Zaščita med seksom

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali uporabljate zaščito med sexom?

da
429
77%
ne
71
13%
včasih
58
10%
Skupaj glasov : 558

Uporabniški avatar
godnessa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2007
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a godnessa » 12. Nov. 2007 19:17

jst tud jemlem tabletke Cilest in mi kr odgovarjajo.
zredila se nism nič pa jih jemljem že leto in pol.
opažam pa da mi je kr mal libido se znižu, tko da bom še premislila kako bo z mojo nadaljno zaščito. jih bom mogoče zamenjala, sam morem se prvo pozanimat kako in kaj :D :D
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 12. Nov. 2007 19:48

sm jemala Yarino, mal sm shujšala, menstruacija je bla veliik šibkejša in manj boleča, mogoče sm bla mal bl tečna kot ponavad...
Uporabniški avatar
Only I.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Only I. » 12. Nov. 2007 20:34

Midva uporabljava kondom.Vendar kdaj,ko ga fant nima s seboj je kriza.Zadnjic sva brez in me je zelo skrbelo da bo kej narobe.Premisljevala sem kaj bi naredila,da bi imela to vedno pri roki.Mislila sem,da bi pri meni nekje skrila kondom,vendar lahko kdo najde.Tabletk zaenkrat se ne mislim uporabljat zaradi razlicnih vzrokov.Mate ksne ideje? :wink:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 12. Nov. 2007 21:09

na začetku swa ene pol leta uporabljala kondom, potem pa sem prešaltala na KT - Logest. itaq jih še ne jemljem dolgo časa, ampak na začetku je blo meni ful slabo pa bla sm psihično čist adijo. tut menstra je bla še zmer boleča prvi dan, je je blo pa manj kot pa včasih.

drgač je pa men s KT res tooooooook velik boljše kot pa s kondomam!
Uporabniški avatar
godnessa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2007
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a godnessa » 13. Nov. 2007 12:29

Only I. napisal/-a:Mate ksne ideje? :wink:

prvo nj ti povem da ne eksperimentirat brez zaščite, ker se res ne splača za 20 minut užitka bit pol ceu mesec v skrbeh. poleg tega si pa mal premlada za met otroka, in sj veš use litanije k jih pojejo na splošno use. če že seksaš je treba poskrbet za zaščito na tak ali drugačen način-moj mnenje.
men se zdi da kondom res lahka skriješ kamorkol, sam pazi da ne med šivilski pribor :D
ali maš kakega takega medvetka ki je v obliki torbe, drugač pa čist v kotu v omari al pa kr v predalu če veš da noben ne stika. drugač pa začni zberat šalčke, jih daj na najvišjo polico in mj tm razstavljene, notr pa kondome. :D
vseeno se lahka zgovoriš da si ga dobila 1 decembra ko je dan boja proti aidsu in da si ga spravla.
jst sm mela na začetki spravlene v predalu, zdj pa mi kr po celi sobi leži. tja ko pade pade :)
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bucka_* » 13. Nov. 2007 13:45

js uporabljam yasminelle (so nove kontacepcijske tabletke) in sm ful zadovolna z njimi.. sicer jih moreš plačat, sam so res zakon!! shujšala sm 5 kg...zarad tega ker ne zadržujejo vode v telesu kot druge kontracepcijske tablete. pred tem sem uporabljala diane 35 pa sm se zredila iz 55 kg na 64! takoj ko sm jih nehala uporabljat sm shujšala.. pa še kasneje sem zvedla da te tabletke priporočajo po 35 letu...
I can be your pussycat and u can play with me..
Uporabniški avatar
bluemorpho
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bluemorpho » 13. Nov. 2007 15:49

ne uporabljam nobene zaščite. upam, da bom zanosila :)
Uporabniški avatar
picur
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 2. 2006
Kraj: lendava

Neprebrana objavaNapisal/-a picur » 13. Nov. 2007 20:09

OK, jaz imam eno kao težavo. s fantom sma mela spolni odnos...uporabila sva kondom.. zdaj pa ne dobim menstruacije (1.okt. sem mela nazadnje). po kontracepcijske tabletke sem šele nedolgo šla.. po odnosu sem na hlačkah vidla madež krvi..čeprav ni blo prvič.. je mogoče to kaj povezano z menstruacijo?!? :?
Uporabniški avatar
Lil`Bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2007
Kraj: otok Ajaja

Neprebrana objavaNapisal/-a Lil`Bee » 13. Nov. 2007 20:42

Hm, tu je lahko več dejavnikov. Lahko je to efekt kontracepcijskih tabletk, če jih nisi začela jemat na 1.dan menstruacije (vsaj zdi se mi, da se tako začne...). Lahko je preprosto stres, preveč se obremenjuješ s tem ali si mogoče zanosila. Moj predlog je test nosečnosti, ta bo najbolj zihr pokazal ,kaj je na stvari. Če bo negativen, potem ti bo lažje pri srčku in bo menstra kmalu tu. Če je pa še vedno ne bo, pa je dobro obiskati ginekologa, ki ti tudi lahko predpiše neke tabletke, da dobiš menstruacijo.
:)
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 11. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a :) » 14. Nov. 2007 13:43

Yasminelle in Yarina sta od 17.10.2007 NEPLAČLJIVI.
Poglej na www.zzzs.si pod rubriko "Sporočila za javnost" na desni strani.
Uporabniški avatar
Vojcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vojcha » 14. Nov. 2007 16:09

Jemljem kontracepcijske tabletke, Diane 95. Dobila sem jih predvsem zaradi problemov z mozolji. Pa še menstruacija se mi je zmanjšala. Čeprav imam še vseeno 8 dni menstruacije in močno, ni to nič v primerjavi kakšno sem imela prej. Jem pa jih že od 16.leta. Malo sem se zredila, ampak to je itak normalno, pa še mozoljev nimam več. Drugače nimam pa problemov s temi tabletkami. lp, Vojka
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 14. Nov. 2007 18:38

bluemorpho napisal/-a:ne uporabljam nobene zaščite. upam, da bom zanosila :)

Želim ti, da bi čimprej začelo v tebi biti še eno srčece!

Midva uporabljava sam kondome in nama je tak najbolš. Na tabletah (Logest) sem bla pa eno leto (ko sm bla stara 19), pa sm jih nehala jemat, ker se ne želim s kemijo filat.
Uporabniški avatar
UTRINEK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 8. 2007
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a UTRINEK » 18. Nov. 2007 14:31

če sem prav opazla skoraj nobena ne uporablja teh KT kot jaz!najprej sem mela na začetku Hramonet, potem pa so mi premenjali na Lindynette!se pa odločam ali bi jih zamenjala ali pa nehala!upliva mi na počutje, pa tudi zredila sem se....če je to od KT!jemljem jih pa mal več kot 2leti!
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 18. Nov. 2007 14:33

^^ Js imam Harmonet. Zakaj so jih pa tebi zamenjali? :)
Uporabniški avatar
UTRINEK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 8. 2007
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a UTRINEK » 18. Nov. 2007 14:38

ja ne vem!medicinska sestra mi je rekla da so ubistvu enake!ne bi pa znala povedat zakaj so zamenjali!kakšne se ti zdijo Harmonet?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov