Zaljubljenost v vezi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- jaqluine
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2009
barbie_girl_85 napisal/-a:pomivalni stroj ...dobra
Samo.....ni seks pravi seks, če ti misli bežijo k drugemu. In ravno teh misli bi se rada znebila, ker me ovirajo....pa nimam pojma, kako.
No, definitivno ne razmišljam o prevari, vsaj ne na tak način, da bi jo dejansko izpeljala. Ta "drugi" me pa itak ni vreden, niti ni "materijal" za zvezo, četudi bi bila samska.....je bolj ko ne en player, ki si išče zabavo "za sproti", ima 30 let in živi pri mamici....
Ko bi bil vsaj "kakovosten" tip, bi že še razumela to svojo zatreskanost, tako pa.....
Grrrrrrrrrrrrrr
no jaz sem se počutila grozno slabo, ker sem pomišljala na drugega, emdtem ko sem sexala s fantom...bljak! grozna sem...zato sem se sexa začela z njim izogibat?:P
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
O ja, se mi je zgodilo to že nekajkrat.
Enkrat, sem sicer pustila tipa zaradi tega ampak okej, tiste zveze ne jemljem, kot neke ful resne, zato sem se tud odločila za ta korak. In zdelo se mi je, da zakaj ne bi poskusila, če se mi že tolk meša zaradi njega.
Drugače pa sem se kr fajn zagledala v enga nekaj časa nazaj, ampak sem se odločila, da to ne bi vodlo nikamor in da ne želim zapustiti tipa, ker se imava še vedno super in se zelo dobro razumeva. Če pa v zvezi ne bi blo vse tko, kot si bi želela, bi najbrž prekinila in šla z drugim. Nisem človek, ki bi v eni zvezi, vstrajal kar tko, ker si pač navezan na partnerja. Tko, da če ne gre vse okej in te poleg tega privlači nekdo drug..zakaj pa ne. Nikoli ne veš kaj te čaka s tistim.
Ampak varat pa ne. Pol, če prihaja res do problemov in si želiš koga durgega, tipu rajš povej, da ne gre več tko naprej.
Enkrat, sem sicer pustila tipa zaradi tega ampak okej, tiste zveze ne jemljem, kot neke ful resne, zato sem se tud odločila za ta korak. In zdelo se mi je, da zakaj ne bi poskusila, če se mi že tolk meša zaradi njega.
Drugače pa sem se kr fajn zagledala v enga nekaj časa nazaj, ampak sem se odločila, da to ne bi vodlo nikamor in da ne želim zapustiti tipa, ker se imava še vedno super in se zelo dobro razumeva. Če pa v zvezi ne bi blo vse tko, kot si bi želela, bi najbrž prekinila in šla z drugim. Nisem človek, ki bi v eni zvezi, vstrajal kar tko, ker si pač navezan na partnerja. Tko, da če ne gre vse okej in te poleg tega privlači nekdo drug..zakaj pa ne. Nikoli ne veš kaj te čaka s tistim.
Ampak varat pa ne. Pol, če prihaja res do problemov in si želiš koga durgega, tipu rajš povej, da ne gre več tko naprej.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
barbie_girl_85 napisal/-a:Definitivno ne razmišljam o prevari, vsaj ne na tak način, da bi jo dejansko izpeljala. Ta "drugi" me pa itak ni vreden, niti ni "materijal" za zvezo, četudi bi bila samska.....je bolj ko ne en player, ki si išče zabavo "za sproti", ima 30 let in živi pri mamici....
Pol v bistvu niti nisi na tak slabi poti IMHO. Ne vem za druge ki so ble v taki situaciji, ampak jaz sem bila takrat še pat let mlajša in neumnejša, in dotični ''sanjski tip'' je bil moja srednješolska ljubezen, do katerega si takrat nisem upala pristopit in seveda, ko sem ga ponovno srečala me je odneslo na celi črti.
Se mi je že tud v sedanji zvezi zgodil, da se mi je začel dopadit en drug tip in to v času ko je mel moj fant največji kaos z delom in je mel res res ful malo časa zame.... Ampak takrat sem čist na simpl ustavila misli, ker mi je blo jasno da me sam mede, pretrgala sem stike z njim in slej kot prej je izpuhtel v pozabo.
Tak da, glede na to da imaš racionalno podlago zakaj je ta tip no-go, malo stisni zobe pa se probaj čimprej in čimbolj distancirat od njega. Pa ne se preveč sekirat, kot so že punce rekle, to je stvar ki se zgodi v zvezi slej ko prej, ampak če bi vsi zapuščal svoje partnerje zarad vsake osebe ki nam je všeč momentalno, bi itak ratu vsesplošni kaos. Človek pač mora precenit kdaj je kaj takega vredno in ne pušča za sabo dolgotrajnih destruktivnih posledic (za obe polovici), kdaj pa ne.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
men se je to tudi že zgodilo, ko sva bla z bivšim še skupaj, ampak že marsikaj ni štimalo več. Zagledala sem se ve sodelavca, ampak nisem nikoli nič naredila, da bi bla z njim skupaj. Sčasoma me je minilo (še preden sva šla z bivšim narazen), ampak mislim, da je to dokaj pogost pojav.
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
ravno to je razlog da bi ženskam prepovedala poroko in otroke pred tridesetim letom. Večina se spusti v razmerje s prvim ki pokaže mal več zanimanja, pusti da jo zaplodi in na koncu razmišlja o drugh tipih... Enim se res premal dogaja v življenju..
Aja na konc pa nastrada tip, ki je očitno čudovit (vsaj takšen je opis v večini postov, ampak zdaj resno dvomim da je res tako ali pa je ona egoistka). Upam da ta njen ne bere foruma.
Zdej pa kar v napad...
Aja na konc pa nastrada tip, ki je očitno čudovit (vsaj takšen je opis v večini postov, ampak zdaj resno dvomim da je res tako ali pa je ona egoistka). Upam da ta njen ne bere foruma.
Zdej pa kar v napad...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Bom jz prva.Nesanica napisal/-a:Zdej pa kar v napad...
Sej ne veš za vsakega posameznika celotne zgodbe..Nesanica napisal/-a:Večina se spusti v razmerje s prvim ki pokaže mal več zanimanja /.../ Enim se res premal dogaja v življenju..
..a če bi se to zgodilo kakšni 40+ letnici (recimo da je dobrih 10 let v zvezi, z vsaj enim otrokm), bi pa drugače gledala na stvar? Kaj pa na moškega (:P)?
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
ja, barbie, pred poroko bi se ti moral več dogajat. na primer, sigurno se moraš ene par let dol dajat s poročenimi tipi, potem v prihodnosti - po tridesetem seveda, sigurno nimaš takih problemov.
we're screwed
we're screwed
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
Nesanica - Cosmofrik
purple_rain napisal/-a:Bom jz prva.Nesanica napisal/-a:Zdej pa kar v napad...Sej ne veš za vsakega posameznika celotne zgodbe..Nesanica napisal/-a:Večina se spusti v razmerje s prvim ki pokaže mal več zanimanja /.../ Enim se res premal dogaja v življenju..
..a če bi se to zgodilo kakšni 40+ letnici (recimo da je dobrih 10 let v zvezi, z vsaj enim otrokm), bi pa drugače gledala na stvar? Kaj pa na moškega (:P)?
ja bi drugače gledala, ker v desetih letih se ljudje zelo močno spremenimo in je večja možnost da se zanimamo za nekoga drugega... velja tako za moške kot za ženske. Če ciljaš na moje razmerje je šlo za razmerje s tipom, ki je poročen več kot deset let in mu zakon z žensko ki ve, da ima razmerja tudi po strani, ampak se pač dela da ne opazi. tako da to je njun problem.
sama se pač spuščam v razmerja brez obveznosti, ker vem da m zaenkrat nobenmoški ni toliko pritegnil da ga ne bi varala - ko me bo, se bom ustalila, pa če bo to pri tridesetih ali pa pri štiridesetih in tega moškega ne bom vsaj 15 let prevarala, če se ksnje preveč spremeniva bova šla pač narazen.
ne razumem pa da štiri pet let nazaj označiš nekoga za svojega idealnega moškega s katerim se odločišimeti otroka, nato pa se 'zaljubiš' v nekogaki bi se dal malo dol...
-
Nesanica - Cosmofrik
tako da se ne spusim v resno zvezo s prvim tipom ki mi prekriža pot in vsaj približno ustreza mojim merilom.
ko sem zaljubljena sem pripravljena narediti vse za to osebo in enako pričakujem od njega. To pomeni da ni prostora niti za misel o tretji osebi.
Z leti pa se ljudje preveč spremenimo in ne bi upala reči da bo ta ljubezen rajala za vedno.
ko sem zaljubljena sem pripravljena narediti vse za to osebo in enako pričakujem od njega. To pomeni da ni prostora niti za misel o tretji osebi.
Z leti pa se ljudje preveč spremenimo in ne bi upala reči da bo ta ljubezen rajala za vedno.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Nesanica, sej ti ni treba verjeti, da bo ljubezen trajala večno..
In lahko smo še tako zelo prepričani, da smo neki trenutek izbrali zase pravega partnerja (ajd, nej ti bo, ni 1., je recimo 16.), ampak nikoli ne veš kdo ti bo še prekrižal pot in kako bo "vplival" nate - je pa vse stvar posameznika kako se bo na "metuljčke" odzval. ...hočeš rečt, če ti bo nekdo čez 15, 20 let spet totalno spodnesel tla pod nogami, boš pustila takratnega partnerja in šla z novim?
In lahko smo še tako zelo prepričani, da smo neki trenutek izbrali zase pravega partnerja (ajd, nej ti bo, ni 1., je recimo 16.), ampak nikoli ne veš kdo ti bo še prekrižal pot in kako bo "vplival" nate - je pa vse stvar posameznika kako se bo na "metuljčke" odzval. ...hočeš rečt, če ti bo nekdo čez 15, 20 let spet totalno spodnesel tla pod nogami, boš pustila takratnega partnerja in šla z novim?
-
Nesanica - Cosmofrik
jullia_ takrat ko se bom zaljubila tako kot sem se enkrat prej, in sem zelo dolgo potrebovala da sem prebolela. Sem imela pa smolo da sem bila zelo mlada, tip pa je bil iz druge države. Ko začutiš enkrat takšno vez z nekom je zelo težko oz. nemogoče osebo prevarati. To vez imam z redkimi osebami - samo še z najboljšo prijateljico in bratrancem. Čakam da doživim ponovno ta občutek pripadnosti. Upam da je zdaj bolj jasno.
purple_rain verjetno bi zelo temeljito premislila kaj bi naredila. Ne bi odšla na vrat na nos, sploh če bi partnerja imela rada. Odvisno bi bilo od najinih čustev, tako njegovih kot mojih. Če bi se po petnajstih letih še vedno neutrudno pogovarjala po cele dneve in si 'brala' misli ter imela dober seks, potem ga ne bi nikoli zapustila. Sploh pa jz sm precej zvesta, tudi ko imam več mesecev FB se navežem (ne zaljubim da ne bo pomote) in imam občutek kot da varam če sem vmesskom drugim.
purple_rain verjetno bi zelo temeljito premislila kaj bi naredila. Ne bi odšla na vrat na nos, sploh če bi partnerja imela rada. Odvisno bi bilo od najinih čustev, tako njegovih kot mojih. Če bi se po petnajstih letih še vedno neutrudno pogovarjala po cele dneve in si 'brala' misli ter imela dober seks, potem ga ne bi nikoli zapustila. Sploh pa jz sm precej zvesta, tudi ko imam več mesecev FB se navežem (ne zaljubim da ne bo pomote) in imam občutek kot da varam če sem vmesskom drugim.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov