Zaseden moški

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 27. Nov. 2012 19:10

rečeš, ah ubožica si ne more pomagat ker se je zaljubila, pol pa karma is a bitch, skenslaj ga xD

razmišla se z glavo, ne s srcem. s srcem se pol ko je u glavi vse pošlihtan. če ne je pa pač prej al slej sranje..
hej norci :)
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 27. Nov. 2012 19:21

Res je, da ni moralno tkole s poročenim/vezanim (tud ta argument karme in nabijanja krivde na njena pleča je že mal potenciran - mislim, da je več krivde na njegovi strani, na njeni pa preveč naivnosti), ampak ključno vprašanje tle je: Zakaj bi ona sami sebi hotela to počet - namreč bit drugo kolo, trpet, ga čakat, skoz upat na spremebo, ki nikoli ne pride? Teoretično je sevede možno, da se on zaljubi vanjo in zapusti ženo, ampak mislim da v 90% se to ne zgodi, in ljubica potegne takratko...

Najboljši nasvet ti je dala zvončica: "Če ga hočeš, mu ne dat" , samo tako boš vidla realno, koliko mu pomeniš in mu v resnici ni le do malo bluzenja s tabo. Lahko narediš tudi zelo dober test: mu poveš, da ne misliš spat z njim, ker je vezan - in boš takoj videla, kako bo njegovo zanimanje zate začelo upadati. Morda pa ne bo, morda pa se z ženo resnično ne ljubita več in vidi v tebi nekaj več kot le postransko romanco s priboljški, ampak potem mora on najprej razrešiti zadeve z njo, šele potem lahko prideš na vrsto ti.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 27. Nov. 2012 19:30

^^ ja, in medtem ko bo on razcisceval najprej z zeno in kasneje ugotavljal kje je z njo (avtorico teme), se bo zabaval z eno tretjo: tako, ki mu bo dejansko dala :D

pa good luck!
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 27. Nov. 2012 20:07

od kje je zdaj "a se mu gre za sex al kej več?" scena? s poročenimi se ne zajebava, amen :P

pa recimo, da on ženo pusti in otroka pa je skup s tabo, pa "joj ta zaljubljenost, ampak treba je bit srečen" pa boš ti enga drugega najdla al pa on eno drugo.

ene meje morale, poštenosti bi morale bit, ne pa da vse propada ker ma nekdo "metuljčke u trebuhu" in hoče bit razvajan, buhuhu..
Uporabniški avatar
tyašii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a tyašii » 27. Nov. 2012 20:19

Joj slovenc, pomoje lih nis dojeu pointa mojga posta...pač nemorš tko fakin napadat človeka ker se ja pač zaljubiu, sam šezmer se nemorš tko it, z poročenim tipm, pa da mu zrawn da še vedt da mu sploh ni treba babe pustit...cmon sj nisi njegova igračka :wink: zrawn VSEH stvari pa je tut karma, no matter what, al so pozitivne al pa negativne, karma ti vrne vse :wink:
Never a failure, always a lesson. :)
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 27. Nov. 2012 20:30

slovenc, jz dopuščam možnost, da se tud sveti zakon lahko skrha, in se ljudje oddaljijo - v tem primeru ne vidim vztrajat v mrtvi zvezi. Ampak to ni dovoljenje za to, da bluziš z drugimi. Treba je stvari razrešit in dorečt, ne pa iskat neke načine pobega k ljubicam, ker to nič ne reši... Ampak večina (predvsem moških) ki vara, itak ženo še vedno ljubi... To je tisto, kar je resnično zaskrbljujoče :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 27. Nov. 2012 21:26

tyašii, včasih je dobro da tisti ki se spušča v take komplikacije sliši kakšno ostro ;)

drugač se strinjam carrie da zakoni razpadejo :D sam pri tejle stvari je pa čist jasno da če razpade razpade zato ker nekdo ne ve kaj hoče in je bil cel zakon zmota.
Uporabniški avatar
tyašii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a tyašii » 27. Nov. 2012 22:11

jah dobr to je res, sam pač newem, sej bi tut z lepimi besedami loh dojela da pač kar delata onedva absolutno seveda ni in nikol ne bo prov! :)
sej po en stran je prov ja, kr nej jh sliš, amapk ne sam ona, on bi še mal bl mogu, ker nakonc bo itk sam ona ta'grda' :)
uglavnm ja grdo grdo grdo, ne podpiram varanja, neki najgršiga kar si ljdje med sabo lah delajo :wink: :roll:
Never a failure, always a lesson. :)
Trischa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Trischa » 12. Jan. 2013 16:34

Živijo!

Je že minilo kar nekaj časa od takrat, ko smo komentirali na tole temo in hvala vsem za odgovore, nasvete itd.

Da vam samo povem kaj se je od takrat ko sem bila strašno zmedena zgodilo.

Zdajle točno nevem kdo je to napisal ampak tistih par besed "če ga hočeš mu ne dat" in da naj mu "povem da nebom spala z njim ker je vezan", tako sem tudi naredila. Nisem mu dala. Ko sem mu to takrat povedala je samo komentiral, da njemu seks tak ni point. Sicer se še kar dobivama, dala mu še nisem, cartljava se, skratka do mene je BOŽANSKI in sem mu tudi povedala, da če to dela samo z namenim, da bo dobil se moti.

Zdaj sem še pa bolj zmedena, vem ne kaj si misli, nekaj pa zagotovo vem, da še kmalu nebo dobil ampak njega to očitno ne moti.
Sem že razmišljala o opciji, da še ima kakšno drugo ljjubico, ki mu služi za "praznjenje njegovih jajc", ampak nekako takrat ko ni zraven svoje družine je pa zraven mene.

Skratka mislim, da je čas da vse tole končam preden bo prepozno. Rada bi končala s tem, ampak je prekleto težko, ker tudi če se samo tako 2-3× na teden dobivama mi ne manjka čisto nič, prav fajn mi je. Ampak se bojim da bo iz tega "prav fajn mi je" začela kakšna čustva prihajat.

Hjaaa...
browneyes
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 13. Jan. 2013 0:33

kje pa se dobivata?
kaj počneta skupi?
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 13. Jan. 2013 11:05

To, da mu še nisi dala tudi ni nek dosežek, ker pri varanju je seks še najmanjši problem, zna bit problem okoli vsega ostalega, na obeh (oz. vseh treh) straneh.
Kar se pa konkretno tvojega primera tiče: super, da si uspela najti zasedenega moškega, ki ima poleg ostalega zate čas 2-3x tedensko, to se res ne zgodi velikokrat. Povsem verjamem, da njemu ni zgolj do seksa s tabo, očitno pogreša tudi druge stvari (pozornost, cartanje), ampak vedi, da s tem, ko mu 'ne daš' (že ta sintagma je totalno zgrešena), ne izkazuješ moči, ker njemu je povsem jasno, da bo tako ali drugače dobil tisto, kar želi. Če je diskreten in zna dobro skrivat, potem je itak on v win-win situaciji, ti pa zlahka zvisiš - premisli.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 14. Jan. 2013 17:13

Jaz sem tudi včeraj izvedela, da je en, k me je pecal že kakšen mesec, poročen z otrokom LOL :D Nisva pa nič imela, enkrat sva se spoznala, k je hotel, da bi šla po žuranju do njega kej pojest, ampak tega ne počnem, tko da ni blo niti dileme tuki.

Kaj se naredi v takem primeru? Rekla sem mu, da sem izvedela, da mam ful slabo mnenje o takih tipih in da če se slučajno kdaj srečava, se ne poznava. :cool:

In če si bo drznil kej jezikat nazaj, mu bom rekla, da je ogaben mali drek in da nej odje*e. In da mam shranjene vse chat loge in da bi me na njegovem mestu malo skrbelo. Upam, da je dobil lekcijo, samo ponavadi je itak tko - če ne bo ta, bo pa kakšna druga. Svašta res.

Zapletanje z zasedenimi-no go. Kaj imaš od tega? Itak nič. Ti bi rada verjetno 100 %, ampak dokler bo on v zvezi, tega itak ne boš imela.

A je kdaj kej rekel, da bi končal zvezo, pa bil s tabo slučajno??
Zadnjič spremenil Zvoncica, dne 14. Jan. 2013 17:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 14. Jan. 2013 17:16

Ves čas kaj sem bral sem mel v glavi, da je poročen z otrokom. In to dobesedno :D Sem predvideval, da je z 18 letnico poročen :D

sicer pa dobro opravljeno Zvoncica.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Malishka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Malishka » 27. Jan. 2013 23:12

Srcu ne moreš ukazovat, zato (govorim iz lastnih izkušenj) čimprej stran od zasedenih tipov dokler se ne rodijo čustva!

Drugače pa nobenga ne obsojam.
"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." - N. Zaplotnik
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 28. Jan. 2013 9:29

Joj ženske, zakaj si delate probleme z zasedenimi moškimi. Kaj imate od njih??? Strah, da vaju dobijo, upanje, da bo zapustil ženo (ločitev ni poceni in lepa zadeva tako da sream on...)... Dajte se malo zresnit!

Jaz bi na tvojem mestu šla stran, ker tol ebo pri tebi prej ko slej privedlo do čustev, če že ni. Najdi si nekega drugega moškega in normalno zadihaj. In s tem da mu ne daš, nič ne dosežeš... Si pač sex poišče doma če ga hoče, tebe ima pa za cartat ali pač za občutek "nove zveze".

Pomisli, kaj ti on nudi, kar ti drug nebi mogel?! In ne pozabi na nekaj najbolj pomembnega za monogamne zveze. NIKOLI ne bo samo tvoj!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov