Zanima me, koliko časa ste bili najdlje samski?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Pr 17.letih sem začla zvezo z bivšim, ki je trajala 9 let in pol sm spet takoj začela z mojim sedanjim fantom, tko da nism samska že enih 12 let...
Žal mi pa ni čisto za nič; sem se imela v tistih prvih letih prve zveze ful lepo...
Žal mi pa ni čisto za nič; sem se imela v tistih prvih letih prve zveze ful lepo...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
osnovnošolske zveze je brez zveze omenjati, tako da 1. tip je bil pri 18., s katerim sem hodila 1 teden, potem pa sem 2 meseca kasneje začela hoditi z mojim, s katerim sva še danes skupaj.
- littledevil
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
nia sam zveza je vseeno trajala 9 let, wtf?
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Do 21 leta in pol sploh nisem imela fanta. Potem pa nekje 4 mesece med prvim in drugim fantom. Med drugim in zadjšnjim pa 4 - 5 mesecev. Zdaj pa sem srečna v zvezi .
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Jst tud gledano od SŠ naprej. . sm bla samska v prvem letniku. Začetek drugega sm dobila fanta in sva šezmeri skupej
Tisto "parčkanje" u OŠ pa je blo itq, usake tolko mal za hec.
Tisto "parčkanje" u OŠ pa je blo itq, usake tolko mal za hec.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
hmm v oš še nism razmišljala o fantih , pol na začetku prvega letnika sm začela s svojim prvim fantom in sma po parih mesecih končala....in sem bla sama do začetka drugega letnika...tam sem se sparčkala z enim sošolcem in sva bila kao par cel drugi letnik.... na začetku 3 letnika sma se spet našla z mojo prvo ljubeznijo in sva bla skupi do mojga 20 leta, ker se je vse fejst preveč boleče končalo , ampak sem šla na faks in sem bla 2 leti in pol samaska in to je blo najbolj noro obdobje mojga življenja...vmes sem že spoznala svojega dragega (ista družba) in sva se tud neki pecarla skoz v teh 2,5 letih ampak še nism bila za zvezo.... no pol pa je počilo na obeh straneh in maja bo 4 leta odkar sva skupi....
If you talk about me, I got some advice!
Click your heels 3 times and say "I wish I had a life!"
Click your heels 3 times and say "I wish I had a life!"
-
princes semika - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 11. 2007
hellou...
jst sem bila pa najdlje samska cca.dve leti seveda z vmesnimi priboljški in poslasticami....
hmmm kako pa da te to zanima?
jst sem bila pa najdlje samska cca.dve leti seveda z vmesnimi priboljški in poslasticami....
hmmm kako pa da te to zanima?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Prvega resnega fanta sem imela pri 18ih, zdaj sem pa tri tedne (nesrečno) samska.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]