Zaseden tip "nori" za mano
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
zgleda ma traume od tega tipa ma dej poisc si psihiatra
- nikoleta000ful
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 3. 2011
punca, če bi bil fant zaljubljen vate, bi že zdavnaj punco pustil... Njegova punca in ti sta naivni in neumni. Fant je ugotovil, da je njegova punca naivna in jo lahko obrača naokoli, ter za njenim hrbtom osvaja razne ovčice, kot si ti- dekleta, ki padajo na lepe besede in lepe poglede... Če se mu boš pustila, te bo porabil za seks, potem pa se mu ne boš zdela več zanimiva. Njegova punca pa je verjetno tako neumna, da čeprav bo izvedela, da jo je prevaral, mu bo odpustila...
Razmisli, koliko SAMSKIH ribonov plana po širnem morju in si enega takega tudi najdi.
Je pa tako, da se učimo na lastnih napakah. Sicer ne vem, koliko si stara, ampak če se boš sedaj pri njem opekla, te napake v življenju mogoče ne boš več ponovila...
Razmisli, koliko SAMSKIH ribonov plana po širnem morju in si enega takega tudi najdi.
Je pa tako, da se učimo na lastnih napakah. Sicer ne vem, koliko si stara, ampak če se boš sedaj pri njem opekla, te napake v življenju mogoče ne boš več ponovila...
never say never...
- Fairytale*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2009
nikakor mi ni jasno, kakšno bistveno vlogo imata mame-sodelavke v tem problemu. če tega podatka ne bi omenjala, zelo verjetno noben ne bi ugotovil da gre za enake teme...
Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
^^ Mami imata bistveno vlogo. Ce on ne bi bil zaljubljen v njo, namrec ne bi mami govoril o njej. Prav tako, kot to, da jo klice zena. Menda je ne bi klical zena, ce se ne bi mel namen nekoc porocit z njo? Torej, to, da mama ve za njo in celo njeni mami namiguje, da bosta nekoc v zlahti, je zelo pomembno, saj potrjuje, da mu je res nekaj do nje. Ce mu ne bi bilo, ne bi o njej govoril mami. Torej kot vidis, velike stvari so v detajlih.
-
lipstick69 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 6. 2011
- Kraj: LJ (okolica)
če nočeš imeti nič z njim zakaj pa mu potem odpisuješ,
no na koncu pa že želiš biti z njim... kr nekaj
no na koncu pa že želiš biti z njim... kr nekaj
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
Prenehaj, preboli, končaj. Res, preproste tri besede, verjamem, da ti je težko, ampak druge skoraj nimaš. Tudi sama sem imela takšen primer, naredila sem največjo napako doslej, katere se zelo sramujem, a me je izučila. Po dolgem prigovarjanju in osvajanju sem se celo zapletla s takšnim, kmalu je začel govoriti o tem, da bo punco pustil, nalagal mi je o njej, kaj mu pri njej gre na živce, kaj vse ga moti, kaj vse je rekla in naredila, on pa tega ne prenese ipd. Sčasoma sem se začela počutiti kot njegov "terapevt", kamor se je zatekal, da se je zblebetal in okrepil svoj ego. In kaj imaš ti od tega? Nič, prej ali slej se navežeš, ob tem ne pomisliš, kako s tem on ponižuje svoje dekle (in hkrati tudi tebe), skratka, samo trpljenje, nič dobrega.. hinavsko in podlo. Vsaj jaz sem kmalu prišla k "pameti" in zaključila, nisem se mu več javljala, ko je še naprej klical, nisem mu odpisovala.. še nekaj časa je moje prijateljice spraševal o meni, potem je pa odnehal, ko je videl, da ne bo nič več iz tega. In ja, tega se močno sramujem, vem, da mi to ne bi smelo pasti na kraj pameti.. a zdaj vsaj vem eno več. Če želiš sebi dobro, končaj čimprej s tem. Že zdaj se mi zdiš nekako polna upanja, pomisli kaj šele bo, če se resneje zapleteš z njim.. dobro premisli o tem, tudi o spoštovanju do same sebe..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^eww, dej ti prosim zamenjaj avatar, tale je....čuden
(al mu pa vsaj mal barv dej)
(al mu pa vsaj mal barv dej)
- LoLita0
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2011
res bi morala preboleti...ampak.....včeraj sma se dala dol v savni. in blo je uauuuuu. in stvar je v tem,da se res privlačima,med nama je strast. in tega noče končati... vem da od njega ne morme pričakovati nobene resne zveze,ker on še ni resn. ampak bova pa pačimela noro dober sex,ker očitno je velika privlačnost in strast med nama.in obema tako paše. med nama bo sex. in to je to. sma še mlada, jas imam 21,on 22 let.
-
Bombonči - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2011
Sej ne, da jaz poskušam bit pametna ali karkoli. Če bi se jaz zapletala s kom zasedenim (in ja, o ja, trenutno mi je nekdo zaseden ZELO všeč, samo je zaenkrat še preveč pošten in niti na kavo še nisva šla), bi poskrbela da bi najprej pustil punco, preden bi dobil mene v posteljo. Get it?
Happines is living whithout expectations.
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Zanimivo, kako nekateri nikoli ne pomislijo, kako bi bilo njim, če bi se znašli na nasprotni strani (beri: v čevljih njegove punce in bi slučajno izvedela za vajina seksualna srečanja). Tipa bi brcnila v rit, tebe pa tudi. Ravno za skupaj sta. In punca, veš kaj je pri vsem skupaj najbolj zabavno? Da si tega tipa tako močno želiš, nisi pa niti za trenutek pomislila, da če dela tako svinjarijo svoji punci, bi jo slej ko prej tudi tebi, če bi po nekem čudnem spletu okoliščin pristala skupaj in bi čez čas rabil popestritev z drugo punco.
Pa obilo zabave ti želim s tem tipom, ker je biser, ki ga lahko samo z lupo iščeš.
Pa obilo zabave ti želim s tem tipom, ker je biser, ki ga lahko samo z lupo iščeš.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
- LoLita0
- Sramežljivka
poglej,on vara, ne jas! zarad njegove pa se res ne bom odrekla dobremu sexu. zdaj sma še mlada, in on mi je sam rekel, da on še ni resen. in še nikdar se nisma pogovarjala o njej, akkšne težave imata. njemu je vseeno za njo,zakaj pa bi potem moralo biti mar meni?? iz nje se dela samo norce,ker punca je slepa,vse vikende doma, vedno čepi doma,ljubosumna , samo za njega živi in po mojem,če bi izvedela da jo vara,ga tak nebi pustila. to nisem izvedela od njega, ampak sta bili s mojo kolegico sošolki. med nama je strast in nič druga.ne boma nikoli imela resne veze.
- LoLita0
- Sramežljivka
njegove besede,kako zelo jo spoštuje oz. koliko mu je do nje: "lej, če bi ti jedla vsaki dan beli kruh, bi se ga tudi preobjedla. Doma mi ni več zanimivo, hočem nekaj novega, zdaj smo mladi,moramo vse poskusiti. " on je en jeb* 5 %. z njo je itak sam zarad tega, ker ko drugje ne dobi, bo vsaj doma dobo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov