Zelo navlažena nožnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
- laralara
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2012
Živjo!
Dons sm prvič seksala s kolegom in zgodil se mi je neki kot še nikol do zdej. Bla sm zlo mokra, tko da je vse začelo drset in na konc ni bilo več trenja, tko da nisva več tok uživala. Potem sem se obrisala in ga naprej jahala, je bilo dobr, ampak je baje po 30s je vse začelo teč iz mene. Sama se tega nisem zavedala, kolega mi je pa rekel, da bo ves kavč moker. Sama sebi nisem mogla verjet, ko sem vidla ogoromen madež na kavču. Urin ni bil, ker je reku, da je blo belkasto in lepljivo, ampak pršlo mi pa tudi ni tkrt.
A se kateri tudi kdaj to dogaja? V glavnem čisti šok, ker se mi ni zdel, da sem kej bolj vzbujena kot ponavad pa sem mela vedno normalno vlažno do zdj.
Dons sm prvič seksala s kolegom in zgodil se mi je neki kot še nikol do zdej. Bla sm zlo mokra, tko da je vse začelo drset in na konc ni bilo več trenja, tko da nisva več tok uživala. Potem sem se obrisala in ga naprej jahala, je bilo dobr, ampak je baje po 30s je vse začelo teč iz mene. Sama se tega nisem zavedala, kolega mi je pa rekel, da bo ves kavč moker. Sama sebi nisem mogla verjet, ko sem vidla ogoromen madež na kavču. Urin ni bil, ker je reku, da je blo belkasto in lepljivo, ampak pršlo mi pa tudi ni tkrt.
A se kateri tudi kdaj to dogaja? V glavnem čisti šok, ker se mi ni zdel, da sem kej bolj vzbujena kot ponavad pa sem mela vedno normalno vlažno do zdj.
-
Arhitektka - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 12. 2011
Vse je ok ... Ti le uživaj ... To je sam dobr če te tako zelo rajca ... Bi pa tudi jaz priporočala brisačko ali pa še bolje, dogodivščino pod tušem ...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
A dej no, kak boš pa seksal na polovinilu, lol.. se v tisti mlakici namakal.. seveda da brisača!
It was forever..but it didnt last long..
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov