Zaljubljenost v vezi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
Se mi je že zgodilo ja. Hm, sem imela veliko slabe vesti, ampak potem, ko sem o vsem skupaj razmislila sem drugače gledala na to.. dejansko mi takrat v zvezi nič ni manjkalo, bila sem srečna, ampak mi je laskalo, da se po dolgem času spet kdo zanima zame. In ja definitivno je šlo za pumpanje ega v smislu 'I still got it'. Med nama se nič ni zgodilo, niti nisem imela želje po tem, tako, da sva z mojim ostala skupaj.
Breakfast is my religion! (The Mask)
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Če se ne motim, je barbie poročena ( oz. v resni zvezi ) in ima otroka. Torej živi življenje, ki ga večina ljudi na tem forumu ne pozna. Ker pa ste tukaj seveda sami jasnovidci, seveda znate napovedati svojo prihodnost, ki se še ni zgodila in v kateri naj ne bi bilo prostora za stvari, ki se dogajajo barbie.
Resnica pa je takšna.
Zaljubljenost vedno mine. Vsako razmerje postane čez nekaj let malo rutinsko. Tiste punce, ki mislijo, da bodo v svojega bodočega sanjskega moškega silno zaljubljene celo življenje, pač živijo v utvari, ampak to je njihov problem.
Človek, ki je v resni zvezi, v kateri je snel rožnata očala, je dovzeten za marsikaj. Dovzeten je za novo zaljubljenost, nove "metuljčke", koketiranje. To je čisto normalno in človeško, takšni smo vsi. vsak pa ve, kaj bo s temi občutki počel.
Na koncu koncev ima večina ljudi v resni zvezi dovolj izkušenj z življenjem, da ob novi zaljubljenosti pri sebi vedo, da gre za iluzijo. In da bi ta nova sanjska oseba po nekaj letih partnerstva postala čisto normalna oseba.
Sanjske osebe namreč ne obstajajo.
Eni gredo v resno zvezo pri 20, eni pri 25, eni po 30. ne poznam pa nikogar, ki se mu nikoli ne bi zgodilo, kar se je barbie, saj smo vsi ljudje narejeni na enak način.
Resnica pa je takšna.
Zaljubljenost vedno mine. Vsako razmerje postane čez nekaj let malo rutinsko. Tiste punce, ki mislijo, da bodo v svojega bodočega sanjskega moškega silno zaljubljene celo življenje, pač živijo v utvari, ampak to je njihov problem.
Človek, ki je v resni zvezi, v kateri je snel rožnata očala, je dovzeten za marsikaj. Dovzeten je za novo zaljubljenost, nove "metuljčke", koketiranje. To je čisto normalno in človeško, takšni smo vsi. vsak pa ve, kaj bo s temi občutki počel.
Na koncu koncev ima večina ljudi v resni zvezi dovolj izkušenj z življenjem, da ob novi zaljubljenosti pri sebi vedo, da gre za iluzijo. In da bi ta nova sanjska oseba po nekaj letih partnerstva postala čisto normalna oseba.
Sanjske osebe namreč ne obstajajo.
Eni gredo v resno zvezo pri 20, eni pri 25, eni po 30. ne poznam pa nikogar, ki se mu nikoli ne bi zgodilo, kar se je barbie, saj smo vsi ljudje narejeni na enak način.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
^^se popolnoma strinjam. Kvečjemu bi si upala rečt, da me je groza misli, da sem edina ženska, ki bo odslej naprej mojemu moškemu mešala glavo, bi mi to že mejilo rahlo na obsesijo
Verjamem, da mora bit precej hudo, če se resno zaljubiš, ampak neka taka povprečna 3-mesečna zatreskanost pa ne bi smela delat težav...se zgodi...tud men se je že zgodilo, da sem ugotovila, da sem o nekom razmišljala več, kot bi "smela", pa sem se nekako prijela v roke in je šlo mimo Pa še nisma tolk dolgo skup, da bi že bla naveličana en drugega, niti slučajno. Ampak tak je, če te zgrabi, se vsedeš, pa počakaš, da mine. Brez panike.
Verjamem, da mora bit precej hudo, če se resno zaljubiš, ampak neka taka povprečna 3-mesečna zatreskanost pa ne bi smela delat težav...se zgodi...tud men se je že zgodilo, da sem ugotovila, da sem o nekom razmišljala več, kot bi "smela", pa sem se nekako prijela v roke in je šlo mimo Pa še nisma tolk dolgo skup, da bi že bla naveličana en drugega, niti slučajno. Ampak tak je, če te zgrabi, se vsedeš, pa počakaš, da mine. Brez panike.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
- marie-ann
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 11. 2010
čisto se strinjam. zaljubljenost mine, zato tudi dosti deklet z nekimi uaaau *.* idejami o zaljubljenem razmerju z dvema otrokoma in hiško iz sladkorja kmalu onemijo, ko je zaljubljenost minila.
in tisti "pravi" je lahko že kaj kmalu. lahko pa kasneje. odvisno tudi od tega, kakšna oseba je nekdo. moj zdajšnji partner je bil 3. (oz. 4.) po vrsti in to, pozor pozor, brez zgražanja, pri 16. letih. sedaj sva oba kar fajn starejša in v tem času zveze sva šla že čez švasta. bila zaljubljena, iiiiiiii, šla čez prve probleme, šla malo bolj zrela čez probleme, zdaj pa že dokaj dosti bolj zrela tudi bolj zrelo obravnavava probleme. in se imava super, zaljubljenost pač je v zmanjšani meri z občasnimi sunkovitimi skoki navzgor, potem pa spet obdobja ustaljenosti. ampak ves čas pa ljubiva
nič ni narobe s tem, da zaljubljenost mine. opazovala sem toliko zvez prijateljic, ko so se razhajale s fanti ob prvih znakih padanja zaljubljenosti, niti možnosti niso dale razmerju, ker so se ustrašle. ustrašle, da je še veliko tam zunaj za odkrit.
glede zaljubljenosti v druge med razmerjem. imela sem mooorda kakšne majhne metuljčke, ampak sem zelo zelo racionalno dekle pogledala sem, kaj imam zdaj, tudi če je bilo malo slabše, vedela, da saj ni vedno tako. da je ogromno lepih trenutkov in če je pač ravno obdobje izpitov, ah se zgodi. pa pomembno mi je tudi ujemanje v izobrazbi in odnos do šolanja, kar imava s tem fantom, tako da sem vedno vse lepo odrinila proč si pa lahko predstvljam, da je to v nekaterih zvezah a wake up call
in tisti "pravi" je lahko že kaj kmalu. lahko pa kasneje. odvisno tudi od tega, kakšna oseba je nekdo. moj zdajšnji partner je bil 3. (oz. 4.) po vrsti in to, pozor pozor, brez zgražanja, pri 16. letih. sedaj sva oba kar fajn starejša in v tem času zveze sva šla že čez švasta. bila zaljubljena, iiiiiiii, šla čez prve probleme, šla malo bolj zrela čez probleme, zdaj pa že dokaj dosti bolj zrela tudi bolj zrelo obravnavava probleme. in se imava super, zaljubljenost pač je v zmanjšani meri z občasnimi sunkovitimi skoki navzgor, potem pa spet obdobja ustaljenosti. ampak ves čas pa ljubiva
nič ni narobe s tem, da zaljubljenost mine. opazovala sem toliko zvez prijateljic, ko so se razhajale s fanti ob prvih znakih padanja zaljubljenosti, niti možnosti niso dale razmerju, ker so se ustrašle. ustrašle, da je še veliko tam zunaj za odkrit.
glede zaljubljenosti v druge med razmerjem. imela sem mooorda kakšne majhne metuljčke, ampak sem zelo zelo racionalno dekle pogledala sem, kaj imam zdaj, tudi če je bilo malo slabše, vedela, da saj ni vedno tako. da je ogromno lepih trenutkov in če je pač ravno obdobje izpitov, ah se zgodi. pa pomembno mi je tudi ujemanje v izobrazbi in odnos do šolanja, kar imava s tem fantom, tako da sem vedno vse lepo odrinila proč si pa lahko predstvljam, da je to v nekaterih zvezah a wake up call
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Navsezadnje pa-kar ne veš, ne boli.
Če je nekdo res prepričan v zvezo, v kateri je in se zaveda, da bo lahko to obdobje prebrodel brez nevarnosti, da stori karkoli s trenutno simpatijo, potem najbolje da gre čez to brez vznemirjanja partnerja.
Jaz vem, da bi me to pretreslo in bi kljub dopovedovanju, da bo vseeno vse ok pošteno razmislila o nadaljevanju zveze...
Če je nekdo res prepričan v zvezo, v kateri je in se zaveda, da bo lahko to obdobje prebrodel brez nevarnosti, da stori karkoli s trenutno simpatijo, potem najbolje da gre čez to brez vznemirjanja partnerja.
Jaz vem, da bi me to pretreslo in bi kljub dopovedovanju, da bo vseeno vse ok pošteno razmislila o nadaljevanju zveze...
The world is as you are.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
firex napisal/-a:mene pa zelo zanima ali ve punce to poveste fantom ali kar zamolčite vse skupaj??
Zakaj bi ga obremenjevala z nečim, kar je čisto moj osebni problem, ki sem ga zmožna sama razrešit? Verjetno bi on zadevo vzel preresno, zelo bi trpel po nepotrebnem in razmišljal o tem, posledično prihajal do kakih nepravilnih zaključkov, delal slona iz miši...zakaj, če mu je lahko vse to prihranjeno?
Se mi zdi egoistično kar tako bleknit vse, brez razmisleka. Če maš težavo - deal with it, ne pa drugih s tem obremenjevat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
firex - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2009
- Kraj: Promorska
ja nevem tako kot nepisete me prav skrbi je prisel en in mi je kar spodnesel tla pod nogami, ne morem se ustavit mislit na nejga in take......
mislim da ce ste uni punci tezili da naj pove fantu ker se daje dol z bratrancem in ji ocitali da mu more povedati......se strinjam da ni isto ampak jaz osebno bi rad vedel take reci
mislim da ce ste uni punci tezili da naj pove fantu ker se daje dol z bratrancem in ji ocitali da mu more povedati......se strinjam da ni isto ampak jaz osebno bi rad vedel take reci
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^Ja sam tukaj se ne gre za varanje. V tisti temi je punca svojega fanta varala. Tu se pa gre bolj za neko zagledanost v drugo osebo, ki pa po enem času itak mine. Men osebno se še sicer ni zgodilo, da bi se zaljubila v nekoga med tem ko sem bla v zvezi. Ampak verjetno pa vsi kdaj pa kdaj pogledamo za kom drugim.
Zadnjič spremenil kikyca, dne 03. Apr. 2011 18:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Yada, yada, yada...
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
aha, težave, ki partnerja 'ne obremenjujejo', se pa pove? meni je nasploh bolano, da se začne drugače komunicirat, ko se enkrat vstopi v razmerje, veliko stvari se tako zamolči. meni je mimo, no.
blesav primer: a če bi zvedele, da ste hudo bolne, mu tut ne bi povedale, ker to lahko obremenjuje? aja, ne, to lahko prenese in bo v oporo, sej vas ma ja rad pa tralalala, ne more pa prenest tega, da se mal zatreskate? al pa velik, po želji. men je to rahla diskreditacija partnerja, ker se dvomi vanj.
blesav primer: a če bi zvedele, da ste hudo bolne, mu tut ne bi povedale, ker to lahko obremenjuje? aja, ne, to lahko prenese in bo v oporo, sej vas ma ja rad pa tralalala, ne more pa prenest tega, da se mal zatreskate? al pa velik, po želji. men je to rahla diskreditacija partnerja, ker se dvomi vanj.
As your lover describes you, so you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov