Zaščita med seksom

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali uporabljate zaščito med sexom?

da
429
77%
ne
71
13%
včasih
58
10%
Skupaj glasov : 558

lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 31. Jul. 2009 11:08

Mahagonij napisal/-a:Zato ker pri nekaterih zenskah imajo tabletke hude stranske ucinke(celulit, pridobivanje teze) in potem je se edina druga opcija kondomi. No razen ce bi se rada zajebavala s cim drugim.

Ok, ne morem se zadržat. Hudi stranski učinki KT so pridobivanje teže in celulit. :lol: :lol: To je še najmanj, kar se ti lahko zgodi. No, mogoče je z moškega stališča to najhuje. :lol:

Poleg tega mi ni jasno, kaj je keksy narobe napisala. Saj je napisala, da ima resnega partnerja in da ne seksa vsepovprek. Torej je to čisto njena odločitev in se zaveda posledic tako nosečnosti kot tudi bolezni. Me zanima koliko žensk z resnimi partnerji uporablja KT in kondom. :roll: Zakaj bi, če to ni potrebno. Nikaragua potem lahko vsem na forumu, ki jemljejo tabletke ali prakticirajo metodo umika, začneš težit, da se lahko okužijo. Različne vrste kontracepcije obstajajo z razlogom. Zakaj bi potem uporabljal kondom, če imaš maternični vložek ali pa jemal KT, če imaš diafragmo.
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 31. Jul. 2009 11:16

lorelaj napisal/-a:Nikaragua potem lahko vsem na forumu, ki jemljejo tabletke ali prakticirajo metodo umika, začneš težit, da se lahko okužijo. Različne vrste kontracepcije obstajajo z razlogom. Zakaj bi potem uporabljal kondom, če imaš maternični vložek ali pa jemal KT, če imaš diafragmo.

men je useen kva folk dela... itak... tut jez nism angelcek zato nemislm nobenmu nc ocitat. sam pac povem moznosti da osebe spomnm na dolocene zadeve ce slucajn kdo kej pozabla.. nc druzga.

drgac pa je post leteu nato da nikoli nemors bit 1oo% v dolgotrajni zvezi da tvoj dragi nebo pokukal na sosednji breg! in dlih takrat k si najmn zelis pa rabs kej stakns!
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 31. Jul. 2009 11:22

^^

Ja res je, nikoli ne moreš biti 100 %, tega nisem nikoli trdila in sem tudi prepričana, da se vse zavedajo tega. Pravim samo, da se mi zdi nepotrebno uporabljat več zaščit hkrati. Pač izbereš tisto, ki ti najbolj ustreza. Tudi v zakonu lahko mož ali žena skočita čez plod, pa valda ne bosta vsa leta zveze uporabljala več vrst zaščite hkrati- za vsak slučaj, če kdo koga prevara. :)
lost_a92
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a lost_a92 » 26. Jan. 2014 21:45

živijo!
želela bi rečt, da gre za hipotetično vprašanje - ampak ni. Če npr. pozabiš na tabletko, npr. 1x oz. 2x - lahko zanosiš?

Že cela groza je jemat te tablete in vse te njihove fore z počutjem pa kilami, ampak, ali lahko da NE delujejo??
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 26. Jan. 2014 22:02

seveda je možno.. tehnologija je logika zmotljivega stvarnika..

ampak kakor vem, mislim da ni panike da bi zanosila.
hej norci :)
lollypop-@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a lollypop-@ » 26. Jan. 2014 23:10

Kolikor jaz vem, če si po spolnem odnosu pozabila vzeti redno tabletko, obstaja nekaj možnosti da zanosiš. Če ne, pa skoraj da ni možnosti, tako da se ne sekiraj. :)
Never explain yourself to anyone.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
lina*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a lina* » 27. Jan. 2014 15:03

pred par tedni, sem spoznala eno dekle, ki ima 6 mesecev staro punčko in mi je rekla, da je zanosila, kljub temu da je par let jemala tabletke..
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 27. Jan. 2014 16:26

Kaj je to res, da če punca jemlje tablete, da se zredi? Torej vse ženske z več mesa seksajo, une k so pa suhe so pa device, nice :idea:
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 27. Jan. 2014 16:55

^^lol, ne :D
lahko je tud obratno, tak da se ne zanašaj na to hahah :D
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 27. Jan. 2014 18:04

jaz sem po enih tabletkah v enem mesecu tko shujšala, da so mi ble vse hlače ful prevelike. Potem sem jih pač nehala jemat..zrediš se baje zato, ker zadržujejo vodo (določene KT)
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 27. Jan. 2014 18:24

100% je sam abstinenca. Če nočeš prevzet posledic pač ne seksaj :P

Drugače sem pa jaz kr precej prepričana, da je tisti 0,4 % (al kolk je že) punc, ki so kao zanosile med jemanjem tabletk ali:

a) pozabilo vzeti kako tabletko, pa so pozabile, da so pozabile
b) pozabilo vzeti kako tabletko, pa nočejo / ne upajo priznat
c) imelo kak drug razlog, da niso delovale (bruhanje, vplivi ostalih tablet...)

Tko da ja... v normalni situaciji in ob rednem jemanju so načeloma 100 %.

Drugače sem pa jaz s tanovim zdaj na kondomih. Ne grem se več te kemije pa konec. Na začetku se je blo treba malo navadit, ampak zdaj se je pač sprijaznil. Počutje je ful boljše, energije imam več, libido pa sploh. Edini minus je bil izbruh mozoljev, pa tudi to se začenja popravljati.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]