Zaščita med seksom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
Felicia napisal/-a:jst sm bla prei na diane 35, zdj mam pa Jasminelle, ampk zmeri sm panična zrd te menstruacije, al bo al ne bo...tko da zdej mi2 uporablava kr še kondome zravn..ponavad med ovluacijo skoz z kondomom, drgač pa tut brez Men se zdi to najbl 100% zaščita.
am zenska..daj si malo preberi kako delujejo tabletke med drugim PREPRECUJEJO OVULACIJO, TAKO DA JE SPLOH NIMAS - in s tem tudi ne bejbijev
''Tablete Yasminelle so kombiniran peroralni kontraceptiv in vsebujejo drospirenon in etinilestradiol v ustrezni kombinaciji. Ta prepreči ovulacijo in spremembe v endometriju, tako da oploditev ni mogoča.''
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
^ Ona vsaj to ve, kaj je ovulacija. Nekatere na forumu še tega ne vejo in mislijo, da lahko zanosijo kadarkoli v ciklu.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz kondomov nism nikol gledala kje bi lahko bi počeni. Za druge pa ne vem.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- Gost
Po moje (upam!) se vidi, če kondom poči. Tisti, ki se jim je to zgodilo, pravijo, da od kondoma ne ostane prav veliko ...
Sicer pa midva vedno preveriva kondom po koncu, če kje kaj uhaja ven. Malo paranoično, ampak na trenutke mi kar slabo postane, če pomislim, da bi kje kaj ušlo skozi
Sicer pa midva vedno preveriva kondom po koncu, če kje kaj uhaja ven. Malo paranoično, ampak na trenutke mi kar slabo postane, če pomislim, da bi kje kaj ušlo skozi
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
Ravn to je problem, da pol, k je že prepozn Mene tud to vedno skrbi, da bi poču in ga zato po uporabi prav detektivsko počekiram, da nebi kaj vn uhajalo ... upam, d je res tko, da se to dobr vid. A da bi pa bla kaka mini luknjica pa ni možno? Jao, kake skrbi
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
GoldenEye napisal/-a:Ravn to je problem, da pol, k je že prepozn Mene tud to vedno skrbi, da bi poču in ga zato po uporabi prav detektivsko počekiram, da nebi kaj vn uhajalo ... upam, d je res tko, da se to dobr vid. A da bi pa bla kaka mini luknjica pa ni možno? Jao, kake skrbi
ej sori sam ne predstavlam si kk nehata seksat pa da kondom dol pol pa ti saris po njem pa ga stiskat in grabis po tisti spermi v gumi omg
in ja men je tut ze pocu...NE MORTE ZGRESIT!!!!!
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
femoden....sem se po njih malo zredila ja, drugače samo bolečine u prsih pa trebuh....jemljem pa jih ze leta...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
jemina napisal/-a:^^Vedno je možnost,da zanosiš
Ne, pravzaprav ni, možno je samo takrat, ko je jajčece zrelo za oploditev. To je pa ovulacija.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]