Zaroka - Ali je prstan nujen ali ne ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Dola napisal/-a:Če se moški in ženska zares ljubita, in si želita neke skupne zaobljube, potem nek material ni pomemben- prstan = denar- in denar ni ljubezen (oz. za nekatere je)
A zdaj boš rekla, da nek lep in posledično tudi drag prstan, ki ga tip da svoji zaročenki ni noben simbol neke ljubezni oz česarkoli že? Daj, no shit...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
claire napisal/-a:Angel in devil shoes napisal/-a:claire
Če bi jaz imela prijateljico, ki ima takšno situacijo bi ji svetovala, da gresta raje narazen dokler je otrok še majhen, da ne bo imel traum ...
Upam, da te bo tvoja prijateljica poslušala in da ne bo rinila z glavo čez zid ...
ne me ne posluša. točno zdaj sem bila z njo na kavi. in mi govori o problemih ki jih ima s svojim fantom.
kdo sem pa jaz da bi ji lahko rekla da mora pustiti fanta? saj ima svojo glavo.
sem jo vprašala, če ima živce da lahko to prenaša. je rekla ne in hkrati namigovala, da je to normalno, da se pari kregajo. (kar je sicer res, ampak ne v tako hudi obliki kot se to dogaja njej). in potem hoče od mene slišati neko potrditev. ampak je ne dobi. na njeno vprašanje, če je pri nama tudo kdaj tako, sem ji lepo povedala, da ne. in da JAZ tako živeti ne bi mogla, niti hotela. potem mi ona samo še cinično pripomni, da je to zato, ker še nimam otrok. in tu se moje delo konča. iz preteklih izkušenj sem se naučila, da prijateljici vcepljati, da naj gre s tipom narazen, ni dobro. ker sem potem jaz izpadla hudoba, izgubila sem eno najboljših prijateljic, pridobila pa nič.
zmeraj povem kaj mislim, nimam pa nobene pravice je izsiljevati. vsak je sam svoje sreče kovač.
No to je logično, da ne moraš frendici rečt, da naj tipa pusti, to je grdo ... Lahko ji poveš le svoje razmišljanje in kakšne opcije ima ali pa ji preko zgodb drugih ljudi skušaš razložit kako je bilo ... Konec, koncev ima vsak svojo glavo, srečo, življenje ... Lahko ji pa stojiš ob strani in je ne obsojaš ...
Upam, da bo spregledala ... Ti ji pa le stoj ob strani ...
- nikoleta000ful
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 3. 2011
hihi! tale debata je pa zame. moj brat je punco zaprosil včeraj. cela družina je na nogah. poročita se septembra, sta že zbrala datum poroke.
jo je pa zaprosil s tako lepim prstanom. šla sta na križarjenje, ker obožuje morje in jo zaprosil... prstan sem bratu pomagala izbrati in sva izbrala zares lepega. je nekaj posebnega.
sem pa poročna priča in komaj čakam, da si nadaneta še poročne prstane
meni se zdi to sanjska zaroka. na morju, na križarjenju, ob romantični večerji pa ji je dal prstan. me je poklicala in povedala, da je bilo kakor v kakšnem filmu. sta dobila zastonj šampanec in ljudje poleg so ploskali...
to so mislim da sanje večina žensk. tega nikoli ne pozabiš.
tudi sama hočem zaroko polno romantike in prstan!!!
je pa res, da danes poroka ni več to, kar je bila včasih, da je velik strošek in da marsikomu sploh ni do tega.
jo je pa zaprosil s tako lepim prstanom. šla sta na križarjenje, ker obožuje morje in jo zaprosil... prstan sem bratu pomagala izbrati in sva izbrala zares lepega. je nekaj posebnega.
sem pa poročna priča in komaj čakam, da si nadaneta še poročne prstane
meni se zdi to sanjska zaroka. na morju, na križarjenju, ob romantični večerji pa ji je dal prstan. me je poklicala in povedala, da je bilo kakor v kakšnem filmu. sta dobila zastonj šampanec in ljudje poleg so ploskali...
to so mislim da sanje večina žensk. tega nikoli ne pozabiš.
tudi sama hočem zaroko polno romantike in prstan!!!
je pa res, da danes poroka ni več to, kar je bila včasih, da je velik strošek in da marsikomu sploh ni do tega.
never say never...
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Ojoj Evo, točno take klišejske osladnosti so men bruh No, sam verjamem, da so povprečni ženski kul, ker pač rade filme gledajo in se jim to vsidra v podzavest . Jaz pa ne bi mela ne ladje, ne hrane (kaj šele romantične), ne alkohola zraven, da ne govorim o kr enih drugih tujih osebkih, ki bi se vtikali in ploskali, bog pomagaj
Drugač pa čestitke bratu:)
Drugač pa čestitke bratu:)
- tanF
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
Da nekaterim puncam ne pašejo rože in obdarjanje za valentinovo še razumem, samo, da vam pa prstan za zaroko ni pomemben...ne vem no. Jaz sem tip in brez enega res lepega prstana se sploh ne bi šel spravit vprašat svoje punce, ker nekako se mi zdi, da prstan pač mora bit. Pa ni važno ali je za 1.000€ ali pa za 20.000€. Vsaj toliko, da se pokaže, da mi je res do tega, da bi jo želel napraviti za svojo.
Ker na lepo lokacijo lahko jaz svojo peljem vsak teden
Ker na lepo lokacijo lahko jaz svojo peljem vsak teden
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
nekatere pa enostavno ne maramo nakita. Res naj raje ( če že misli za kej zapravljati) zapravi za kakšno potovanje, kot pa za en butast prstan, ki ga itak ne bi nosila.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Jah, če koga vprašaš, kaj bi rajši vozil yugota 45 ali bmw-ja m5 bo marsikdo rekel yugota. Ko boš pa ta folk postavil pred enega yugota in pred bmw-ja, se jih bo pa 99,99% v bmw-ja usedlo...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
McLarnovc napisal/-a:Ko bi ti vidla prstan za 1000€ bi se ti stopila...
Pa kaj je s tabo, a mate zlatarno doma, da tako reklamo delaš?
Zakaj bi se kdo stopil ob brezveznem obročku za na prst kamnov pa sploh ne maram, jaz bi tudi raje potovanje, če že...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
nanamiša napisal/-a:nekatere pa enostavno ne maramo nakita. Res naj raje ( če že misli za kej zapravljati) zapravi za kakšno potovanje, kot pa za en butast prstan, ki ga itak ne bi nosila.
Jaz nosim samo 2 piercinga in bižuterijo okrog vratu. Prstana sploh nobenega nimam. Na srečo fant itak nima 20 jurjev, tako da ne bova nikoli v dilemi, ali bi tak prstan nosila, ali ne
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Mah to bi bla pa jaz konkretno razpi*dena, če bi mi tip kupil prstan, ki je res vreden ogromno keša..tud nism neka velika fanica nakita, bi raje vidla, da kup nek pocen prstan s fejk kamnom in greva nekam s preostankom dnarja..
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov