Zaseden moški

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Trischa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Trischa » 24. Nov. 2012 19:05

Pozdravljeni. Vem, da je že katera imela kakšno tako stisko, ampak nisem nikjer kaj podobnega zasledila, zato vam bom kar napisala, ker rabim nasvet.

Situacija je taka.
Stara sem 23 let in sem se nekako zapletla s zasedenim moškim, ki ima otroka. Seksala še nisva, ker vedno ko se dobiva najdem kak izgovor, ampak več ne bom, ker si tega želim. Moje osebno mnenje glede tega je katastrofalno. Njegova sicer ne ve za naju, ampak se jaz postavim v njeno kožo kako bi meni bilo pa če tudi nebi vedela in tu je še otrok, 8 let star. Zavedam se tega in se mu tudi jasno in glasno povedala, da ne pričakujem od njega da gre stran od svoje partnerke, ne nikakor ne zahtevam to od njega. Ampak včasih preden zaspim pomislim na to, da kako je ona srečna, ker lahko živi z njim, čeprav onadva živita čisto klasično življenje ker sta že skupaj ohoho let. Velikokrat mislim na njega in nato kako mi je lepo ko sem z njim. In velikokrat pomislim, da bi vse to skupaj končala, ampak si ne morem zamisliti, da bi mene zamenjala druga ljubica. Priznam, da se mi njegova partnerka kar malo smili, čeprav ne ve in misli da ji je predan. In midva se lahko pogovarjava ure in ure. Prijateljice mi pravijo naj uživam, saj sem še mlada in da naj še naprej z njim šmiram, skratka nevem, zbegana sem. Zato prosim za čisto realne nasvete, nobene olepšane resnice, čisto tako kot vi mislite. Aha pa on je star 36.
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 24. Nov. 2012 19:34

Bravo, 8 letnemu otroku in njegovi materi hoces zjebat druzino zato, ker je fotr malo potreben in mu zena ne da.

Vse pohvale, ni kej.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 24. Nov. 2012 19:59

odjebaj ga. ne vem kako lahko hočeš bit en orodje nekemu pokvarjencu in bit še ponosna na to?? in še ženi povej da se loči od njega, kurbež prekleti.. in tak k***c bo sina vzgajal??

uživat je treba, ja.. odjebaj te prijateljice stran ker je njihova morala en navadn poden. če je človek vsaj malenkost pošten bo razmislu najprej o tem kaj je prav in kaj ne in šele potem o svojih užitkih.. sploh ne morem verjet kok je folk izrojen dans..
hej norci :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 24. Nov. 2012 20:02

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:32, skupaj popravljeno 1 krat.
bucibabyka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a bucibabyka* » 24. Nov. 2012 20:25

Meni pa ni jasno kaj takim moškim špila po glavi...a so brez čustev? naj povem da je mene enkrat en pecau , poročen moški , otroke ima tudi... rekel mi je da bi rad da sexava ampak da žene ne bo nikol pustil se pravi mi je dal veedet da resne veze ne misli met..sem sklepala da jo res ljubi ampak zakaj potem varanje? pa s tem da naj bi iz ženo tudi imel spolne odnose? sem ga lepo odjebala , sploh pa ni samo mene ogovarjal ampak tudi druge punce... v glavnem na tvojem mestu bi ga lepo odpikala stran na koncu se mi zdi da boš ti trpela... sploh pa će žena zve... bo tebe napadala ne njega... stem da ti ni skos na voljo tip...samo takrat ko ni žene zraven.. ne hvala tega mislim da si nobena punca ne zasluž. si res mlada tako da uživej ampak tako da boš mela fanta ki ti bo skos dosegljiv..
Nič ni nemogoče....
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 24. Nov. 2012 21:00

In potem bosta srečno živela do konca svojih dni. Če verjameš v pravljice.
Sorry, ampak jaz res ne razumem, na kakšni frekvenci ste eni, na moji očitno ne. Vezan moški z otrokom, presrečen, da je ena mlada tok neumna, da bo nasedla vsak čas... ti pa tok neumna, da ga še kuješ v zvezde, in mu razbremeniš ramena, da ne pričakuješ, da bo pustil družino (kar sevede pomen da si podzavestno to želiš, sicer ne bi o tem razmišljala). Zamisli se malo...
Trischa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Trischa » 24. Nov. 2012 21:03

Mi je dalo misliti, ni kaj.

Ja in najbolj mi odmeva v glavi tole: "Bravo, 8 letnemu otroku in njegovi materi hoces zjebat druzino zato, ker je fotr malo potreben in mu zena ne da.

Vse pohvale, ni kej."

Vem sama se zavedam, da delamo veliko napako. In da bo zaradi tega trpel otrok in poččutim se strašno. In kaj bi jaz sploh rada? Po pravici povedano, nevem. Ne iščem potuhe in razumevanja, ker to je nemogoče izcimit iz moje situacije! In koliko noči razmišljam o tem, ja veliko in se živciram. Priznam, da mi je krepko popihal na dušo v teh zadnjih mesecih. Ampak ko sem nnekaj tednov nazaj začela premišljevati o tem,sem postala nekako zadržana zraven njega in to mi je tudi sam omenil.
Ampak kot pravijo, kakšno juho si skuhaš takšno moreš pojesti.
Trischa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Trischa » 24. Nov. 2012 21:06

Carrie_ že zaradi razlike v najinih letih, je nemogoče da bi pustil družino in vse skupaj in na koncu bi trpel otrok, ki ni nič kriv, zato od njega tega res ne zahtevam niti pričakujem vem pa, da se na prvi pogled zdi tako, ampak ni.

Mislim, mislim jaz veliko o tem in o tem kakšno napako sem naredila da sem prisedla na to "nedolžno kavico".
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 24. Nov. 2012 21:12

No ja, pri "zjebanju družine" bo on nosil levji delež. Verjetno nisi prva, niti zadnja, s katero bo varal. Seveda ti je pihal na dušo. Katera je pa tok nora, da bi šla z vezanim, razen kaka nesamozavestna uboga duša, ki se sprijazni z drobtincam, za katere misli, da so iz zlata... To, kar bi jaz naredila: prekinila z njim vse stike brez kakršnegakoli pojasnjevanja. Si ga ne zasluži.
bucibabyka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a bucibabyka* » 24. Nov. 2012 21:18

prekini...tudi tebi bo lažje...najdi novega...SAMSKI naj bo... in zvečer ko se boš ulegla v posteljo ne boš imela črnih misli o punci/ženi... lažje ti bo verjemi ;)
Nič ni nemogoče....
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 24. Nov. 2012 22:22

ne gre se tukaj sam za družino. to je njegov problem s katerim bo mogu živet. če bo hotel varat bo si pa drugo našel.

ti bodi fer in ne bodi sokriva. če te skrbi da bo drugo imel jo pa bo, pa naj bo druga tok fuknjena da je ponosna na to da je nekomu ljubica..
hej norci :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 26. Nov. 2012 9:10

Dej mal s trezno glavo razmisljaj:

1. tukaj gre itak samo za sex in ce bos kasneje dobila neke utvare, da bo zaradi tebe pustil familijo, se mocno motis!

2. glede na to, da se nista sexala, imas se vedno moznost, da se lepo umaknes

3. razmisli kako bi ti bilo, da se to zgodi nekoc tebi, ko bos imela doma otroka in moza in bo on "hodu na sluzbene sestanke", "hodu na pijaco s frendom", "se zadrzal v sluzbi, ker ima veliko dela". Not nice a, ampak karma is a bitch.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 26. Nov. 2012 20:16

če že zdaj razmišljaš o tem in imaš slabo vest in si želiš da bi bil s teboj, potem ga skenslaj in pozabi. Ker ko bosta seksala se boš navezala, vedno je tako, ženske smo pač takšne in v bistvu moški tudi, če ga ženska privlači.
Hočem reči da pri tebi se že iz pisanja vidi da bodo čustva takoj izbruhnila in potem boš samo trpela.

Sama nisem proti takšnim afericam, dokler ostaja vse pri seksu. Ampak problem je, da od seksa do zaljubljenosti je zelo majhen korak.

Če pa misliš da bi med vama lahko bilo nekaj več, pa mu postavi pogoj naj pusti ženo in ti dokaže da misli resno. KAr se tiče pa da boš vzela otroku očeta pa je to zame bullshit. Če se dva ne razumeta je bolje da se ločita in imata skupno skrbništvo, kot pa da se doma kregata.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 27. Nov. 2012 0:04

omg tace stran...če ga pa res hočeš, mu pa pač ne dat. Mogoče bo šel pol stran od partnerke. Ampak dvomim.

Skratka, če ga res hočeš, mu povej, da se z zasedenimi ne ukvarjaš. Pa nej gre stran od njegove, če čuti isto. Če pa ne, je pa itak brezveze. Samo še bolj se boš zatreskala.
Uporabniški avatar
tyašii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a tyašii » 27. Nov. 2012 19:00

Zdi se mi mal grdo da ji vsi tko fakin ubsojate...sej vsi sami veste kok hit se loh v človeka zalubte...kaj pa veš kdaj je punci ta tip povedov da je tko za btw poročen pa da ma otroka....ker itak na to da se zalubš ti sam ne morš vplivat, ne glede na to kako človeka poznaš al neki, newem no....
drgač pa itk, skensli tipa asap, še sploh pa ker si mu dobr dala vedt da mu žene ni treba pustit, pa tut kukr ostale pravjo, karma is a bitch, loh da bo čis isto to tep tvoj moz delou. :wink:
Never a failure, always a lesson. :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov