sabo za vsak primer vložek, da ne bodo moje spodnje hlačke po opravljenem imele krvavih madežev? Kako ste se ve spopadle s tem (tiste, ki ste krvavele)?
Transformer
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: neznano :)

Neprebrana objavaNapisal/-a Transformer » 22. Jul. 2007 17:44

heh, če fant ve da si devica, pol itak da bo razumel če bo kri na postli :)
pa če je 23 let star še bolš...ne bo mel kakih čudnih izpadov glede tega ane.
vzem si vložek zravn za vsak slučaj.

in se pripravi na bolečino :twisted:
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 22. Jul. 2007 20:21

Jaz sem čisto mejčken zakrvavela. Tako, da tip sploh opazil ni :D Pa še to sem ugotovila po seksu, ko sem šla na wc in sem ugotovila, da imam na hlačkah flekec.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 22. Jul. 2007 20:34

*Lil`Kitty* napisal/-a: Mene ful skrbi, da bi se fantu zagabila kri na postelji ali kaj podobnega

:D Glede na to, da je imel resne punce pred tabo, je zagotovo že izkusil tudi seks med menstruacijo - kaj praviš na to? Ni nujno, da boš sploh krvavela, pomembno pa je, da tvoj fant ve, da si še nedolžna.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 22. Jul. 2007 22:00

lohka pa da te nč..nobene krvi, ne neke hude bolečine :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov