Zaseden tip "nori" za mano

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 30. Jul. 2011 13:32

LoLita0 napisal/-a:poglej,on vara, ne jas! zarad njegove pa se res ne bom odrekla dobremu sexu. zdaj sma še mlada, in on mi je sam rekel, da on še ni resen. in še nikdar se nisma pogovarjala o njej, akkšne težave imata. njemu je vseeno za njo,zakaj pa bi potem moralo biti mar meni?? iz nje se dela samo norce,ker punca je slepa,vse vikende doma, vedno čepi doma,ljubosumna , samo za njega živi in po mojem,če bi izvedela da jo vara,ga tak nebi pustila. to nisem izvedela od njega, ampak sta bili s mojo kolegico sošolki. med nama je strast in nič druga.

On vara, ti pa veš za to, da vara, pa še kar nadaljuješ in sodeluješ pri tem "projektu". Kot prvo, si si očitno nezmožna najti samskega tipa, kot drugo pa si ne riši angelskega sija nad glavo, ker si ravno toliko kriva za takšna zahrbtna dejanja kot ta tvoj j*bač. Če ti je kul seksati z nekom, ki se iz svoje punce dela norca, še vedno pa je z njo, imaš resne probleme sama s sabo, predvsem s samopodobo. Najbrž se tudi iz tebe dela norca v krogu kolegov ob piru. Ne bodi tako prepričana v to, kako zelo se ujameta. To najbrž misli tudi njegova punca.

ne boma nikoli imela resne veze. :)

In? Čemu si potem odprla to temo? I don`t get it. Najbrž zato, ker ne razumem ljudi kot si ti. I feel sorry for you, seriously.

What about that?
Ga naj pozabim, ker mu še nisem nikoli prav omenila, da hočem biti z njim?

Potem pa si vtakni to vprašanje tja, kamor on vsakič vtakne svojega tiča, ker se rad na več koncih prazni, ti pa temu praviš strast. :lol: Ja, mogoče je res strast iz tvoje strani, njemu pa je fajn, da ima poleg punce še eno ali več ljubic, ki mu dajo vsakič ko se mu zahoče seksat.

z njo je itak sam zarad tega, ker ko drugje ne dobi, bo vsaj doma dobo.

Si prepričana, da ni kontra? :D
Good luck! :tach:
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
LoLita0
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a LoLita0 » 30. Jul. 2011 13:45

hahahahahaha. brez skrbi da se iz mene ne dela norca, kvečjemu se iz nje dela norce skupaj s kolegi.sem tudi njegove kolege spoznala. ne jeb* je 5%. dokler sem samska, jaz nobenga ne varam. in ona pa se mi niti malo ne smili in ne mislim tega končat. on s eje odločo,da jo bo varal. pa to ji že počne dolgo dolgo, ker ve da jo lahko ima za norca. on je faca, rad ga žura, medtem ko ona vse vikende ga doma lepo čaka. on ima vedno čas zame, ni važno kdaj ga pokličem, grema na pijačo. kot d ane bi imel punce. če je njemu vseeno, vrei.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 30. Jul. 2011 14:43

^^in ona je ziher draganaK :D :roll:
Zadnjič spremenil kikyca, dne 30. Jul. 2011 14:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 30. Jul. 2011 14:43

ok, kaj sploh neki dokazujes, raj povej kaj hoces? je biu namen povedat, da sta se "dala dol u sauni"? lol to mi je pa ful znano
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 30. Jul. 2011 14:49

Ja, in kako zelo se štekata. Ključnega pomena celotne zgodbe pa je to, da se vsi delajo norca iz njegove punce. Feel better now, lolita? :D
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 30. Jul. 2011 14:50

barbie_girl_85 napisal/-a:Men je pa čudno, da si v dilemi. Zaseden tip bi ga rad namočil vate, ker se mu zdiš dosegljiva, vztraja. Zdej, al se dej dol z njim, al ne. Ne sanjaj pa o vezi, ljubezni ipd. Iz te moke ne bo kruha. Nisi nič posebnega, pač ena, ki bi mu lahko mal popestrila kakšen večer.

In ne, ni on zatrapan, ti si :wink: On je samo našel ovčko, ki jo je lahko ostriči...

PS Praviš, da te kliče "draga žena". To sem že parkrat ponovila, pa bo še enkrat. Tak moški ženski govori to, kar ONA hoče slišati. Tebi očitno to godi, zato igra na to struno. :wink:

Se strinjam. Če ga maš, ga mej za sex, če bosta skupaj pristala pa povej, kak veš da bo pa tebi zvest? Sicer pa tudi če bi bla skupaj samo za sex se mi ne zdi fer do njegove punce. Naj jo pusti najprej, kar nebi smel problem glede na to da mu je očitno vseeno za njo...
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
LoLita0
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a LoLita0 » 30. Jul. 2011 17:59

ja,več kot očitno je, da mu je vseeno za njo. ampak to je njegova odločitev,če jo bo pustil oz.kdaj jo bo pustil. jas pa se res ne mislim ozirat na njo, in prikrajšat sebe za dober sex.
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 30. Jul. 2011 19:11

...
Zadnjič spremenil Shivers*, dne 01. Okt. 2011 12:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 01. Avg. 2011 15:30

Punca, sam to bom rekla = Maš pa res preveč časa ...
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 04. Avg. 2011 22:08

joj on bi se samo btw pos** s tabo, pol pa dalje živel s svojo punco. Js ko sm to doživela, sem samo na ignor dala.
LoLita0
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a LoLita0 » 05. Avg. 2011 21:10

ne,če bi bilo to res, bi sexala enkrat in konec.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Avg. 2011 0:22

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
SheShy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a SheShy » 06. Avg. 2011 8:32

LoLita0 napisal/-a:hahahahahaha. brez skrbi da se iz mene ne dela norca, kvečjemu se iz nje dela norce skupaj s kolegi.sem tudi njegove kolege spoznala. ne jeb* je 5%. dokler sem samska, jaz nobenga ne varam. in ona pa se mi niti malo ne smili in ne mislim tega končat. on s eje odločo,da jo bo varal. pa to ji že počne dolgo dolgo, ker ve da jo lahko ima za norca. on je faca, rad ga žura, medtem ko ona vse vikende ga doma lepo čaka. on ima vedno čas zame, ni važno kdaj ga pokličem, grema na pijačo. kot d ane bi imel punce. če je njemu vseeno, vrei.

Trenutno se ne dela norca iz tebe, ko (če) bosta pa vidva enkrat skup pristala, se boš pa po hitrem postopku znašla v njeni situaciji, ker tipu pač paše, da mu punce filajo ego (in to si trenutno ti: polnilo za njegov ego). Če uživaš v tem, ti nimam kaj rečt...
In ja, dokler si ti samska nobenga ne varaš, se strinjam. Si pa druga violina...sanje vsakega dekleta...kolk je teb fajn! :roll:
Uporabniški avatar
¤Crysstal¤
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤Crysstal¤ » 05. Sep. 2011 17:52

Hm, kaj si ti že od začetka pričakovala od njega? Predvidevam, da si hitro zvedela, da ima punco.. Če si vztrajala v stikih z njim, kaj si pričakovala?

V kolikor veš, da punco vara, bi lahko pomislila, da si še ti padla na listo tistih, ki jih vzporedno hoče podreti, kar se vsled vsemu navedenemu zdi kar logično.

Njegova mama je njegova mama, on pa je še vedno on. Tudi meni večkrat mama enega znanca reče kaj v tem stilu, pa je njen sin še vedno v večletni zvezi, no mene tudi ne zanima in mu to čisto privoščim. :)

Tudi če bi postal tvoj, ne vem, če je kje kakšna garancija, da bi se naenkrat prelevil v zvestega partnerja.. Ker vidiš, kakšen je v odnosu do svoje punce, bi lahko takega moškega odpisala, če si želiš nekaj resnega.

Sploh pa ni treba, da še ti pridoneseš k velikemu prepadu med njima.. Ni treba, da razdreš tujo zvezo, najsi bo še takšen fail. Si se pač zagledala v nekoga, ki ni ravno obetavna izbira, ker sta ostala pri besedah, če prav razumem, ne bo tako težko oditi kot če bi se bolj zapletla. Tako ti kot njegova punca si zaslužita kaj več.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 06. Sep. 2011 9:21

hehehe...me zanima kako bo tebi, ko se ti 1x ponovi njena zgodba.
Vse se vrača, vse se duplo plača! :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov