Zelo navlažena nožnica

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

laralara
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a laralara » 20. Avg. 2012 22:34

Živjo!

Dons sm prvič seksala s kolegom in zgodil se mi je neki kot še nikol do zdej. Bla sm zlo mokra, tko da je vse začelo drset in na konc ni bilo več trenja, tko da nisva več tok uživala. Potem sem se obrisala in ga naprej jahala, je bilo dobr, ampak je baje po 30s je vse začelo teč iz mene. Sama se tega nisem zavedala, kolega mi je pa rekel, da bo ves kavč moker. Sama sebi nisem mogla verjet, ko sem vidla ogoromen madež na kavču. Urin ni bil, ker je reku, da je blo belkasto in lepljivo, ampak pršlo mi pa tudi ni tkrt.
A se kateri tudi kdaj to dogaja? V glavnem čisti šok, ker se mi ni zdel, da sem kej bolj vzbujena kot ponavad pa sem mela vedno normalno vlažno do zdj.
Kampara
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Kampara » 28. Avg. 2012 13:55

Seveda je razlika z enimi in drugimi moškimi. Rajca te napolno, nič ni narobe, to je super. Ti kar uživaj pa kakšno brisačko imej v bližini.
Uporabniški avatar
Arhitektka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Arhitektka » 28. Avg. 2012 19:32

Vse je ok :) ... Ti le uživaj ... To je sam dobr če te tako zelo rajca ... Bi pa tudi jaz priporočala brisačko ali pa še bolje, dogodivščino pod tušem :) ...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 28. Avg. 2012 20:01

pa kakšno brisačko, polivinil je potrebno podstaviti pod rit pred seksom...ko je kavč enkrat moker, ne bo nobena brisačka pomagala! :D :D :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 29. Avg. 2012 11:41

polovinil, seveda :) neprepustno mora bit. brisača je za brisat, za lužo držat pa ni :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 29. Avg. 2012 11:43

A dej no, kak boš pa seksal na polovinilu, lol.. :D se v tisti mlakici namakal.. seveda da brisača!
It was forever..but it didnt last long..
Kohant
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Kohant » 29. Avg. 2012 13:32

slovenc79 napisal/-a:polovinil, seveda :) neprepustno mora bit. brisača je za brisat, za lužo držat pa ni :)

Kako pa to veš?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov