Zaščita med seksom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Mahagonij napisal/-a:Zato ker pri nekaterih zenskah imajo tabletke hude stranske ucinke(celulit, pridobivanje teze) in potem je se edina druga opcija kondomi. No razen ce bi se rada zajebavala s cim drugim.
Ok, ne morem se zadržat. Hudi stranski učinki KT so pridobivanje teže in celulit. To je še najmanj, kar se ti lahko zgodi. No, mogoče je z moškega stališča to najhuje.
Poleg tega mi ni jasno, kaj je keksy narobe napisala. Saj je napisala, da ima resnega partnerja in da ne seksa vsepovprek. Torej je to čisto njena odločitev in se zaveda posledic tako nosečnosti kot tudi bolezni. Me zanima koliko žensk z resnimi partnerji uporablja KT in kondom. Zakaj bi, če to ni potrebno. Nikaragua potem lahko vsem na forumu, ki jemljejo tabletke ali prakticirajo metodo umika, začneš težit, da se lahko okužijo. Različne vrste kontracepcije obstajajo z razlogom. Zakaj bi potem uporabljal kondom, če imaš maternični vložek ali pa jemal KT, če imaš diafragmo.
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
lorelaj napisal/-a:Nikaragua potem lahko vsem na forumu, ki jemljejo tabletke ali prakticirajo metodo umika, začneš težit, da se lahko okužijo. Različne vrste kontracepcije obstajajo z razlogom. Zakaj bi potem uporabljal kondom, če imaš maternični vložek ali pa jemal KT, če imaš diafragmo.
men je useen kva folk dela... itak... tut jez nism angelcek zato nemislm nobenmu nc ocitat. sam pac povem moznosti da osebe spomnm na dolocene zadeve ce slucajn kdo kej pozabla.. nc druzga.
drgac pa je post leteu nato da nikoli nemors bit 1oo% v dolgotrajni zvezi da tvoj dragi nebo pokukal na sosednji breg! in dlih takrat k si najmn zelis pa rabs kej stakns!
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
^^
Ja res je, nikoli ne moreš biti 100 %, tega nisem nikoli trdila in sem tudi prepričana, da se vse zavedajo tega. Pravim samo, da se mi zdi nepotrebno uporabljat več zaščit hkrati. Pač izbereš tisto, ki ti najbolj ustreza. Tudi v zakonu lahko mož ali žena skočita čez plod, pa valda ne bosta vsa leta zveze uporabljala več vrst zaščite hkrati- za vsak slučaj, če kdo koga prevara.
Ja res je, nikoli ne moreš biti 100 %, tega nisem nikoli trdila in sem tudi prepričana, da se vse zavedajo tega. Pravim samo, da se mi zdi nepotrebno uporabljat več zaščit hkrati. Pač izbereš tisto, ki ti najbolj ustreza. Tudi v zakonu lahko mož ali žena skočita čez plod, pa valda ne bosta vsa leta zveze uporabljala več vrst zaščite hkrati- za vsak slučaj, če kdo koga prevara.
- lost_a92
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2014
živijo!
želela bi rečt, da gre za hipotetično vprašanje - ampak ni. Če npr. pozabiš na tabletko, npr. 1x oz. 2x - lahko zanosiš?
Že cela groza je jemat te tablete in vse te njihove fore z počutjem pa kilami, ampak, ali lahko da NE delujejo??
želela bi rečt, da gre za hipotetično vprašanje - ampak ni. Če npr. pozabiš na tabletko, npr. 1x oz. 2x - lahko zanosiš?
Že cela groza je jemat te tablete in vse te njihove fore z počutjem pa kilami, ampak, ali lahko da NE delujejo??
- lollypop-@
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2014
Kolikor jaz vem, če si po spolnem odnosu pozabila vzeti redno tabletko, obstaja nekaj možnosti da zanosiš. Če ne, pa skoraj da ni možnosti, tako da se ne sekiraj.
Never explain yourself to anyone.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
jaz sem po enih tabletkah v enem mesecu tko shujšala, da so mi ble vse hlače ful prevelike. Potem sem jih pač nehala jemat..zrediš se baje zato, ker zadržujejo vodo (določene KT)
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
100% je sam abstinenca. Če nočeš prevzet posledic pač ne seksaj
Drugače sem pa jaz kr precej prepričana, da je tisti 0,4 % (al kolk je že) punc, ki so kao zanosile med jemanjem tabletk ali:
a) pozabilo vzeti kako tabletko, pa so pozabile, da so pozabile
b) pozabilo vzeti kako tabletko, pa nočejo / ne upajo priznat
c) imelo kak drug razlog, da niso delovale (bruhanje, vplivi ostalih tablet...)
Tko da ja... v normalni situaciji in ob rednem jemanju so načeloma 100 %.
Drugače sem pa jaz s tanovim zdaj na kondomih. Ne grem se več te kemije pa konec. Na začetku se je blo treba malo navadit, ampak zdaj se je pač sprijaznil. Počutje je ful boljše, energije imam več, libido pa sploh. Edini minus je bil izbruh mozoljev, pa tudi to se začenja popravljati.
Drugače sem pa jaz kr precej prepričana, da je tisti 0,4 % (al kolk je že) punc, ki so kao zanosile med jemanjem tabletk ali:
a) pozabilo vzeti kako tabletko, pa so pozabile, da so pozabile
b) pozabilo vzeti kako tabletko, pa nočejo / ne upajo priznat
c) imelo kak drug razlog, da niso delovale (bruhanje, vplivi ostalih tablet...)
Tko da ja... v normalni situaciji in ob rednem jemanju so načeloma 100 %.
Drugače sem pa jaz s tanovim zdaj na kondomih. Ne grem se več te kemije pa konec. Na začetku se je blo treba malo navadit, ampak zdaj se je pač sprijaznil. Počutje je ful boljše, energije imam več, libido pa sploh. Edini minus je bil izbruh mozoljev, pa tudi to se začenja popravljati.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]