Zaščita med seksom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Pomagajo pa tabletke in kondomi.
Sicer pa najbrž veš, da se tut ob redni menstruaciji ni za zanašat sam na tistih par plodnih dni in ostale označt za "nič-nas-ne-more-presenetit".
Sicer pa najbrž veš, da se tut ob redni menstruaciji ni za zanašat sam na tistih par plodnih dni in ostale označt za "nič-nas-ne-more-presenetit".
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- ab
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
hoj!
no pa ko ste ravno govorile o zaščiti in kontracepcijskih tabletah me nekaj zanima. tiste ki uporabljate tabletke, jaz jih tudi - yasminelle, vas ni nikol strah da "ne bi delovale". jaz imam vedno tak čuden občutek, zato uporabljava tabletke + kondom. če bi kondom počil, pa tudi ne bi bilo panike vem da sem morda malo paranoična, vendar sem že slišala (neuradni viri), da je katera zanosila ob tabletkah, kljub pravočasnemu jemanju. ne morem pomagat, mene je strah, in pri odnosu ne bi bila popolnoma sproščena, če ne bi imela obojega. itak pravijo, da nobena zaščita ni 100% kaj ve menite?
no pa ko ste ravno govorile o zaščiti in kontracepcijskih tabletah me nekaj zanima. tiste ki uporabljate tabletke, jaz jih tudi - yasminelle, vas ni nikol strah da "ne bi delovale". jaz imam vedno tak čuden občutek, zato uporabljava tabletke + kondom. če bi kondom počil, pa tudi ne bi bilo panike vem da sem morda malo paranoična, vendar sem že slišala (neuradni viri), da je katera zanosila ob tabletkah, kljub pravočasnemu jemanju. ne morem pomagat, mene je strah, in pri odnosu ne bi bila popolnoma sproščena, če ne bi imela obojega. itak pravijo, da nobena zaščita ni 100% kaj ve menite?
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Za zaščito jemljem tabletke Yasminelle, prakticirava še metodo umika. Oboje hkrati. Moj je tako navajen, meni pa je tudi ok. Imam mirnejšo vest.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
- Gost
Če imaš kt, ne vidim potrebe po umiku ali kondomu, če si ginekološko zdrava. Jemlješ redno kt in je kul.
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
jst imam Logest, ih jemljem redno že enih 7 mescu.. ampk nikol ne spusti vame, sva se tko navadla in je čist ql obema.
sm pa tudi jst že slišala, tudi mama od kolegice mi je rekla da je zanosila kljub rednemu jemanju KT. pa ni edina..
sm pa tudi jst že slišala, tudi mama od kolegice mi je rekla da je zanosila kljub rednemu jemanju KT. pa ni edina..
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Primerov o jemanju KT, kjer ženske kljub temu zanosijo je veliko.
Razlogi so (kolikor jaz vem) v delovanju hormonov tudi. Nekaj časa so neke KT dovolj močne, da zavirajo hormone, ki nastajajo v ženskem telesu. In ko se telo navadi nanje, je možnost, da KT ne delujejo več tako zanesljivo. Ravno zato vsi ginekologi priporočajo, da se na vsaki 2 leti za nekaj mesecev preneha jemat tablete (no, tudi iz drugih razlogov) in pa da se KT na nekaj časa menja.
Razlogi so (kolikor jaz vem) v delovanju hormonov tudi. Nekaj časa so neke KT dovolj močne, da zavirajo hormone, ki nastajajo v ženskem telesu. In ko se telo navadi nanje, je možnost, da KT ne delujejo več tako zanesljivo. Ravno zato vsi ginekologi priporočajo, da se na vsaki 2 leti za nekaj mesecev preneha jemat tablete (no, tudi iz drugih razlogov) in pa da se KT na nekaj časa menja.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
No ne vem, jaz sem čula drugače. Jaz premora nimam, pa tut problemu ne. Sem pa dobla nasvet, da če si froca zaželim, da neham z KT in nekaj mesecev naj ne pride do oploditve, da se telo spuče.
Sicer pa ne rečem, možno da mam stare info glede pavz... Ker ne spremljam več tega tolko kot sem prej, včasih.
Sicer pa ne rečem, možno da mam stare info glede pavz... Ker ne spremljam več tega tolko kot sem prej, včasih.
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
no, jaz tudi povem, kako sem slisala sicer so pa nekateri G se dandanes razlicnega mnenja, vsak bo trdil svoje.
Glede otroka pa, najbolje je pocakati kar eno leto, pa bo otrok zdrav sicer nevem, kdo eno leto zdrzi na cakanje otroka, ko si ga res zeli, ampak..
Glede otroka pa, najbolje je pocakati kar eno leto, pa bo otrok zdrav sicer nevem, kdo eno leto zdrzi na cakanje otroka, ko si ga res zeli, ampak..
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Pa tuki ni različnih mnenj, tabletke NISO 100% in obstaja možnost zanositve. Ne morš rečt, da se ne strinjaš s tem, ker je to DEJSTVO.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov