Zaščita med seksom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Js sm tud na logestu in nimam pripomb - prej sm mela full močno menstro pa krče, zdej pa čist mal pa boli me tud ne. Kondomov pa ne uporabljava kr nekak zaupava drug drugmu da sva si zvesta... me včasih to stane kakšnga vnetga mehurja ampak kej hujšga se pa še ni zgodil
-
ancy007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
- Kraj: gorenjska
midva trenutno ne uporabljava kondomov,ker mam tabletke,prej pa seveda sva uporabljala kondome ker nama glih ni blo do tega da bi se kej zalomil.drgač se mi pa zdi da če si z nekom ful cajta, pa da mu zaupaš pa ni treba uporabljat kondoma za zaščito pred spolno prenosljivimi boleznimi,so dost tabletke za zaščito pred nosečnostjo.po moje morš kondome uporabljat sam takt k velik menjaš partnerje al pa veš da je vse bl tko kratkotrajno itd.
-
***str@wberry*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 7. 2006
jst pa mam minulet ..... in so mi kr fajn.... nism opazla nekih sprememb odkar jih jemljem.....
ammm.... mogoče mal off topic sam.... da ne odpiram nove teme k je povezano s tem...
po kolkem cajtu pa ste nehale al pa naj bi se jih nehalo pit... kr jst slišim use možno... po 4-5ih letih.. nekje piše da jih sploh ni treba nehat pit...
vaše izkušnje al mnenje?????
ammm.... mogoče mal off topic sam.... da ne odpiram nove teme k je povezano s tem...
po kolkem cajtu pa ste nehale al pa naj bi se jih nehalo pit... kr jst slišim use možno... po 4-5ih letih.. nekje piše da jih sploh ni treba nehat pit...
vaše izkušnje al mnenje?????
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Tabletke sem jemala tri leta, zdaj sva pa že več kot eno leto na kondomih. Pa še s temi bova počas nehala in začela delat na bebiki.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
-
rebel* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: :)
kondom... kr mi ni do kontracepcijskih... nimam kakih posebnih razlogov sam nekak mi pač ni... pa tud njega ne motim kondom... čeprav se počas spravlam k razmišljanju o tabletkah...ampak počaaas
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
- Lejka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
- Kraj: Lj
Midva sva najprej s kondomom, zdej sm pa že kak let na tabletkah. Mam diane35, sicer sm se po njih najprej ful zredila sam zdej se je pa stanje nekak umiril. Men so tabletke bolš k kondom (pač v primeru k maš resnega fanta pa nimaš spolnih odnosov z drugimi) kr mi je s kondomom nekak neprijetn, tak čudn feeling. Če bi se pa sputila v kako avanturo (kar sicer močno dvomim ) bi pa zagotov uporabla še kondom kot dodatno zaščito. Zaščitit se je namreč treba ne sam pred nosečnostjo ampak prevsem pred raznimi spolnimi boleznimi.
-
ancy007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
- Kraj: gorenjska
midva mava trenutno samo tabletke, prej k jih pa še nisem jemala pa obvezno kondom.sva pa vedno mela neko zaščito, tako ali drugačno. predn še nism jemala tabletk, če nama je slučajno zmanjkalo kondomov pa rajši sploh nisva sexala, ker nama ni bilo do tega da bi se kej zgodil. sva rajš na kdaj drugič poj prestavla, pa šla še prej v trgovino. k sreč zdj s tem ni problemov k mam tabletke in nama glede zaščite ni treba skrbet, edin jst morm poskrbet da jih vzamem pravočasno (hvalabogu za mobitel pa alarme)
- aannyy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
ja jst uporablam tut KT in res od kar jih imam sm bolj sproščena in uživam..prej k so bli kondomi mi je blo res kr neki pa se poču je vsake tok časa kšn..in pol je blo treba se u bolnico..za vsak slučaj.to mi je res morilo,zdej je pa fuuul fajn..sam mogoče je mal problem d še nism dožvela orgazma med seksom..to mi mal mori.čeprav mu res zaupam sm sproščena in se mava rada res čist!LP
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]