Zapravljiva in ljubosumna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
glej moje mnenje je da človeka ne moreš spremenit, zato dvomim, da se bo tudi ona. Mrala bi se, saj te njeno mišljenje ravnanje moti, na dolgi rok, se lepo vprašaj, če bi si želel ob sebi takšno žensko?
Zdi se mi da je ženska razvajena, toliko denarja, očitno si privošči prav vse, glede na to da ji ob tako lepi plači ne ostane konec mesca nič. Zdi se mi ker si lako vse kupi, torej skoraj vse dobi, da se ženska sploh ne zaveda kako vredi fanta ima, in misli da je super dečkota lahko dobit na vsakem vogalu. Zato je možno, da se tako obnaša iz tega razloga, ali pa je kaj drugega. Ne zna cenit...
Zdi se mi da je ženska razvajena, toliko denarja, očitno si privošči prav vse, glede na to da ji ob tako lepi plači ne ostane konec mesca nič. Zdi se mi ker si lako vse kupi, torej skoraj vse dobi, da se ženska sploh ne zaveda kako vredi fanta ima, in misli da je super dečkota lahko dobit na vsakem vogalu. Zato je možno, da se tako obnaša iz tega razloga, ali pa je kaj drugega. Ne zna cenit...
Always look on the bright side of your life.
-
Lauracosmo - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2007
Jah jest bi še mal vztrajala, če bi bla na tvojem mestu, ker je neka ljubezen še vedno očitno prisotna. Tudi ona te ima rada, samo izkazuje na precej ljubosumen način in verjetno se boji zate, da te katera ne spelje.
Kar zadeva zapravljanja, je verjetno precej mlajša od tebe in ni navajena racionalnega ravnanja z denarjem, kar zna bit kasnejši problem, ko bosta živela skupaj.
Kar pa se tiče skupnega nakupa nepremičnine, pa še malo počakaj, dokler se zadeve ne skristalizirajo in vajin odnos poštima na tak nivo, da bosta oba uživala v njem.
Mal še potrp in se vpraši zakaj tko odreagira na tvoje klice itd. mogoče ima slabo izkušnjo še od prej. Pomagej ji prebrodit dvome in strahove.
Kar zadeva zapravljanja, je verjetno precej mlajša od tebe in ni navajena racionalnega ravnanja z denarjem, kar zna bit kasnejši problem, ko bosta živela skupaj.
Kar pa se tiče skupnega nakupa nepremičnine, pa še malo počakaj, dokler se zadeve ne skristalizirajo in vajin odnos poštima na tak nivo, da bosta oba uživala v njem.
Mal še potrp in se vpraši zakaj tko odreagira na tvoje klice itd. mogoče ima slabo izkušnjo še od prej. Pomagej ji prebrodit dvome in strahove.
- Cranberries
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: LJ
Ljudje se zelo težko spreminjajo.. Maš dve možnosti. Katero boš izbral pa je čist na tebi. Jaz osebno ne bi vztrajala, ker ne bi mogla biti z nekom ki ima takšne lastnosti.. Srečno..
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
fanttt napisal/-a:Ker jo imam rad, ne bi rad kar takoj vrgel puške v koruzo (nekaj let nazaj sm že imel eno dveletno zvezo, ki je propadla zaradi tehtnega razloga, pa bi mi bilo sedaj malo težko priznati, še en "poraz", pa čeprav bi si lahko takoj dobil drugo punco, če bi želel, saj so ponudbe).
Daj no, saj si pameten, doktorat boš imel, čustvena inteligenca pa bo na psu? V tebi je mešanica wannabe mačota in copate. Mačo, ker si ne moreš dovoliti in priznati 'še' enega poraza, kar je popolnoma neumno, in copate, ker takšni teror s strani punce sploh prenašaš. In to da poudarjaš nove ponudbe kaže samo na to, kako si kot osebnost nesamostojen in ne zmoreš brez ženske poleg sebe.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Ajme... Če si pameten, čim prej stran od nje! Dobila sem občutek, da ji je bilo vedno vse "k riti prinešeno". Oprosti, res sem dobila taki občutek. Da je vedno dobila vse kar je hotela. Da pa od približno 1600€ mesečno ne privarčuje nič, je pa žalostno. Pa še na račun staršev živi (življenjski stroški). Res, da sem še študentka, a vseeno sama skrbim za svoje drobnarije (GSM, prevoz do Lj in nazaj, vsa hrana in vsi stroški tukaj, mesečna za LPP, življenjsko zavarovanje, razne majce, hlače in čevlji, ki si jih kupim). Pa kljub temu privarčujem mesečno 100€ ali več, različno pač (plača preko študenta se giblje večinoma okoli 400€). Mami in ati mi data denar edino za najemnino in stroške (pa še na začetku nisem želela, da bi si sama plačala).
Pa še to njeno ljubosumje. Prav omejuje te. Še dobro (če sem prav razumela), da ti ni omejila druženja s prijatelji.
Glej, res je, da jo imaš rad. Samo rajši pojdi stran od nje. Njej je v tem njenem svetu s toliko denarja, ki ga ima samo zase, preveč lepo. Itak boš spoznal in našel eno punco, ki bo znala z denarjem bolj pametno razpolagat in varčevat. Pa tudi ljubosumna ne bo toliko. Vso srečo ti želim
Pa še to njeno ljubosumje. Prav omejuje te. Še dobro (če sem prav razumela), da ti ni omejila druženja s prijatelji.
Glej, res je, da jo imaš rad. Samo rajši pojdi stran od nje. Njej je v tem njenem svetu s toliko denarja, ki ga ima samo zase, preveč lepo. Itak boš spoznal in našel eno punco, ki bo znala z denarjem bolj pametno razpolagat in varčevat. Pa tudi ljubosumna ne bo toliko. Vso srečo ti želim
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
vrednagreha - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Glede na to kar si napisal....beži vstran!Očitno je mal preveč razvajena in samovšečna.......če se boš podrejal v nedogled se boš še uničil....
Živim življenje.....
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Jej, vi ste ena drugi kot odmev. Hkrati je pa na tem forumu polno deklet, ki svojim tipov ravno tako ne pustijo druženja z drugimi ženskami in odpirajo teme, v katerih sprašujejo, kaj naj storijo, ker fant od drugih bejb msge dobiva. Zanimivo, tudi tam vse svetujete razhod. Sploh ni čudno, da zveze razpadajo kot po tekočem traku.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
jullia_ napisal/-a:Jej, vi ste ena drugi kot odmev. Hkrati je pa na tem forumu polno deklet, ki svojim tipov ravno tako ne pustijo druženja z drugimi ženskami in odpirajo teme, v katerih sprašujejo, kaj naj storijo, ker fant od drugih bejb msge dobiva. Zanimivo, tudi tam vse svetujete razhod. Sploh ni čudno, da zveze razpadajo kot po tekočem traku.
Če pa ljudje niso za skupaj.
As the shadow follows the body,
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Ampak...ej, kater doktorat delaš?
-
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
spravi jo na pravo pot in vztrajaj še malo, ne smeš vrečt puške v koruzo, če maš nekoga rad, vsaj jaz nebi... pogov se enkrat pošteno, dopovej ji, da je zaupanje temelj neke zveze in predvsem komuniciranje, dopovej ji, da je edina za tebe in da če hoče s tabo živet, se bo mogla navad mal drugačnega življenja. postavi ultimat!
-
fanttt napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:Ampak...ej, kater doktorat delaš?
Mislim da to nima veze s temo... in je del anonimnosti.
Hm...meni se zdi pomembno, ker pač lahko marsikaj pove...no...govoriš o anonimnosti, zraven pa svoje anonimne probleme razlagaš...Najbrž iz logike ne delaš doktorata.
-
Aja, praviš - problem(a)...a mogoče obstaja tudi problem(b)?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov