Zaseden moški

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 13. Feb. 2013 8:25

Očetje marsikdo cvika z ločitvijo, ker ve, da bo potem videl otroke enkrat na teden, zgubil pol premoženja z ločitvijo in si nakopal na grbo tisoč vprašanj celega sorodstva... In potem dajo na tehtnico, pa vidijo da z ljubico gre "you can have it all".

To je ena varjanta. Največkrat gre pa za to, da so povsem zadovoljni z ženo, in hočejo še kako, dve, tri ljubice zraven za popestritev. Morda z izgovorom, da v zakonu škripa, a v resnici hočejo le paritveno raznolikost. Svarim Nincho II , da če ima opravka z vezanim, naj bo pozorna na to (manj) romantično varianto.

Pri ženskah se mi pa zdi, da če gre ženska varat je to praviloma zaradi (resničnega) nezadovoljstva v vezi.
Uporabniški avatar
TajaTanita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a TajaTanita » 17. Feb. 2013 21:17

Nincha II napisal/-a:Eni čist preveč pretiravate in moralizirate. Če je moški poročen in ima otroka še ne pomeni, da je ženina last in da mora do konca življenja ostat v njeni kletki. Še zmeraj ima svobodno voljo, da počne kar hoče in v čemer uživa.

Ti mešaš hruške in jabolka. Kdo je sploh trdil o kakršnem koli lastništvu in da mora celo življenje biti s svojo ženo? To sploh ni nujno (pozabimo na zaobljubo na poročni dan "v dobrem in slabem"), saj še vedno obstaja ločitev. Da počne kar hoče, bo pa moral biti samski, ker se ne moreš iti igrice "podri in zavajaj", če imaš partnerja ali celo ženo/moža. Just in case, če ti je ušla ta informacija.

Tudi slab oče ni! Biti nekomu ljubimec in biti doma oče sta dve različni stvari. Tudi žena, ki vara svojega moža, še ne pomeni, da je slaba mama. Konec koncev sta to dve različni vlogi.
V njegovem zakonu očitno nekaj škripa... nekaj je izzvenelo... in zakaj bi človek moral nadaljevat tako monotonost?
Navsezadnje z ljubico širita samo ljubezen... in samo družba je tista, ki narekuje, da je to nek bav-bav in da je treba oba dat na kol.

Spet delaš celo mineštro. Kdo je omenjal njegovo vlogo očeta in ga označil kot slabega očeta? Mislim, da si tega ni upal trditi nihče. Njegova potreba po skakanju čez plot ga še ne določa kot slabega očeta - ga pa določa kot zanič moža! :wink: Očitno ti živiš na planini, ker praviš, da ni treba obsojati dva človeka, ki širita ljubezen (dafuq?), a po tvoje naj sta še naprej skupaj. Pač nekaj škripa v zakonu, pa kaj zdaj, ane? Ubogi ta tip. Roke ima zvezane, ne more vstran od žene, ne želi pa biti nesrečen in brez seksa - morda sploh ni brez, a išče raznolikost. Ah ja, res se mi smili ta tip, kdorkoli že je.
Sanja89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Sanja89 » 19. Feb. 2013 17:29

Se opravičujem, ker sem malo offtopic...

Mene pa zanima tole... Tip se je 2 tedna nazaj razšel s punco, s katero je bil 2 meseca. Dal mi je vedeti, da si drugače želi biti z mano, da sem mu zelo všeč, ampak da bi rad šel počasi, ker še ni prebolel bivše... Ne glede na to, da mi je tudi 2x že dal lupčka, želi on še vedno malo počakati... Vem, da moram spoštovati njegovo odločitev... Ampak bi me pa vseeno zanimalo, če ima kdo kakšen dober nasvet, kako bi lahko pospešila ta proces prebolevanja :P Da bi čim bolj pripomogla k temu, da bi čim prej videl v meni punco, s katero si želi biti... :)

Anyone? :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 19. Feb. 2013 18:25

Ni druge, kot da vezo pelješ lepo počasi in sproti vidiš kaj je oz. bo iz tega.

Glede na to, da je zveza trajala 2 meseca, je najbrž ne bo preboleval 2 leti.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov