Zaščita med seksom

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali uporabljate zaščito med sexom?

da
429
77%
ne
71
13%
včasih
58
10%
Skupaj glasov : 558

Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 12. Maj. 2006 10:07

Jst sm učasih mela tabletke sam sm jih pol nehala jemat.
Tko da mi je pol ostou le kondom sam mi je ful bolš brez kondoma tko da učasih s tipom tud brez..sam mu res zaupam da ga bo dou vn predn mu pride...vem da to ni glih zaščita sam vseen..
Drgač pa če tipu ne bi res zaupala,ni šans da bi fukala brez kondoma!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
shiry
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a shiry » 12. Maj. 2006 10:44

Js pa uporabljam Logest, čeprav razmišljam, da bi jih nehala jemat, ker nekako čudno vplivajo name :?
divjakinja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a divjakinja » 14. Maj. 2006 18:54

jz uporabljam in tabletke ter včasih tudi kondome...sam to je itak vsazga posameznika odvisno kaj bo uporabljal in s kom, a ni tko?

lep pozdrav
Uporabniški avatar
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 8. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a u_k_i » 16. Maj. 2006 8:34

jst sem mela pa grozn z Diane 35, sem skoooz samo jokala, depresivna sem ratala, groza...

harmonet so mi pa ql :D
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 21. Maj. 2006 23:32

Jaz uporabljam Yarino in sem zadovoljna. Včasih se mi sicer pojavi kakšen vmesni izcedek, ampak ginekologinja pravi, da to ne zmanjša zaščite. Torej je vse OK. :)
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Edinstvena » 24. Maj. 2006 19:32

Logest :) prve sem jih od mami dobla... pač resn fant pa to... ona jih ni več rabla,pa jih je meni dala... ginekologinja pa pol tudi,ker hodima k isti :) sem bla kr malo presenečena na mamo, pa nad tabletkami tudi... je pa ful boljši občutek berz kondoma!

Izkušnje za after tabletkami mi pa niso tuje :) žal... pa ni blo hudega no... dala mi je pa Cilest... blo mi je pa slabo,to pa drži,celi dan sem se vlekla ko megla okoli :roll:
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 29. Maj. 2006 6:31

Ja, jaz tud diane 35 uporabljam,nič se nisem zredila, čeprav se večina kolegic po njih je. Kože pa tud nisem nič lepše dobila.:( Lubenica, če ti ne ustrezajo jih raje menjaj.Saj men je tud včasih slabo pa sem depresivna, sam to res malokdaj. Drugač so mi pa tablete ok. Sam nekje sem brala da je nekaj mladih punc nekje umrlo in bi naj blo zarad teh tablet. Čeprav če bi blo res bi najbrž ble te tablete prepovedane. A ve kera kaj o tem?
x|esa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2006
Kraj: okolica ptuja

Neprebrana objavaNapisal/-a x|esa » 29. Maj. 2006 18:39

jaz pa uporabljam Logest .. menstruacija traja 4 dni ..krce pa mam se kar mocne -tak na cajte,vcasih ja vcasih pa ne :roll:
..:: pa pridni bit ::..
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 30. Maj. 2006 11:04

jst sm isto uporabljala logest in nism mela krčev. Pol sm pa nehala uporabljat tabletke in sm šele takrat začela krče dobivat.Prej jih nikol nism mela.
Zdej mam pa vedno krče..tko prve dva dni :(
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
neenchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005
Kraj: nekje med oblaki

Neprebrana objavaNapisal/-a neenchy » 30. Maj. 2006 17:36

tud js sem jemala tabletke nekaj let....in tud pri men večne težave z pozabljanjem...tako da sem pred parimi mesci povprašala svojga ginekologa o teh novih obližih( evra) ..učinkovistost imajo enako kot tabletke..le da to si prilepiš gor in opomnik nardiš da ga čez en tedn zamenjaš in to je to...je pa res da so samoplačniški......in stane nekaj tolarjev manj kot 3000 ena škatlica....sam men so super :D
Uporabniški avatar
karmy21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 6. 2005
Kraj: Cambridgeshire

Neprebrana objavaNapisal/-a karmy21 » 30. Maj. 2006 17:43

najprej mi kondom nikakor ni bil všeč...samo tabletke in to... pol sem pa slišala da ma durex fuuuulll tanke (zakon) kar omogoča podoben užitek kot da če si brez, in sva probala...nor občutek.. Durex kondomi rulez :D
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 18. Jun. 2006 21:22

Ja jz uporabljam samo kondome najprej sva mela 2 leti skos kondome..ker jz nism hotla tabletk potem sm se nekako spravla k tabletkam ampak sem po njih mela vročino, bruhala sm skratka moje počutje je bilo na minimumu..tako da imava sedaj spet kondome...morš mal pazit pa to res pa je da je ta strah vedno prisoten...zaščita je pa tako morš mal pazit kako odpreš kondom,gladat datume...in če poči seveda takoj k ginekologinji...kdaj pa poči boš pa sigurno videla,ker ko poči je to velika lukna ne neka mejhna luknica ki jo s prostim očesom ne moreš videti...tako da če saj malo paziš je kondom dovolj velika zaščita!Res pa da ni 100%..če jaz kaj prav vem je tam okli 90% pa nism čisto prepričana naj me katera punca popravi,če ve točno!
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 17. Avg. 2006 17:55

Jaz pa jemljem diane 35. Nisem se nič zredila, tabletke mi ustrezajo.

Menstra je tud kr prijateljska...:) obišče me samo za kake 3-4 dni. Nimam več bolečin ob njenih obiskih, mislim ok, malo boli, ampak ni mi treba tablete vzet. Pa tud šibkejša je krvavitev.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 17. Avg. 2006 21:23

Jst mam pa Logest, in sm kr zadovolna z njimi.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 17. Avg. 2006 22:20

Jst mam tud femoden, že skor 4 leta. Koža se mi je ful popravla, zredila se nism nč, menstre mam pa res minimalno...tok mau, da me kr mau skrbi, da je kej narobe. Sm pa zarad tabletk mau mn horny, k prej. Un tedn med menstro me pa kr razgana :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]