Zapravljiva in ljubosumna

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Vztrajati?

Glasovanje se je zaključilo dne 27. Maj. 2008 23:56

DA
10
16%
NE
51
84%
Skupaj glasov : 61

Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 01. Jun. 2008 21:17

Mah takšno babnico raje takoj pusti. Meni po tem (kakor si jo ti opisal) deluje čudaška, razvajena deklina, ki neve kaj hoče.
Predstavljaj si, da bi z njo moral živet celo življenje, potem se pa odloči kaj boš naredil :?
Čeprav ljubosumna sem bila tudi jaz (po kakšnem letu zveza) in je trajalo kar nekaj časa, potem sem se pa spremenila in sem vidla kok sem bila neumna in kok lepih trenutkov sem zapravila zaradi neumnosti, tko da mislim, da se to da popravit :wink:
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 01. Jun. 2008 21:19

s tako žensko mislm, da se boš težko kej pametnga zmenu...lahko ji pa probaš kontro delat, da bo vidla kako se ti počutiš...
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 01. Jun. 2008 21:36

Sicer pa, pustite, saj ima tip doktorat iz matematike, bo že izračunal z ne-vem-kakšnim integralnim računom pa odvodom pa dodal bo malce logaritmov ter še malo procentnega računa, pa bosta oba problema rešena, ker je matematika v vsakdanjem življenju praktično zelo uporabna. :lol: :lol:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 01. Jun. 2008 21:40

Pontifex Maximus napisal/-a:Sicer pa, pustite, saj ima tip doktorat iz matematike, bo že izračunal z ne-vem-kakšnim integralnim računom pa odvodom pa dodal bo malce logaritmov ter še malo procentnega računa, pa bosta oba problema rešena, ker je matematika v vsakdanjem življenju praktično zelo uporabna. :lol: :lol:

Ej, sorry če teb ne gre matematika ali pa te ne zanima, je to sm tvoj problem :evil: pa nehi že čez vse udrihat, k je mal otročje pa bedno a se ti ne zdi :roll:
Uporabniški avatar
Ange|ina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 8. 2004
Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)

Neprebrana objavaNapisal/-a Ange|ina » 01. Jun. 2008 23:11

brez zamere.. je že res, da punca nima čisto razčiščenih zadev.. samo:

fanttt napisal/-a:... pa čeprav bi si lahko takoj dobil drugo punco, če bi želel, saj so ponudbe..

očitno tut ti nisi tko zlo nedolžen, kot bi sam želel da si.. punce se ne mečejo pa ponujajo zasedenim tipom kr tko brezveze, al kako?

no ja, vsaj ta normalne ne.. :roll:

Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]