Zaščita med seksom

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali uporabljate zaščito med sexom?

da
429
77%
ne
71
13%
včasih
58
10%
Skupaj glasov : 558

Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 18. Avg. 2006 10:46

Js sm tud na logestu in nimam pripomb - prej sm mela full močno menstro pa krče, zdej pa čist mal pa boli me tud ne. Kondomov pa ne uporabljava kr nekak zaupava drug drugmu da sva si zvesta... me včasih to stane kakšnga vnetga mehurja ampak kej hujšga se pa še ni zgodil :oops:
Uporabniški avatar
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005
Kraj: gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ancy007 » 18. Avg. 2006 10:56

midva trenutno ne uporabljava kondomov,ker mam tabletke,prej pa seveda sva uporabljala kondome ker nama glih ni blo do tega da bi se kej zalomil.drgač se mi pa zdi da če si z nekom ful cajta, pa da mu zaupaš pa ni treba uporabljat kondoma za zaščito pred spolno prenosljivimi boleznimi,so dost tabletke za zaščito pred nosečnostjo.po moje morš kondome uporabljat sam takt k velik menjaš partnerje al pa veš da je vse bl tko kratkotrajno itd.
češpla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a češpla » 18. Avg. 2006 11:18

Jst sm pa po petih letih nehala tabletke jest (Femoden), tko da bi blo treba na kondome it... pa so mi toook ogabni da konc :nein:
Uporabniški avatar
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ***str@wberry*** » 19. Avg. 2006 11:13

jst pa mam minulet ..... in so mi kr fajn.... nism opazla nekih sprememb odkar jih jemljem.....
ammm.... mogoče mal off topic sam.... da ne odpiram nove teme k je povezano s tem...
po kolkem cajtu pa ste nehale al pa naj bi se jih nehalo pit... kr jst slišim use možno... po 4-5ih letih.. nekje piše da jih sploh ni treba nehat pit...
vaše izkušnje al mnenje????? :roll:
Uporabniški avatar
BlackLady
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackLady » 26. Sep. 2006 11:49

ammm.. kondom, ker namrec nimam stalnega partnerja..
metuljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica » 26. Sep. 2006 12:06

Tabletke sem jemala tri leta, zdaj sva pa že več kot eno leto na kondomih. Pa še s temi bova počas nehala in začela delat na bebiki.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
Uporabniški avatar
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: :)

Neprebrana objavaNapisal/-a rebel* » 26. Sep. 2006 13:28

kondom... kr mi ni do kontracepcijskih... nimam kakih posebnih razlogov sam nekak mi pač ni... pa tud njega ne motim kondom... čeprav se počas spravlam k razmišljanju o tabletkah...ampak počaaas :)
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
Lejka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejka » 26. Sep. 2006 13:31

Midva sva najprej s kondomom, zdej sm pa že kak let na tabletkah. Mam diane35, sicer sm se po njih najprej ful zredila sam zdej se je pa stanje nekak umiril. Men so tabletke bolš k kondom (pač v primeru k maš resnega fanta pa nimaš spolnih odnosov z drugimi) kr mi je s kondomom nekak neprijetn, tak čudn feeling. Če bi se pa sputila v kako avanturo (kar sicer močno dvomim :D ) bi pa zagotov uporabla še kondom kot dodatno zaščito. Zaščitit se je namreč treba ne sam pred nosečnostjo ampak prevsem pred raznimi spolnimi boleznimi.
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 26. Sep. 2006 15:26

Uporabljam Logest tabletke že 2 leti :)
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 26. Sep. 2006 15:39

Po 8 letih bom nehala jemat Cilest in imela zaenkrat malo pavze,
mogoče bova ostala kar na kondomih, kdo ve, hehe... :D
Sem mislila, da bo večji bavbav, pa ni panike, sam nerodno je, ker natikanje mal zmoti vso akcijo :lol:
Uporabniški avatar
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005
Kraj: gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ancy007 » 27. Sep. 2006 13:22

midva mava trenutno samo tabletke, prej k jih pa še nisem jemala pa obvezno kondom.sva pa vedno mela neko zaščito, tako ali drugačno. predn še nism jemala tabletk, če nama je slučajno zmanjkalo kondomov pa rajši sploh nisva sexala, ker nama ni bilo do tega da bi se kej zgodil. sva rajš na kdaj drugič poj prestavla, pa šla še prej v trgovino. k sreč zdj s tem ni problemov k mam tabletke in nama glede zaščite ni treba skrbet, edin jst morm poskrbet da jih vzamem pravočasno (hvalabogu za mobitel pa alarme)
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 27. Sep. 2006 14:33

Jaz jemljem 2 leto Minulet in se nisem nic zredila ne shujsala. Sicer pa imam daljso in mocnejso menstruacijo pa tudi mocnejse krce.
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 28. Sep. 2006 8:40

Eh midva sploh ne znava več s kondomom, ko se enkrat navadš tabletk je pol kondom res smotan..tko da pride v upoštev le včasih zaradi določenih razlogov :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
alicia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a alicia » 02. Nov. 2006 16:56

ah,seveda.Obvezno tabletke Stediril m . Super so.Moji hormončki so po njih zelo pridni.
aannyy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a aannyy » 08. Nov. 2006 19:35

ja jst uporablam tut KT in res od kar jih imam sm bolj sproščena in uživam..prej k so bli kondomi mi je blo res kr neki pa se poču je vsake tok časa kšn..in pol je blo treba se u bolnico..za vsak slučaj.to mi je res morilo,zdej je pa fuuul fajn..sam mogoče je mal problem d še nism dožvela orgazma med seksom..to mi mal mori.čeprav mu res zaupam sm sproščena in se mava rada res čist!LP

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]