Zaroka - Ali je prstan nujen ali ne ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali je za zaroko dovolj le vprašanje ali še prstan ... In morda še kaj več ? kakšna so vaša pričakovanja in želje ? kaj je normalno in kaj ni ...?

Glasovanje se je zaključilo dne 06. Jun. 2011 15:38

a) Le vprašanje
6
11%
b) Vprašanje in prstan
37
67%
c) Namesto prstana, nekaj drugega. Npr. Čevlji, kaj uporabnega ...
1
2%
d) Le vprašanje in lepa lokacija
11
20%
Skupaj glasov : 55

Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 01. Jun. 2011 13:16

Dola napisal/-a:Če se moški in ženska zares ljubita, in si želita neke skupne zaobljube, potem nek material ni pomemben- prstan = denar- in denar ni ljubezen (oz. za nekatere je)

A zdaj boš rekla, da nek lep in posledično tudi drag prstan, ki ga tip da svoji zaročenki ni noben simbol neke ljubezni oz česarkoli že? Daj, no shit...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 01. Jun. 2011 13:37

^ vsako drago darilo komurkoli je (za moje pojme) simbol neke večje povezanosti in ljubezni. samo odvisno kake... (govorim drago glede na premožensjko stanje tistega, ki podarja).
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 01. Jun. 2011 14:26

claire napisal/-a:
Angel in devil shoes napisal/-a:claire
Če bi jaz imela prijateljico, ki ima takšno situacijo bi ji svetovala, da gresta raje narazen dokler je otrok še majhen, da ne bo imel traum ...

Upam, da te bo tvoja prijateljica poslušala in da ne bo rinila z glavo čez zid ...

ne me ne posluša. točno zdaj sem bila z njo na kavi. in mi govori o problemih ki jih ima s svojim fantom.
kdo sem pa jaz da bi ji lahko rekla da mora pustiti fanta? saj ima svojo glavo.
sem jo vprašala, če ima živce da lahko to prenaša. je rekla ne in hkrati namigovala, da je to normalno, da se pari kregajo. (kar je sicer res, ampak ne v tako hudi obliki kot se to dogaja njej). in potem hoče od mene slišati neko potrditev. ampak je ne dobi. na njeno vprašanje, če je pri nama tudo kdaj tako, sem ji lepo povedala, da ne. in da JAZ tako živeti ne bi mogla, niti hotela. potem mi ona samo še cinično pripomni, da je to zato, ker še nimam otrok. :roll: in tu se moje delo konča. iz preteklih izkušenj sem se naučila, da prijateljici vcepljati, da naj gre s tipom narazen, ni dobro. ker sem potem jaz izpadla hudoba, izgubila sem eno najboljših prijateljic, pridobila pa nič.

zmeraj povem kaj mislim, nimam pa nobene pravice je izsiljevati. vsak je sam svoje sreče kovač.

No to je logično, da ne moraš frendici rečt, da naj tipa pusti, to je grdo ... Lahko ji poveš le svoje razmišljanje in kakšne opcije ima ali pa ji preko zgodb drugih ljudi skušaš razložit kako je bilo ... Konec, koncev ima vsak svojo glavo, srečo, življenje ... Lahko ji pa stojiš ob strani in je ne obsojaš ...

Upam, da bo spregledala ... Ti ji pa le stoj ob strani ...
nikoleta000ful
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a nikoleta000ful » 01. Jun. 2011 14:31

hihi! tale debata je pa zame. moj brat je punco zaprosil včeraj. cela družina je na nogah. poročita se septembra, sta že zbrala datum poroke.

jo je pa zaprosil s tako lepim prstanom. šla sta na križarjenje, ker obožuje morje in jo zaprosil... prstan sem bratu pomagala izbrati in sva izbrala zares lepega. je nekaj posebnega.
sem pa poročna priča in komaj čakam, da si nadaneta še poročne prstane :)

meni se zdi to sanjska zaroka. na morju, na križarjenju, ob romantični večerji pa ji je dal prstan. me je poklicala in povedala, da je bilo kakor v kakšnem filmu. sta dobila zastonj šampanec in ljudje poleg so ploskali...

to so mislim da sanje večina žensk. tega nikoli ne pozabiš.

tudi sama hočem zaroko polno romantike in prstan!!! :D

je pa res, da danes poroka ni več to, kar je bila včasih, da je velik strošek in da marsikomu sploh ni do tega.
never say never...
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 01. Jun. 2011 14:42

^^ Ojoj :) Evo, točno take klišejske osladnosti so men bruh :D No, sam verjamem, da so povprečni ženski kul, ker pač rade filme gledajo in se jim to vsidra v podzavest :). Jaz pa ne bi mela ne ladje, ne hrane (kaj šele romantične), ne alkohola zraven, da ne govorim o kr enih drugih tujih osebkih, ki bi se vtikali in ploskali, bog pomagaj :nein:

Drugač pa čestitke bratu:)
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a tanF » 01. Jun. 2011 15:08

Da nekaterim puncam ne pašejo rože in obdarjanje za valentinovo še razumem, samo, da vam pa prstan za zaroko ni pomemben...ne vem no. Jaz sem tip in brez enega res lepega prstana se sploh ne bi šel spravit vprašat svoje punce, ker nekako se mi zdi, da prstan pač mora bit. Pa ni važno ali je za 1.000€ ali pa za 20.000€. Vsaj toliko, da se pokaže, da mi je res do tega, da bi jo želel napraviti za svojo.
Ker na lepo lokacijo lahko jaz svojo peljem vsak teden :D
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 01. Jun. 2011 18:08

če se pogovarjamo o tisoč in več €, bi mu jaz lepo rekla, da jih pretopi v potovanje pa tam kupi nek prstan, lahko tut za dolar - stvar prioritet pač.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 01. Jun. 2011 18:19

Ko bi ti vidla prstan za 1000€ bi se ti stopila... :lach:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 01. Jun. 2011 18:23

nekatere pa enostavno ne maramo nakita. Res naj raje ( če že misli za kej zapravljati) zapravi za kakšno potovanje, kot pa za en butast prstan, ki ga itak ne bi nosila.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 01. Jun. 2011 18:26

Jah, če koga vprašaš, kaj bi rajši vozil yugota 45 ali bmw-ja m5 bo marsikdo rekel yugota. Ko boš pa ta folk postavil pred enega yugota in pred bmw-ja, se jih bo pa 99,99% v bmw-ja usedlo... :D
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 01. Jun. 2011 18:26

:wink:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 01. Jun. 2011 18:28

McLarnovc napisal/-a:Ko bi ti vidla prstan za 1000€ bi se ti stopila... :lach:

Pa kaj je s tabo, a mate zlatarno doma, da tako reklamo delaš? :D

Zakaj bi se kdo stopil ob brezveznem obročku za na prst :nixweiss: kamnov pa sploh ne maram, jaz bi tudi raje potovanje, če že...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 01. Jun. 2011 18:31

dot napisal/-a:Pa kaj je s tabo, a mate zlatarno doma, da tako reklamo delaš? :D

Ne. Na srečo. :wink: :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 01. Jun. 2011 18:32

nanamiša napisal/-a:nekatere pa enostavno ne maramo nakita. Res naj raje ( če že misli za kej zapravljati) zapravi za kakšno potovanje, kot pa za en butast prstan, ki ga itak ne bi nosila.

Jaz nosim samo 2 piercinga in bižuterijo okrog vratu. Prstana sploh nobenega nimam. Na srečo fant itak nima 20 jurjev, tako da ne bova nikoli v dilemi, ali bi tak prstan nosila, ali ne :)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 01. Jun. 2011 18:32

Mah to bi bla pa jaz konkretno razpi*dena, če bi mi tip kupil prstan, ki je res vreden ogromno keša..tud nism neka velika fanica nakita, bi raje vidla, da kup nek pocen prstan s fejk kamnom in greva nekam s preostankom dnarja..
It was forever..but it didnt last long..

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov