Zaščita med seksom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 341 prispevkov
• Stran 21 od 23
•
Prejšnja
1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23
Naslednja
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
rammsteingirl napisal/-a:jaz sem pa čisto iz vaje s kondomi. pa me zanima, če je varno izvajati malo bolj divji seks (beri: ne samo misijonarca in cel odnos samo en položaj)? ker glede na to, koliko vas je že poročalo o počenih kondomih ...
Jst mislem, da je varno. Saj niso narejeni samo za en položaj Pa tud ne vem, če je položaj povezan s tem, da kondom poč; poč zarad drugih stvari... Po mojih izkušnjah so čist varni, brez skrbi
- Gost
rammsteingirl napisal/-a:jaz sem pa čisto iz vaje s kondomi. pa me zanima, če je varno izvajati malo bolj divji seks (beri: ne samo misijonarca in cel odnos samo en položaj)? ker glede na to, koliko vas je že poročalo o počenih kondomih ...
Pri menjavi položajev je edino važno, da ko fant izvleče penis iz nožnice malo popazi na kondom, da ne zleze dol, drugih neprijetnosti in nevarnosti ni.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
^^^^se strinjam z zgoraj napisanim. Ker glede na to da mava midva samo kondome, in ne sexava ves čas v istem položaju ( ), nama še nikoli ni počil. Pa me tudi ni strah no ker zaenkrat mam z durexom kul izkušnje. Zaenkrat!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- soncnica_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Meni je kolegica neki omenla, da je bolše nrest premor. In to ne en mesec, ampak usaj 1 leto da se ti telo ščisti.
Jst ih jemljem slabo leto, sam mi je pa mal strah da bojo kašni problemi pol k bom tela bejbija
Tega se tudi jaz bojim, čeprav ginekolog pravi, da nima bit kaj narobe ... Ma tablete so vseeno kemija ...
Jst ih jemljem slabo leto, sam mi je pa mal strah da bojo kašni problemi pol k bom tela bejbija
Tega se tudi jaz bojim, čeprav ginekolog pravi, da nima bit kaj narobe ... Ma tablete so vseeno kemija ...
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Men so Durex in Control tko škifi kondomi, da se jih resno izogibava. Ne vem al to sam tisti, ki jih mi2 kupiva ( ) al so usi tko suhi.
Najbolj so nama ušeč . . . -nevem znamke, ena vrsta od te znamke je King size pa neka ženska je napou gola gor.
Najbolj so nama ušeč . . . -nevem znamke, ena vrsta od te znamke je King size pa neka ženska je napou gola gor.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
Pr nama so tud samo kondomi.. Mi je že ene parkrat predlagal, da bi šla na tabletke, ker tud on nima ravno dobrega filinga s kondomi, vendar si jaz ful ne upam na nek način. Čist ti pomeša hormone, potem še vsi ti zapleti v povezavi z njimi.. Ne vem, ne vem.. Pomoje bova še nekaj časa sam pri kondomih ostala..
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
- Gost
~NIA~ napisal/-a:sixty napisal/-a:Pr nama so tud samo kondomi.. Mi je že ene parkrat predlagal, da bi šla na tabletke, ker tud on nima ravno dobrega filinga s kondomi, vendar si jaz ful ne upam na nek način. Čist ti pomeša hormone, potem še vsi ti zapleti v povezavi z njimi.. Ne vem, ne vem.. Pomoje bova še nekaj časa sam pri kondomih ostala..
mogoče bi se mogla pozanimat o tabletkah ker lahko bi jih čist uredu prenašala, vsaj večina jih. sploh pa jih je tolk različnih vrst, pa še bolj zanesljive so.
No, toliko vrst pa jih spet ni - imaš visokodozne (diane, cilest ...), nizkodozne pa so zgolj dvoje - tiste podobne logestu in tiste podobne yarini. To je to in ženske, ki jim hormonska kontracepcija na splošno povzroča težave, morajo imeti prekleto srečo, da bi katere od teh sploh bile vredu.
Meni se to zdi izjemno bedasto, ker ti potem preostanejo le še kondomi ... Ampak se nam je puncam, ki kt ne moremo jemati, verjetno treba sprijazniti
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Midva z mojo med seksom vedno uporabljava zaščito. Največkrat bareto 9mm, pa tudi nož, sekiro in tudi drugo strelno orožje. Nikoli ne veš, kdaj te nepridipravi ujamejo ravno med seksom. Midva pa želiva imeti varen seks.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
Sessa napisal/-a:a te kontracepcijske ne pomagajo zascitit pred rakom na maternicnem vratu??ne gledat no vse tako crnogledo
to pa prvič slišim! Je to res...lahko kera potrdi?
Pontifex Maximus napisal/-a:Midva z mojo med seksom vedno uporabljava zaščito. Največkrat bareto 9mm, pa tudi nož, sekiro in tudi drugo strelno orožje. Nikoli ne veš, kdaj te nepridipravi ujamejo ravno med seksom. Midva pa želiva imeti varen seks.
pa je učinkovito? morm sprobat enkrat
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- citrončica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
MsN napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:sixty napisal/-a:Pr nama so tud samo kondomi.. Mi je že ene parkrat predlagal, da bi šla na tabletke, ker tud on nima ravno dobrega filinga s kondomi, vendar si jaz ful ne upam na nek način. Čist ti pomeša hormone, potem še vsi ti zapleti v povezavi z njimi.. Ne vem, ne vem.. Pomoje bova še nekaj časa sam pri kondomih ostala..
mogoče bi se mogla pozanimat o tabletkah ker lahko bi jih čist uredu prenašala, vsaj večina jih. sploh pa jih je tolk različnih vrst, pa še bolj zanesljive so.
No, toliko vrst pa jih spet ni - imaš visokodozne (diane, cilest ...), nizkodozne pa so zgolj dvoje - tiste podobne logestu in tiste podobne yarini. To je to in ženske, ki jim hormonska kontracepcija na splošno povzroča težave, morajo imeti prekleto srečo, da bi katere od teh sploh bile vredu.
Meni se to zdi izjemno bedasto, ker ti potem preostanejo le še kondomi ... Ampak se nam je puncam, ki kt ne moremo jemati, verjetno treba sprijazniti
Baje obstajajo neke posebno blage kt (ne povzročajo zadrževanje vode v telesu, slabosti, krvavitve,...), samo so samoplačniške. Tko da se splača mal povprašat ginekologa.
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
pa je učinkovito?
Itak. Ko seksaš, pride ropar, mu spustiš metek v glavo, pa seksaš naprej pa je.
- Gost
citrončica napisal/-a:Baje obstajajo neke posebno blage kt (ne povzročajo zadrževanje vode v telesu, slabosti, krvavitve,...), samo so samoplačniške. Tko da se splača mal povprašat ginekologa.
Vode ne zadržujejo yarina in yasminelle, te naj bi imele izjemno malo stranskih učinkov, najnovejše (ne vem, če so že pri nas) pa so tiste, ki jih jemlješ cel mesec oz. vsebujejo 4 placebo tabletke. Hmm ja, je pa na netu toliko mnenje uporabnic s tujine, ki poročajo o izjemno groznih stranskih učinkih (depresija, stalne slabosti ipd.), tako da spet ne pride v poštev
Prvi neprebran prispevek • 341 prispevkov
• Stran 21 od 23
•
Prejšnja
1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov