Zaščita med seksom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
če kontracepcijske tabletke me zanima kakšne tabletke imate?
Diane 35
in ko ste jih začele jemat, se vam je kaj spremenila teža telesa?
je, zredila sem se 3, 4 kg:/
ostalo: res lepa koza, nic vec mozoljev, krajsa menstruacija-4dni, manj boleca ...
Diane 35
in ko ste jih začele jemat, se vam je kaj spremenila teža telesa?
je, zredila sem se 3, 4 kg:/
ostalo: res lepa koza, nic vec mozoljev, krajsa menstruacija-4dni, manj boleca ...
-
jessyca - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
Js sm najprej uporabljala Logest pa sm se zredila za ene 2-3 kile, kar me je ful motil, pa tut dostkrat sm se slabo počutla! Zato sem začela uporabljat Yarino, ki ima poleg Yasminelle najmanj hormonov in negativnih vpliv. Jebiga, so samoplačniške, sam men so super!!
~poskrbi, da dobiš tisto, kar imaš rad, drugače boš prisiljen imeti rad tisto, kar boš dobil~
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
^^Ja res ne mislim tvegat kakšne bolezni al pa da slučajno pozabim tabletko vzet in potem je tip s katerim ne bi bila nikoli tko skupi oče mojega otroka. Ne hvala
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
Tinki - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 7. 2005
Imam kontracepcijske tabletke - še nikol nism pozabla uzet (morem zdj ob en les potrkat), imam Diane 35, ja teža se mi je spremenila, ampak zato, ker sem preveč žrla. Če mam lahko zdej 52 kg na fuuul s hormoni nabitimi tabletkami je zame povezava teže in kontracepcijskih larifari.
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
tadejci napisal/-a:kakšno zaščito uporabljate med sexom? kondom? tabletke? diafragmo?....
če kontracepcijske tabletke me zanima kakšne tabletke imate? in ko ste jih začele jemat, se vam je kaj spremenila teža telesa?
Tabletke uporabljam že 2leti in pol in sicer Cilest, telesna teža se mi je spremenila..zredila sem se za 6kg..ampak pri meni je to vredu ker sem prej imela 156cm/40kg zdaj imam pa 46kg..pozna se mi pa predvsem na joškah in riti
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
BIBI21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
sama sem 3 leta uporabljala Femoden, sedaj pa nimam več KT, ampak jih bo mogoče treba začet nazaj jemat ....
teža? hm... se mi ni spremenila, je pa takoj ko sem jih nehala jemat, se le-ta zmanjšala za 3 kilce. edino mal več mozoljčkov in mastne laske imam
razišljam če bi zopet začela jesti KT al bi uporabljala kakšno drugo zaščito, čeprav kondomi mi nekak niso pri srcu
teža? hm... se mi ni spremenila, je pa takoj ko sem jih nehala jemat, se le-ta zmanjšala za 3 kilce. edino mal več mozoljčkov in mastne laske imam
razišljam če bi zopet začela jesti KT al bi uporabljala kakšno drugo zaščito, čeprav kondomi mi nekak niso pri srcu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov