Zaseden moški
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- malaStrelka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 1. 2013
Jaz se pa ne stinjam,da je ona sedaj nekaj kriva za "razpad" družine.
To je on kriv, on bi moral imeti pri svojih letih vse poštimano v glavi zgornji in spodnji. Saj če ne bi bil z njo bi bil pa z drugo tako,da ....
Tebi pa predlagam edino to,da prekineš vse stike z njim!! Saj boš našla nekoga ,ki bo samo tvoj.
To je on kriv, on bi moral imeti pri svojih letih vse poštimano v glavi zgornji in spodnji. Saj če ne bi bil z njo bi bil pa z drugo tako,da ....
Tebi pa predlagam edino to,da prekineš vse stike z njim!! Saj boš našla nekoga ,ki bo samo tvoj.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Dioniz napisal/-a:Ves čas kaj sem bral sem mel v glavi, da je poročen z otrokom. In to dobesedno Sem predvideval, da je z 18 letnico poročen
Tudi jaz sem najprej debelo pogledala Vidiš, kaj naredijo ločila, jaz sem pa včeraj mislila, da ti je tista Kasparianova napisala 'jupiiiiiiii' In sem se že čudila, kako da zna slovensko oz. hotela reči, da se je to zihr kdo drug izdajal na netu za njo... v resnici je bil pa ta 'jupi' očitno tvoj vzklik navdušenja zaradi odgovora
-
TajaTanita - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2013
Trischa napisal/-a:Živijo!
Je že minilo kar nekaj časa od takrat, ko smo komentirali na tole temo in hvala vsem za odgovore, nasvete itd.
Da vam samo povem kaj se je od takrat ko sem bila strašno zmedena zgodilo.
Zdajle točno nevem kdo je to napisal ampak tistih par besed "če ga hočeš mu ne dat" in da naj mu "povem da nebom spala z njim ker je vezan", tako sem tudi naredila. Nisem mu dala. Ko sem mu to takrat povedala je samo komentiral, da njemu seks tak ni point. Sicer se še kar dobivama, dala mu še nisem, cartljava se, skratka do mene je BOŽANSKI in sem mu tudi povedala, da če to dela samo z namenim, da bo dobil se moti.
Zdaj sem še pa bolj zmedena, vem ne kaj si misli, nekaj pa zagotovo vem, da še kmalu nebo dobil ampak njega to očitno ne moti.
Sem že razmišljala o opciji, da še ima kakšno drugo ljjubico, ki mu služi za "praznjenje njegovih jajc", ampak nekako takrat ko ni zraven svoje družine je pa zraven mene.
Zmedena si, ker ti je rekel, da mu "seks itak ni pomemben"? In ti si nasedla, itak. Punca, ne ponižuj se. Tip te ne spoštuje že zato, ker se dobivaš z njim, čeprav veš, da ima družino. Njega pa itak boli k*rac in mu je dovolj, da si fila ego na tebi, četudi še nista imela nič več od cartanja. Saj mu je najbrž dovolj cartanje, če dobi doma. Ko doma ne bo dobil, pa bo šel po to kam drugam, tebe pa mogoče še tu pa tam poklical za cartanje. Imaš varanje na več nivojih, ne samo na fizičnem. Če še nisi vedela, zdaj veš.
Minilo bo leto, dve, tri ... Ti se boš dobivala z njim in zahtevala vedno več od njega, on pa ti tega ne bo pripravljen ponuditi. Družine ne bo razdiral zaradi ene, ki mu je všeč. Itak bo pa zvodenela ta zaljubljenost in čim bo do tega prišlo, te bo odpikal, ti pa boš padla v depresijo, ker se več ne spomni nate in ti ne odpiše/se ne javlja na telefon.
Bila sem tam in vem kaj govorim. Razlika je samo ta, da sem jaz odšla kakor hitro sem ugotovila, da ni samski in da ima družino. Lahko bi čakala in izgubljala leta za nekoga, ki me ne bi bil vreden, a nisem. Najino zadnje srečanje je izgledalo tako, da sem ga povabila na kavo, kot da je vse po starem, seveda v drug kraj, da ne bi bilo možnosti srečati kakšnega znanca, nato pa sem mu po spiti kavi rekla, da lahko gre v iskanje druge ženske, ki ga bo čakala in se zadovoljila z občasnimi srečanji - pa še to pod njegovo taktirko.
So bili trije meseci "spoznavanja" (spoznala sem ga šele, ko sem od drugih izvedela resnico) dovolj, da sem se zaljubila vanj, a ni minil niti mesec, pa sem že pozabila nanj. Privlačnost ni vse. Kaj ti bo tip, ki ima za norca vse, ki se jih da imeti za norca?
Daj, ceni se.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
oh ma daj, to je zame bullshit.
Bila več kot dovolj časa v takšnem 'razmerju' da vem kaj to pomeni. Vedno sem se cenila in se še - mogoče še preveč. S tipom sem se imela noro lepo, preživela resnično neverjetne trenutke z njim. vedno mi je pokazal da mu nekaj pomenim (na takšen in drugačen način). In je zaljubljenost zvodenela, kar je v tolikšnem času normalno in je ostalo prijateljstvo. Pa potem ugotoviš da tudi to težko furaš če je prisotno toliko seksualne privlačnosti. Pa sem končala. Nekaj mesecev sem bila bitchy in slabe volje, sedaj sem kot prenovljena. Mi je žal? Niti najmanj. Se zdaj kaj bolj cenim? Niti ne, ker sem se že prej dovolj.
Naučila sem se pa od njega ogromno in dobila od njega dejansko več kot od fanta s katerim sem živela (pa ne govorim o darilih... ). In dejansko sem še boljša oseba. Ne morem pa ZAENKRAT še prijateljevati z njim, ker bi vedno končala v postelji (zaradi mene).
Bila več kot dovolj časa v takšnem 'razmerju' da vem kaj to pomeni. Vedno sem se cenila in se še - mogoče še preveč. S tipom sem se imela noro lepo, preživela resnično neverjetne trenutke z njim. vedno mi je pokazal da mu nekaj pomenim (na takšen in drugačen način). In je zaljubljenost zvodenela, kar je v tolikšnem času normalno in je ostalo prijateljstvo. Pa potem ugotoviš da tudi to težko furaš če je prisotno toliko seksualne privlačnosti. Pa sem končala. Nekaj mesecev sem bila bitchy in slabe volje, sedaj sem kot prenovljena. Mi je žal? Niti najmanj. Se zdaj kaj bolj cenim? Niti ne, ker sem se že prej dovolj.
Naučila sem se pa od njega ogromno in dobila od njega dejansko več kot od fanta s katerim sem živela (pa ne govorim o darilih... ). In dejansko sem še boljša oseba. Ne morem pa ZAENKRAT še prijateljevati z njim, ker bi vedno končala v postelji (zaradi mene).
-
TajaTanita - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2013
Saj prav, če se nekatere sprijaznite samo z drobtinami. Moškega želim imeti v celoti (si ga ne delim z drugimi ženskami).
Niti ne morem razumeti kakšna ženska lahko vztraja v skrivnem razmerju z nekom, ki je že oddan - jaz takšne osebe ne bi mogla spoštovati, niti ji ne bi mogla zaupati, ker bi cel čas mislila, da lahko meni stori isto. To mi pove samo to, da se taka oseba ne spoštuje. Zakaj? Zato, ker če bi se cenila, ne bi dovolila, da te kdorkoli skriva pred svetom.
Je pa hudo, če se z nekom dobivaš in misliš, da ga po nekaj meseci že vsaj malo bolje poznaš in mu zaupaš, nato pa izveš (in še to ne od njega samega), da sploh ni samski oz. da je celo poročen. Ko človek v tak odnos ne pristane zavestno oz. sploh ni poznal ozadja, pa slika dobi druge dimenzije in ni vse več tako črno-belo. Je pa kljub temu tak odnos treba prekiniti, saj ni fer do 3. osebe, ki je vključena v ta krog, predvsem pa do samega sebe.
Niti ne morem razumeti kakšna ženska lahko vztraja v skrivnem razmerju z nekom, ki je že oddan - jaz takšne osebe ne bi mogla spoštovati, niti ji ne bi mogla zaupati, ker bi cel čas mislila, da lahko meni stori isto. To mi pove samo to, da se taka oseba ne spoštuje. Zakaj? Zato, ker če bi se cenila, ne bi dovolila, da te kdorkoli skriva pred svetom.
Je pa hudo, če se z nekom dobivaš in misliš, da ga po nekaj meseci že vsaj malo bolje poznaš in mu zaupaš, nato pa izveš (in še to ne od njega samega), da sploh ni samski oz. da je celo poročen. Ko človek v tak odnos ne pristane zavestno oz. sploh ni poznal ozadja, pa slika dobi druge dimenzije in ni vse več tako črno-belo. Je pa kljub temu tak odnos treba prekiniti, saj ni fer do 3. osebe, ki je vključena v ta krog, predvsem pa do samega sebe.
Zadnjič spremenil TajaTanita, dne 27. Nov. 2014 14:43, skupaj popravljeno 3 krat.
-
Nesanica - Cosmofrik
TajaTanita napisal/-a:
Niti ne morem razumeti kakšna ženska lahko pristane na skrivno razmerje z nekom, ki je že oddan - jaz takšne osebe ne bi mogla spoštovati, niti ji ne bi mogla zaupati, ker bi cel čas mislila, da lahko meni stori isto. In že to, da pristaneš na skrivno razmerje, pove to, da se ne spoštuješ. Zakaj? Zato, ker če bi se cenila, ne bi dovolila, da te kdorkoli skriva pred svetom.
Ampak to je samo moje mnenje.
jah sej to ste pa ljudje ki na vse gledate dolgoročno. Nič na tem svetu ti ne bo zagarantiralo da bo tvoja sedanja zveza večna.
Meni osebno je bilo ok, občutka skrivanja pa nikoli nisem imela. V bistvu sem bila bolj sama tista, ki mi ni pasalo da bi me videvali z njim, ker pač folk preveč govori meni se pa ne da s tem ukvarjat. Ampak se niscva skrivala preveč, res pa je da se tudi nisva nikoli žvalila v javnosti.
Če pa se bolje počutiš in imaš občutek večvrednosti, zato ker si vezanemu tipu rekla ne, pa good for you.
Drugače pa verjemi da tudi jaz večino stvari dokončam, ampak do zdaj palč še nisem srečala moškega, s katerim bi želela karkoli speljati do konca. Majčkeno ljubezni in cartanja pa vsi rabimo in vseeno mi je ljubše daljše razmerje z eno osebo, ki ne zavezuje ne mene ne njega, kot pa ONS na vsake toliko.
-
Nesanica - Cosmofrik
ni čisto tako. Itak si vsi želimo najti the one and only, ampak dokler tega ne najdem, se pa tudi ne mislim zapreti v samostan. Da bi pa vsako noč zamenjala tipa, mi pa tudi ni, ker je najboljši seks dejansko takrat ko nekomu zaupaš in ta oseba pozna tvoje telo in reakcije.
Je pa res da hitreje spregledaš nekoga, ki bi ti potencialno lahko zavrtel svet, če imaš takšno 'zvezo'. Res pa je da imam zelo visoka preičakovanja do osebe s katero bom v zvezi, zato ker vem, da bom tudi sama vložila sebe v celoti v zvezo in lahko ponudim ogromno.
Je pa res da hitreje spregledaš nekoga, ki bi ti potencialno lahko zavrtel svet, če imaš takšno 'zvezo'. Res pa je da imam zelo visoka preičakovanja do osebe s katero bom v zvezi, zato ker vem, da bom tudi sama vložila sebe v celoti v zvezo in lahko ponudim ogromno.
-
Nincha II - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2006
Eni čist preveč pretiravate in moralizirate. Če je moški poročen in ima otroka še ne pomeni, da je ženina last in da mora do konca življenja ostat v njeni kletki. Še zmeraj ima svobodno voljo, da počne kar hoče in v čemer uživa.
Tudi slab oče ni! Biti nekomu ljubimec in biti doma oče sta dve različni stvari. Tudi žena, ki vara svojega moža, še ne pomeni, da je slaba mama. Konec koncev sta to dve različni vlogi.
V njegovem zakonu očitno nekaj škripa... nekaj je izzvenelo... in zakaj bi človek moral nadaljevat tako monotonost?
Navsezadnje z ljubico širita samo ljubezen... in samo družba je tista, ki narekuje, da je to nek bav-bav in da je treba oba dat na kol.
Ljudje... zlezite s planine!
Tudi slab oče ni! Biti nekomu ljubimec in biti doma oče sta dve različni stvari. Tudi žena, ki vara svojega moža, še ne pomeni, da je slaba mama. Konec koncev sta to dve različni vlogi.
V njegovem zakonu očitno nekaj škripa... nekaj je izzvenelo... in zakaj bi človek moral nadaljevat tako monotonost?
Navsezadnje z ljubico širita samo ljubezen... in samo družba je tista, ki narekuje, da je to nek bav-bav in da je treba oba dat na kol.
Ljudje... zlezite s planine!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:16, skupaj popravljeno 1 krat.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Nincha II napisal/-a:Eni čist preveč pretiravate in moralizirate. Če je moški poročen in ima otroka še ne pomeni, da je ženina last in da mora do konca življenja ostat v njeni kletki. Še zmeraj ima svobodno voljo, da počne kar hoče in v čemer uživa.
Ne bluzi. Problem ni v tem, da si želi ljubice, problem je v tem, da laže, skriva in vara! In ni v kletki, temveč v zakonu. Če mu ni več do tega, da bi bil zakonski mož, ima vso pravico, da se loči. Ubogi revček ni nikamor priklenjen in privezan ...
In širjenje ljubezni, ki ima na drugi strani laž je hkrati tudi širjenje sovraštva. ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov