Zaseden tip "nori" za mano
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sarzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2011
No ja sm prebrala par komentarjev, pa use pravjo da ga pozab in da iz te moke nebo kruha. Če nebi poznala prijateljico se bi verjetno strinjala z vami, no mogoče se še zdej ker ta moja prijateljica je bolj izjema kot pravilo.
Ta soigralka je spoznala enega igralca iz ACHja (če mogoče kera gleda odbojko ) in sta se začela dobivat, pisat po smsih klicat, na pijačke hodt. On je imel pa punco v mariboru. Blo je pa tko da sta bla ona2 že eno leto skupi pa on svoje punce še kr ni hotel pustit. Po kašnm letu mu je dala ulitamat, nej ji da konc al bo pa ona šla. V roku 14ih dneh je prikinu zvezo in zdej sta skupej že več kt eno leto in se bosta preselila v skupno stanovanje in nebi jima mogl bit lepš.
Tuki v tem primeru je pa tut tko da fnt tisto punco še z drugimi puncami vara in si upam trdit, da če je njo tko varu, bo mogoče tut tebe (če bosta gdaj skupi) oz. je velka možnost da te bo in te bo tko kt njo zapustu. Ta njegova zdejšna punca pač res nima sreče mogla bi si najdt bolšiga fanta, ker tazga, ki punce samo izkorišča, si nobena taka fajn punca ne zasluži. Ti pa ga kar imej če ga hočeš
Ta soigralka je spoznala enega igralca iz ACHja (če mogoče kera gleda odbojko ) in sta se začela dobivat, pisat po smsih klicat, na pijačke hodt. On je imel pa punco v mariboru. Blo je pa tko da sta bla ona2 že eno leto skupi pa on svoje punce še kr ni hotel pustit. Po kašnm letu mu je dala ulitamat, nej ji da konc al bo pa ona šla. V roku 14ih dneh je prikinu zvezo in zdej sta skupej že več kt eno leto in se bosta preselila v skupno stanovanje in nebi jima mogl bit lepš.
Tuki v tem primeru je pa tut tko da fnt tisto punco še z drugimi puncami vara in si upam trdit, da če je njo tko varu, bo mogoče tut tebe (če bosta gdaj skupi) oz. je velka možnost da te bo in te bo tko kt njo zapustu. Ta njegova zdejšna punca pač res nima sreče mogla bi si najdt bolšiga fanta, ker tazga, ki punce samo izkorišča, si nobena taka fajn punca ne zasluži. Ti pa ga kar imej če ga hočeš
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
sarzo napisal/-a: Po kašnm letu mu je dala ulitamat, nej ji da konc al bo pa ona šla. V roku 14ih dneh je prikinu zvezo in zdej sta skupej že več kt eno leto in se bosta preselila v skupno stanovanje in nebi jima mogl bit lepš.
...dokler tudi ona ne bo ugotovila, da prejšnji ljubimec in zdajšnji fant, tudi njo vara z eno tretjo osebo.
Way to go...te ljubice, ki kasneje ratajo punce in žene je nikoli ne odnesejo brez posledic. vsaj kolikor jaz poznam primere...
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
jaz sploh ne razumem tega kako lahko sexas z nekim tipom, obenem pa ves, da ga namaka še v drugo ker namreč to, da teb reče, da doma ne dobi, je lih tko kot bi jaz rekla da doma sedim na zlatih palcah. Lih veš kaj on počne doma:) mislim tud če sam f** frenda, še zmerom, drugač je če se daješ dol z enim x za katerga usaj veš da nima doma nič,..sam tko pa ne vem,..ne razumem.
in še neki zakaj se je zmeram treba obešat po že zasedenih tipih,...no saj razumem in obsojam tipa, da gre tkole, sam useen, a se ne morte sfukarit s tistimi, ki so samski in pripravljeni za to, da se fukarjo naokol...mislim ne razumem, sama si nekak tele onenight stande in občasni sex predstavljam z nekom, ki je izven mojga kroga prijateljstev in pomožnosti, da ga nen vidim več, pa da ja ni zaseden,.. nevem al sm to sm jaz, sam jaz se rada postavim v vlogo tud tiste revčke doma,..boh ne daj, da se mi to zgodi, ker tipa kastriram, babo pa tko nalomim, da nau več iskala tam kjer ni za iskat:/
in še neki zakaj se je zmeram treba obešat po že zasedenih tipih,...no saj razumem in obsojam tipa, da gre tkole, sam useen, a se ne morte sfukarit s tistimi, ki so samski in pripravljeni za to, da se fukarjo naokol...mislim ne razumem, sama si nekak tele onenight stande in občasni sex predstavljam z nekom, ki je izven mojga kroga prijateljstev in pomožnosti, da ga nen vidim več, pa da ja ni zaseden,.. nevem al sm to sm jaz, sam jaz se rada postavim v vlogo tud tiste revčke doma,..boh ne daj, da se mi to zgodi, ker tipa kastriram, babo pa tko nalomim, da nau več iskala tam kjer ni za iskat:/
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
principesa napisal/-a:jaz sploh ne razumem tega kako lahko sexas z nekim tipom, obenem pa ves, da ga namaka še v drugo ker namreč to, da teb reče, da doma ne dobi, je lih tko kot bi jaz rekla da doma sedim na zlatih palcah. Lih veš kaj on počne doma:) mislim tud če sam f** frenda, še zmerom, drugač je če se daješ dol z enim x za katerga usaj veš da nima doma nič,..sam tko pa ne vem,..ne razumem.
ravn ta X ki doma nima za namakat potem namaka v vsako priložnostno luknjo ki pride mimo,ker ne ve kdaj bo prišla naslednja...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
torej hočeš rečt, da je zaseden bolj zanesljiv in se le tak redno vrača k tebi, torej je lahko stalni ljubimec, medtem ko samski vedno išče nove priložnosti?
-
sarzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2011
v-e-s-n-a napisal/-a:sarzo napisal/-a: Po kašnm letu mu je dala ulitamat, nej ji da konc al bo pa ona šla. V roku 14ih dneh je prikinu zvezo in zdej sta skupej že več kt eno leto in se bosta preselila v skupno stanovanje in nebi jima mogl bit lepš.
...dokler tudi ona ne bo ugotovila, da prejšnji ljubimec in zdajšnji fant, tudi njo vara z eno tretjo osebo.
Way to go...te ljubice, ki kasneje ratajo punce in žene je nikoli ne odnesejo brez posledic. vsaj kolikor jaz poznam primere...
Jah bom zlo presenečena če bi se kej tazga zgodil. To je tko, če ne veš točno kakšna je situacija, hitr sklepaš tut glede na svoje bivše zveze in mislš da je vse tko kukr je blo pri teb. Če pa poznaš situacijo se pa zna zgodit da si ne mislš več to k na začetku (ni pa nujno). Jst sm sam dala en primer, čeprou je čist drugačn od te, ki ga je dala avtorica, pa ubistvu šezmer sm nek našla podobnost.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
delusional napisal/-a:torej hočeš rečt, da je zaseden bolj zanesljiv in se le tak redno vrača k tebi, torej je lahko stalni ljubimec, medtem ko samski vedno išče nove priložnosti?
niti ne, sm zgornja primerjava se mi je zdela neumna, ker je hotela poudariti kako ga zaseden redno namaka v eno luknjo.
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
Nesanica napisal/-a:delusional napisal/-a:torej hočeš rečt, da je zaseden bolj zanesljiv in se le tak redno vrača k tebi, torej je lahko stalni ljubimec, medtem ko samski vedno išče nove priložnosti?
niti ne, sm zgornja primerjava se mi je zdela neumna, ker je hotela poudariti kako ga zaseden redno namaka v eno luknjo.
ne hotla sem sam rečt, da ponavad tiste punce ki jih majo doma lih tko sexajo, ker ne vidim fore zaakaj bi bil z eno, če z njo nimaš nič, še hujš, da jee neka zadrta pa mu neda....ker tko jo je prej predstavla ''ta ki se naskrivaj daje z njim dol''. če maš doma še tok hudo, pa če si ona neki zmišljuje jo pustiš pa ajdee, sploh če nakol fukariš, zakaj bi jo mel pol doma, saj dobiš od drugih tud brez nje.
hotla sem sam rečt, daa jaz pač nebi mogla bit tko z nekom, ker bi usaj za tisto doma vedla, da jo podira,...in ponavad se še s takimi spetljajo, kjer poznajo oba, ne sm fanta tud punco.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov