Zanima me, koliko časa ste bili najdlje samski?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Black Kitty
Če gledam resne zveze, sem bila vmes samska mal manj kot eno leto. To pomeni, da sem bila samska, ampak sem imela tipe vmes. Kvazi zveze pač , ne štejem nobenga od njih pod bivšega (čeprav sem z dvema bla po dva mesca, itd.)
Brez tipa sem bila pa največ dva mesca.
Brez tipa sem bila pa največ dva mesca.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
sej to sploh ni mladost da mas skos fanta
js sem do 18tega leta zamenjala veliko fantov, avanturc, itd. bi rekla da je blo boljkot ne skos samsko zivlenje, s prijatlcami, zurkami, in vsem kar spada zraven, sploh si ne predstavlam da tega vsega ne bi dala skos in mela kr ves cas tipa
no zdej pr 18ih mam pa resnega (sele par mescev - pa tut ziviva skup u studentskem stanovanju ) pa se mi zdi da sm dala vec kot prevec ''norenja'' ze skos, pa se vseeno sem komaj 18!!! kaj sele da se tega ne bi mela...=)
js sem do 18tega leta zamenjala veliko fantov, avanturc, itd. bi rekla da je blo boljkot ne skos samsko zivlenje, s prijatlcami, zurkami, in vsem kar spada zraven, sploh si ne predstavlam da tega vsega ne bi dala skos in mela kr ves cas tipa
no zdej pr 18ih mam pa resnega (sele par mescev - pa tut ziviva skup u studentskem stanovanju ) pa se mi zdi da sm dala vec kot prevec ''norenja'' ze skos, pa se vseeno sem komaj 18!!! kaj sele da se tega ne bi mela...=)
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ja no in? Moje najdaljše obdobje brez fanta je bilo tri tedne. Pa sem bila do 18tega leta brez tipa, potem je pa pač tako naneslo, da je za enim takoj prišel drugi.
In to ne pomeni, da nisem žurala (to itak še vedno), ali da sem celo življenje imela fanta, samo bolj pozno sem jih začela imet
In to ne pomeni, da nisem žurala (to itak še vedno), ali da sem celo življenje imela fanta, samo bolj pozno sem jih začela imet
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
jaz se sploh ne spomnim... ker ponavadi "stejes", koliko casa si z nekom v zvezi, ne pa samski... ampak sem bila vec samska kot pa v zvezi... takrat mi je bilo to vsec, sedaj mi je vsec, ker sem v zvezi...
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
trenutno sem najdlje samska, 9 mesecev
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
jullia_ napisal/-a:Ja no in? Moje najdaljše obdobje brez fanta je bilo tri tedne. Pa sem bila do 18tega leta brez tipa, potem je pa pač tako naneslo, da je za enim takoj prišel drugi.
No tko isto pr men, ampak samo da sem bila dalj samska
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
samska, kot samska brez resne zveze, eno leto pa 7 mescev. vmes je bil en za en mesec, pa dve avanturi!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]