Zaščita med seksom

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali uporabljate zaščito med sexom?

da
429
77%
ne
71
13%
včasih
58
10%
Skupaj glasov : 558

Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 19. Nov. 2007 16:35

Sprašujem zato, ker nimam redne menstuacije, in me je zanimalo kako se lahko to zračunaš, sicer sem vedla da je nekje na sredini,,... sam če nimaš redne... pol mi to itak ne pomaga... :roll: :roll: :roll: :roll:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 19. Nov. 2007 16:38

Pomagajo pa tabletke in kondomi.
Sicer pa najbrž veš, da se tut ob redni menstruaciji ni za zanašat sam na tistih par plodnih dni in ostale označt za "nič-nas-ne-more-presenetit".
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
ab
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ab » 01. Jun. 2008 18:19

hoj!

no pa ko ste ravno govorile o zaščiti in kontracepcijskih tabletah me nekaj zanima. tiste ki uporabljate tabletke, jaz jih tudi - yasminelle, vas ni nikol strah da "ne bi delovale". jaz imam vedno tak čuden občutek, zato uporabljava tabletke + kondom. če bi kondom počil, pa tudi ne bi bilo panike :) vem da sem morda malo paranoična, vendar sem že slišala (neuradni viri), da je katera zanosila ob tabletkah, kljub pravočasnemu jemanju. ne morem pomagat, mene je strah, in pri odnosu ne bi bila popolnoma sproščena, če ne bi imela obojega. itak pravijo, da nobena zaščita ni 100% :) kaj ve menite?
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 01. Jun. 2008 19:09

Jaz že od začetka kar sem na tabletkah nič ne paničarim.
Do zdaj ni bilo nič, da bi blo kaj narobe (pa jih jem, sem že omenila, 7,8 let).
Lej, če si v dvomih, ni panike... Boš že... Dokler pač ne zaupaš, uporabljajta oboje...
ab
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ab » 07. Jun. 2008 15:15

je vedno vate končal?
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 07. Jun. 2008 15:29

Za zaščito jemljem tabletke Yasminelle, prakticirava še metodo umika. Oboje hkrati. Moj je tako navajen, meni pa je tudi ok. Imam mirnejšo vest.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 07. Jun. 2008 15:33

ab napisal/-a:je vedno vate končal?

Ja.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 07. Jun. 2008 15:34

Če imaš kt, ne vidim potrebe po umiku ali kondomu, če si ginekološko zdrava. Jemlješ redno kt in je kul.
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 07. Jun. 2008 15:34

jst imam Logest, ih jemljem redno že enih 7 mescu.. ampk nikol ne spusti vame, sva se tko navadla in je čist ql obema.
sm pa tudi jst že slišala, tudi mama od kolegice mi je rekla da je zanosila kljub rednemu jemanju KT. pa ni edina..
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 07. Jun. 2008 15:42

Primerov o jemanju KT, kjer ženske kljub temu zanosijo je veliko.
Razlogi so (kolikor jaz vem) v delovanju hormonov tudi. Nekaj časa so neke KT dovolj močne, da zavirajo hormone, ki nastajajo v ženskem telesu. In ko se telo navadi nanje, je možnost, da KT ne delujejo več tako zanesljivo. Ravno zato vsi ginekologi priporočajo, da se na vsaki 2 leti za nekaj mesecev preneha jemat tablete (no, tudi iz drugih razlogov) in pa da se KT na nekaj časa menja.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 07. Jun. 2008 15:43

Jaz osebno pa temu "redno jemala KT in zanosila" ne verjamem. Ali pa ni bila zdrava.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 07. Jun. 2008 15:44

Tonja, kolikor sem jaz s tem seznanjena, po mnenju nekaj ginekologov in po branju internetnih ginekoloskih strani, ni nikakrsne potrebe po premoru.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 07. Jun. 2008 15:52

No ne vem, jaz sem čula drugače. Jaz premora nimam, pa tut problemu ne. Sem pa dobla nasvet, da če si froca zaželim, da neham z KT in nekaj mesecev naj ne pride do oploditve, da se telo spuče.
Sicer pa ne rečem, možno da mam stare info glede pavz... Ker ne spremljam več tega tolko kot sem prej, včasih.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 07. Jun. 2008 15:54

no, jaz tudi povem, kako sem slisala :) sicer so pa nekateri G se dandanes razlicnega mnenja, vsak bo trdil svoje.
Glede otroka pa, najbolje je pocakati kar eno leto, pa bo otrok zdrav :P sicer nevem, kdo eno leto zdrzi na cakanje otroka, ko si ga res zeli, ampak.. :)
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 07. Jun. 2008 16:02

Pa tuki ni različnih mnenj, tabletke NISO 100% in obstaja možnost zanositve. Ne morš rečt, da se ne strinjaš s tem, ker je to DEJSTVO. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov