Zaščita med seksom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 341 prispevkov
• Stran 22 od 23
•
Prejšnja
1 ... 19, 20, 21, 22, 23
Naslednja
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
Ja ne vem, jaz sem šla enkrat po urgentno kontracepcijo, vzela sem Revigidon 8 tablet, če se ne motim in jaz ne znam opisat, ampak dejansko sem potrebovala 2 meseca da so se mi hormoni spet k sebi spravli. Nikoli nisem imela mozljev, po tem pa sem jih kar naenkrat dobila, največ po hrbtu, pa tudi nasploh vse skupaj ni delovalo tko kot običajno. Težko je povedat, ampak ko toliko poznaš svoje telo je to takoj opazit.. No saj mogoče s kontracepcijskimi tabletkami ne bi bilo tako, vendar tudi Revigidon spada med kontracepcijske t. in bojim se, da bi se kaj takšnega ponovilo, če bi še kdaj poskusila z njimi..
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
jez pa ze neki casa razmislam da bi sla dol iz tabletk...
pocakala da se mi uredi ciklus pol bi si pa kupla une teste okol ovulacije k baje da so zaneslivi!!! itak lohka zanoses samo 4dni v mescu + tega da mors racunat da semencica zivi 72ur! in pac merkas med temi 7 dnevi v mesecu.
se mi zdi zelo zanesliva zascita.
pocakala da se mi uredi ciklus pol bi si pa kupla une teste okol ovulacije k baje da so zaneslivi!!! itak lohka zanoses samo 4dni v mescu + tega da mors racunat da semencica zivi 72ur! in pac merkas med temi 7 dnevi v mesecu.
se mi zdi zelo zanesliva zascita.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
^^ Nočem nič pametovat, ker to so čist vaše stvari... Ampak kako lahko sam 1x seksaš s kondomom in pol greš kr veselo na tabletke ? In smatram,da če si na tabletkah,da dejansko nisi začiten proti ničemur. Ne vem no... Men je mau odbito to,da se use pouprek jemlje KT in učasih izpade kot,da se sploh ne ve zakaj ....
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- keksy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 4. 2009
- Kraj: ljubljana
Nikjer ne piše da sem prvič s kondomom ampak da sem enkrat,tko da tabletke sem že prej jemala, s kondomom sem pa samo zato ker me je zanimal kakšen je občutek.Sploh pa nevem zakaj bi mev še kondom če maš stalnega partnerja in veš da je vse ok in se pač ne kurbarš okol.Zgleda da ti neveš zakaj se tabletke uporabljajo ker pravš da te ne zaščitijo pred ničemer..nevem sicr kako je pri teb samo rajš jemlem tabletke kukr pa da zanosm.Pa ene uporabljajo tablete tut zaradi mozoljev in podobnih problemov..
- matejka**
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
- Kraj: MB
Uporablava kondome. Sem bla na tabletkah pa mi potem ko sem jih jemala okrog 2,5 meseca ni in ni prišlo. potem me je še pa glava vsaki dan bolela - sumim da zarat tega. Sploh pa mama zelo tanke in se zdi kot da ga nima gor
-
nikaragua - Kofetarica
keksy napisal/-a:Nikjer ne piše da sem prvič s kondomom ampak da sem enkrat,tko da tabletke sem že prej jemala, s kondomom sem pa samo zato ker me je zanimal kakšen je občutek.Sploh pa nevem zakaj bi mev še kondom če maš stalnega partnerja in veš da je vse ok in se pač ne kurbarš okol.Zgleda da ti neveš zakaj se tabletke uporabljajo ker pravš da te ne zaščitijo pred ničemer..nevem sicr kako je pri teb samo rajš jemlem tabletke kukr pa da zanosm.Pa ene uporabljajo tablete tut zaradi mozoljev in podobnih problemov..
sam da nebos enega lepega popoudneva ugotovila da si noseca ker toook zaupas tabletam al pa da mas ksno bolezen k ti jo je prnesu dragi 'njemu pa se nebo sanjal kje je to staknu'
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Midva ne uporabljava nobene zaščite, pač nikoli ne konča vame, ponavadi vedno v usta in to sedaj več kot eno leto, pa ni sploh panike...tud večkrat sem videla, da je bil predizliv pa nisem zanosila...samo to počnem sedaj, ko sva oba že dovolj stara, živiva skupaj in vse..par let nazaj se niti slučajno nebi tako igrala, sedaj pa pač nebi še takoj imela otrok, samo če se zgodi pa se pač bo...
-
nikaragua - Kofetarica
tanika* napisal/-a:Midva ne uporabljava nobene zaščite, pač nikoli ne konča vame, ponavadi vedno v usta in to sedaj več kot eno leto, pa ni sploh panike...tud večkrat sem videla, da je bil predizliv pa nisem zanosila...samo to počnem sedaj, ko sva oba že dovolj stara, živiva skupaj in vse..par let nazaj se niti slučajno nebi tako igrala, sedaj pa pač nebi še takoj imela otrok, samo če se zgodi pa se pač bo...
pa zihr si si vedno racunala ovulacijske dneve? al tut to ne?
k men je pac najvecja panika una zivcnost usak mesec in pac uno vprasanje v podzavesti kaj pa ce je slo useen kej narobe... in to dejansko ubija!
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Nikol nič računala, niti si jih znam, niti se ubadam s tim, sexava kadar nama paše, pa če je to vsak dan al pa enkrat na mesec...sam pač res mu ni nikol vame prišlo, sva se že navadila, da pač drugače končava in to je to...
Sej poznam to živčnost, sem jo doživljala med tabletkami, samo sedaj kot pravim, če ostanem noseča mi ne bo nič hudega, ker oba delava, skupaj živiva in vse..sam pač malo bi še počakala mojo diplomo in to, če pa otrok ne bo počakal pa pač ne bo
Sej poznam to živčnost, sem jo doživljala med tabletkami, samo sedaj kot pravim, če ostanem noseča mi ne bo nič hudega, ker oba delava, skupaj živiva in vse..sam pač malo bi še počakala mojo diplomo in to, če pa otrok ne bo počakal pa pač ne bo
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Zato ker pri nekaterih zenskah imajo tabletke hude stranske ucinke(celulit, pridobivanje teze) in potem je se edina druga opcija kondomi. No razen ce bi se rada zajebavala s cim drugim.keksy napisal/-a:Sploh pa nevem zakaj bi mev še kondom če maš stalnega partnerja in veš da je vse ok in se pač ne kurbarš okol.Zgleda da ti neveš zakaj se tabletke uporabljajo ker pravš da te ne zaščitijo pred ničemer..nevem sicr kako je pri teb samo rajš jemlem tabletke kukr pa da zanosm.Pa ene uporabljajo tablete tut zaradi mozoljev in podobnih problemov..
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- keksy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 4. 2009
- Kraj: ljubljana
nikaragua napisal/-a:keksy napisal/-a:Nikjer ne piše da sem prvič s kondomom ampak da sem enkrat,tko da tabletke sem že prej jemala, s kondomom sem pa samo zato ker me je zanimal kakšen je občutek.Sploh pa nevem zakaj bi mev še kondom če maš stalnega partnerja in veš da je vse ok in se pač ne kurbarš okol.Zgleda da ti neveš zakaj se tabletke uporabljajo ker pravš da te ne zaščitijo pred ničemer..nevem sicr kako je pri teb samo rajš jemlem tabletke kukr pa da zanosm.Pa ene uporabljajo tablete tut zaradi mozoljev in podobnih problemov..
sam da nebos enega lepega popoudneva ugotovila da si noseca ker toook zaupas tabletam al pa da mas ksno bolezen k ti jo je prnesu dragi 'njemu pa se nebo sanjal kje je to staknu'
Ja no če se mi bo to zgodil je pa to zgolj moj problem ne tvoj.
Mahagonij:Ja tiste ki majo take probeleme pa pač ne jemlejo tabletk ane.Jst pa pač govorim zase in za une ki jih nimajo.
Prvi neprebran prispevek • 341 prispevkov
• Stran 22 od 23
•
Prejšnja
1 ... 19, 20, 21, 22, 23
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov