Zaroka - Ali je prstan nujen ali ne ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nixie - Debatorica
- Na forumu od: 17. 10. 2009
Claire ma kakšne vrste problemov ima tvoja kolegica, da se ti zdijo tako nepremostljivi? Čudno mi je, da sta se dva, ki sta zdaj tako nekompatibilna pred dvema letoma spravila delat otroka razen, če je bil nenačrtovan.
Pa kako je lahko zdolgočasena ob enoletnem otroku
vem, da je težko in nehvaležno se vtikat v življenje drugih...ampak probaj ji odpret oči...
Pa kako je lahko zdolgočasena ob enoletnem otroku
vem, da je težko in nehvaležno se vtikat v življenje drugih...ampak probaj ji odpret oči...
- Ašša
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 2. 2010
Raje romantično vzdušje brez prstana, kot pa prstan brez romantike in neko bedno vzdušje.
Sicer sem pa za klasiko in bi želela imet prstan in ja priznam, da če se že loti tega, ne bi mela kr enega bednega, ampak res lepega. Cena ni važna, je pa res, da so dražji ponavadi lepši.
Sicer sem pa za klasiko in bi želela imet prstan in ja priznam, da če se že loti tega, ne bi mela kr enega bednega, ampak res lepega. Cena ni važna, je pa res, da so dražji ponavadi lepši.
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
http://www.zarocni-prstan.si/zarocni_prstani.html
Tu so vsi lepi ... Sam cena pa nevem kakšna je ... Drugi je prov lep, sam ja ni treba d je diamant k to stane, tud če je sam steklo notr ...
Al pa ste kdaj pomislile o lesenem, marmornatem, pvc ... Zaročnem prstanu ... ? Samo špikuleram ...
No imam novo, dodatno vprašanje za vas ...
Za vse tiste, ki si želite prstana ... Kaj je za vas primerna cena ?
a) Lahko je tudi le 1 €, sam da bo lepa, romantična lokacija in super poročno potovanje ...
b) Od 20€ do 200€
c) Od 200€ - 500€
d) 500€ - več tisoč €
Jaz bi se odločila za odgovor A ... Ker če bi bil prstan preveč drag, bi se ga itak bala nosit in raje imam super potovanje in romantiko ...
Tu so vsi lepi ... Sam cena pa nevem kakšna je ... Drugi je prov lep, sam ja ni treba d je diamant k to stane, tud če je sam steklo notr ...
Al pa ste kdaj pomislile o lesenem, marmornatem, pvc ... Zaročnem prstanu ... ? Samo špikuleram ...
No imam novo, dodatno vprašanje za vas ...
Za vse tiste, ki si želite prstana ... Kaj je za vas primerna cena ?
a) Lahko je tudi le 1 €, sam da bo lepa, romantična lokacija in super poročno potovanje ...
b) Od 20€ do 200€
c) Od 200€ - 500€
d) 500€ - več tisoč €
Jaz bi se odločila za odgovor A ... Ker če bi bil prstan preveč drag, bi se ga itak bala nosit in raje imam super potovanje in romantiko ...
Zadnjič spremenil Angel in devil shoes, dne 01. Jun. 2011 20:55, skupaj popravljeno 1 krat.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Kar se teh cifer tiče, kolebam nekje med c in d odgovorom s tem, da se bolj nagibam k d, glede na to, da ko bom na tem, bom prstan sam zdizajniral in bo cena verjetno temu primerna...
Edit:malo bolje pogledal cifre in spremenil odgovore...
Edit:malo bolje pogledal cifre in spremenil odgovore...
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 01. Jun. 2011 21:03, skupaj popravljeno 1 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
d Pri nas se še za šrango (kao ko fant odpelje punco iz vasi, daje eno plačo, tako da bi se spodoblo).
Sama ne nosim nakita kej preveč, lep zaročni prstan pa definitivno bi Sem pa mojega že zalotila pri gledanju prstanov pa kar dobr ve, kakšnega bi mela, če bi.
Sem za ali brez zaroke& poroka, ali pa zaroka s prstanom. Nisem pa romantična lih in bi me svečke, plaža, kaj tako osladnega, definitivno odbilo
Sicer pa ne vem, zakaj bi sploh mela poroko, če si neb mogla jo privoščit, plus konkretnega poročnega potovanja potem. Zaradi enega prstana se nama neb blo treba kej velik odrečt potovanjem.
EDIT: Mi pa z tega linka nobeden ni všeč.
Sama ne nosim nakita kej preveč, lep zaročni prstan pa definitivno bi Sem pa mojega že zalotila pri gledanju prstanov pa kar dobr ve, kakšnega bi mela, če bi.
Sem za ali brez zaroke& poroka, ali pa zaroka s prstanom. Nisem pa romantična lih in bi me svečke, plaža, kaj tako osladnega, definitivno odbilo
Sicer pa ne vem, zakaj bi sploh mela poroko, če si neb mogla jo privoščit, plus konkretnega poročnega potovanja potem. Zaradi enega prstana se nama neb blo treba kej velik odrečt potovanjem.
EDIT: Mi pa z tega linka nobeden ni všeč.
Zadnjič spremenil *mala*, dne 01. Jun. 2011 22:21, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- nikoleta000ful
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 3. 2011
mislim da ogromno žensk želi drag zaročni prstan, z dragim kamnom. moj oče je mati ob zaroki kupil prstan, ki si ga je takrat lahko privoščil. za 20. letnico poroke pa ji je kupil dražji prstan z dragim kamnom. naredili so ga prav za njo, v obliki kipa (rada ustvarja), ki je očetu najbolj pri srcu. se mi zdi, da nobene stvari (pa ima ogromno nakita, ker je to stvar, na katero je mahnjena) nima tako rada, kot ima ta prstan. ker je nekaj osebnega in posebnega...
ampak vsak po svoje. meni je ta tema tako všeč komaj čakam svoj prstan na roki
je pa veliko parom zaroka brez prstana nekaj popolnoma normalnega. sama prisegam na tradicijo
ampak vsak po svoje. meni je ta tema tako všeč komaj čakam svoj prstan na roki
je pa veliko parom zaroka brez prstana nekaj popolnoma normalnega. sama prisegam na tradicijo
never say never...
- nikoleta000ful
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 3. 2011
sem prebrala odgovore ankete in videla odgovor c. to niti ni tako nemogoč pojav. poznam primer, ko je mož namesto prstana ženi za poroko (civilno) kupil čevlje in torbico v parizu. pa je bil znesek za ene par normalnih zlatih prstanov...
never say never...
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ A res:) kaj je pa ona njemu? Ja no, zakaj pa ne, če jima tako ustreza... se mi pa itak zdi čudno in nepotrebno sploh neki kupovat in podarjat, a ni poroka sama bistvo kot da bi si kupil osebo Ja ok, je res tradicija, ampak če z razdalje pogledaš, heh, tale darila so meni hecna...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Na-a, ne hvala.nikoleta000ful napisal/-a:meni se zdi to sanjska zaroka. na morju, na križarjenju, ob romantični večerji pa ji je dal prstan. me je poklicala in povedala, da je bilo kakor v kakšnem filmu. sta dobila zastonj šampanec in ljudje poleg so ploskali...
to so mislim da sanje večina žensk. tega nikoli ne pozabiš.
Jz sicer nosim tegale (:oops:) (edini kos nakita, ki ga toleriram na sebi), sicer na palcu, heh, aaaampaaak..ne, nisem poročena, niti oddana..je pač..en konkreten spomin.
Sicer pa niti ne vem kaj si mislim o celi zadevi sploh, verjetno "bi blo luštno" nekoč se poročit, če se najde primeren kandidat , čeprav mi je tud ideja o zelo dolgi zaroki všeč..
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Purple_rain, krasen je
Drugače imam sama tud samo en prstan, je diamanten in edini kos nakita, ki ga nosim. Seveda upam še na zaročnega in poročnega
Drugače imam sama tud samo en prstan, je diamanten in edini kos nakita, ki ga nosim. Seveda upam še na zaročnega in poročnega
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
-
Purple_rain, krasen je
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
-
Purple_rain, krasen je
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Little fairy napisal/-a:Purple_rain, krasen je
Ej..purple rain.. ma krasen je.
It was forever..but it didnt last long..
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jaz si zaroko predstavljam tako, da bi s fantom s katerim bi čutila da se hočem poročit temeljito predebatirala to temo in bi se potem skupaj odločila da ja, poročila se bova recimo drugo leto ali ne vem kdaj. in potem bi družini in prijateljem povedala da sva zaročena. se pravi ne bi blo potrebe da bi tip sploh šel na kolena in me kao presenetil (bog ne daj da se to kdaj zgodi), za prstan pa mi gladko dol visi, pa če kdo verjame ali ne
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
^^ sm hotla cist isto napisat..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov