Zanima me ...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
- nikdo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2011
Imam problem. Kakšen mesec nazaj sem se odločil, da je čas, da ob koncu šole naredim tudi kaj zase. Tako sem se s kolesom odpravil malo naokoli. Vozim po Domžalah, in glej ga zlomka. Vidim simpatično, pegasto rdečelasko na rolarjih, ki prihaja nasproti meni
Še zmeraj včasih pomislim nanjo, tako da me zanima, če jo kdo pozna in bi bil to pripravljen povedati Čeprav lahko podam res malo stvari, upam, da je kdo, ki bi znal kaj povedati.
Hvala
Še zmeraj včasih pomislim nanjo, tako da me zanima, če jo kdo pozna in bi bil to pripravljen povedati Čeprav lahko podam res malo stvari, upam, da je kdo, ki bi znal kaj povedati.
Hvala
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
iiiii kak romantično
nalimi svojo sliko, da vidim, če sem bla js
nalimi svojo sliko, da vidim, če sem bla js
- majster
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2011
v-e-s-n-a napisal/-a:hahahahahahaha
dejte mularija it na morje, žurat pa se fajn met, ne pa tle po forumih bedarij kvasit!
se strinjam ... Ker takšen opis kot si opisal odgovarja za full oseb. Drugače pa prilika zamujena ... Veš za drugič, da boš zbral dovolj poguma pa šel takoj v akcijo
Nič ni bolj večnega kot človeška neumnost. - To se bo na zemlji for ever poznalo
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Večkrat ob tistem času it en krog po isti poti in upat, da je to del tud njenega vsakdana?
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov