Zaljubljenost v vezi

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 13. Feb. 2011 22:22

^^hm. Nenavadno mi je, kako sicer "funkcioniraš" kot da si v zvezi, ampak je vidt, kot da se na vse pretege otepaš "resnega partnerstva". :)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 13. Feb. 2011 23:06

Nesanica napisal/-a:ravno to je razlog da bi ženskam prepovedala poroko in otroke pred tridesetim letom. Večina se spusti v razmerje s prvim ki pokaže mal več zanimanja, pusti da jo zaplodi in na koncu razmišlja o drugh tipih... Enim se res premal dogaja v življenju..
Aja na konc pa nastrada tip, ki je očitno čudovit (vsaj takšen je opis v večini postov, ampak zdaj resno dvomim da je res tako ali pa je ona egoistka). Upam da ta njen ne bere foruma.

Zdej pa kar v napad...

svaka čast. :respekt:

barbi_girl, presenetila si me.

mislim, da se ti kolca po starih časih, ko si sexala z jebači, ki te niso hoteli za resno zvezo. še vedno te privlačijo taki tipi, ampak si kao neki razumsko dopoveduješ, da te niso vredni. tvoj je pa ratal preveč priden.

pomoje boš ločena najkasneje do 30ega leta, ker to ne bo prvič in zadnjič.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 11. Mar. 2011 9:07

Da pokoentiram....

1. Vidim, da nekatere še vedno živijo v domošljiskem svetu in slepo verjamejo, da čakaš na "pravga" in ko ga dočakaš, potem se vama v vezi ne morejo zgodit slipi, kot je to, da se "zaljubiš". Ko pride pravi, bo seveda vsaj 15 let vajina veza popolna.....yea right....reality chek

2. Veliko jih je bilo v podobni situaciji, vsaj po postih in pogovorih sodeč, tako da nisem tako čudna, kot sem sprva mislila

3. Skritizirale sta me dve osebi, ki očitno ne vesta, kaj bi radi v življenju, imata za sab cel kup propalih zvez in zelo malo funkcionalnih. Samski punci, na katere se še noben moši ni uspel navezat. Bi rekla, da gre tukaj predvsem za ljubosumje :P

4. Delusional, ne kola se mi po "seksu z jebači", pravzaprav sem v življenju seksala z samo dvema "jebačema", tko da to lih ni stalna praksa,po kateri bi se mi kolcalo. Praviš, da bom do 30 leta ločena....mogoče....še vedno pa te grize, ker ti do 30. leta ne boš uspela nobenga "zjebat", da bi s teboj imel več kot le avanturo. To da si v podobnem "dreku" kot jst :P

5. Situacija doma je nespremenjena, sem pa vsak dan manj zaljubljena in manj islim na to osebo. Tako da lahko rečem, da gre na bolje. Me pa zabava, da bolj kot se jst "hladim", bolj se dotični "greje". Kaj dela moški ego :twisted:

6. Nimajo pa samo moški težave z egom, pravzaprav je šlo tudi pri meni samo za željo, da preverim, ali sem še vedno sposobna "zmešat glavo" takemu,ki verjame, da tega nobena ni zmožna. V bistvu gre najverjetneje samo za adrenalin pri "osvajanju neosvojivega", tako z moje kot z njegove strani.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 11. Mar. 2011 10:29

Men se itak zdi, da gre pri večini teh zaljubljenosti in naklonjenosti, ko si v zvezi, ki te sicer osrečuje, prav za pumpanje ega, da dokažeš, da še nisi za na odpad. In sicer s tem, da si dokažeš, da se še vedno lahko zaljubiš, ali pa s tem, da nekoga osvojiš.
In potem je treba ločit, kje boš več profitirala - v stari zvezi ali z novo osebo.
Zaljubljenost kot sama še ne pomeni, da je zveza zanič/da partner ni pravi, to nam samo naši možgani na prizadet način dokazujejo, da smo še živi.
Because I can.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 11. Mar. 2011 10:49

bi rekla, da imaš kar prav, zanimiva teorija. Hvala.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 11. Mar. 2011 11:12

bolje rečeno: zanimiv izgovor.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 11. Mar. 2011 11:21

Ni izgovor, zakaj bi se moral izgovarjat, če ti čustva dogajajo po svoje? Jaz verjamem in je popolnoma možno, da se tekom let kdaj zaljubiš tudi v koga drugega. Pomembno je pač, kako boš v taki situaciji odreagiral - se znaš obvladat ali se boš izpustil iz vajeti?

Vprašajte npr. starše, seveda ne, ko sta skupaj :D če se je kdaj kdo zaljubil v koga drugega, glede na to, da sta poročena že leta in leta...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 11. Mar. 2011 11:49

Izgovor je kvečjemu, ko pustiš partnerja in rečeš, da so bila čustva do nove osebe premočna, da bi se lahko uprl. Bullshit. Čustveno zrela oseba zna obvladat svoje čustvene izpade in trezno premislit o zadevi.
Če pa rečeš, da si ostal v zvezi (ali šel z novo osebo), ker si videl v tem več plusov, to ni izgovor, ampak argumentirana odločitev.
Because I can.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 11. Mar. 2011 14:32

Wilson: ''You can't control your emotions....''
Cameron: ''No.... just your actions.''

Pa naj še kdo reče, da v House MD manjkajo življenske modrosti. Mi je Cameronka bla zmeri sitna, ampak tale njen odgovor sem si pa zapomnala.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 11. Mar. 2011 16:18

Dioniz napisal/-a:bolje rečeno: zanimiv izgovor.

točno to.

barbie_girl, nisem ti fouš. si ne želim bit v tvoji koži niti malo, si ne želim nikoli bit poročena s 7 let starejšim, niti da bi se poročila in rodila tako zgodaj, niti zdaj si tega ne želim, ne vem če si bom čez 5 let tega želela.
včasih mi dojadi bit samska, ampak s tabo se ne bi zamenjala. ti imaš pa že preveč resno življenje.

in zarad mene se lahko tolažiš kolkr se češ.

nimam pa kup propadlih zvez za sabo, niti avantur in se je že moški navezal name. kaj bo kdo imel z mano, pa vem da je odvisno samo od mene.
Zadnjič spremenil delusional, dne 11. Mar. 2011 16:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 11. Mar. 2011 16:19

Barbie dej nared nam uslugo pa se ne odzvat na ta post(dobr veš zakaj). :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 12. Mar. 2011 13:19

[quote="barbie_girl_85"]Da pokoentiram....
3. Skritizirale sta me dve osebi, ki očitno ne vesta, kaj bi radi v življenju, imata za sab cel kup propalih zvez in zelo malo funkcionalnih. Samski punci, na katere se še noben moši ni uspel navezat. Bi rekla, da gre tukaj predvsem za ljubosumje :P
[quote]

verjemi da nista samo dve. :) sm na ZS prejela kar nekaj komentarjev ljudi ki niso želeli tega napisati na forum... :D :D Sm bila še sama presenečena.

Drgač pa imaš prav - jz sm ti čist fouš. Žal mi je da nisem imela otroka s prvim ki ni bil na koki in me ni pustil do poznih nočnih ur čakati. Žal mi je da nimam otroka pred 25 letom s tipom ki mi je že tako dogočasen da moram gledati za drugimi... in žal mi je da imam v svojem bednem življenju tri dolge veze za sabo kjer sva si z mojim ljubimcem vedno pustila živeti. In še za konec, grozno je da sem s tipom ki me ima rad vedno ko nama sede in grozno je da to kar ti počneš za svoj ego lahko jz počnem vsak dan. Ampak sem že malce prerasla to fazo samopotrjevanja.
Uporabniški avatar
Doutzen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Doutzen » 12. Mar. 2011 13:48

To se mi še ni zgodilo. Najbrž zato, ker je moja najdaljša zveza trajala slabo leto.

Se pa strinjam s tem, kar je napisala positive vibration:
Jaz verjamem in je popolnoma možno, da se tekom let kdaj zaljubiš tudi v koga drugega. Pomembno je pač, kako boš v taki situaciji odreagiral - se znaš obvladat ali se boš izpustil iz vajeti?

Seveda se je možno zaljubit v drugo osebo, ravno tako, kot si se v partnerja, vendar se potem vedno najde (pa če manjka oz. škripa kaj v zvezi ali ne, to največkrat sploh nima veze) nekdo, ki te zmede. Over and over again. :wink: To je za človeka, predvsem pa za zvezo velika preizkušnja, ki pokaže (zlasti v zakonu po vsem znanim zaobljubam o zvestobi itd.) stabilnost osebe, ki se znajde v precepu. Če sama ne bi mogla ugotoviti, kaj mi s partnerjem manjka, pa bi me neka x oseba privlačila in mi ne bi dala miru, se sigurno ne bi odločila tvegati, glede na to, da bi imela doma vse kar rabim pri svojem partnerju. Vem, da je govoriti v primeru če lažje kot biti čustveno vpleten, a se toliko vseeno poznam, da vem kako trdna oseba sem, ker me ne zanese kar pri vsakem, ki bi mi utegnil spodnesti tla pod nogami. Včasih se potem lahko človek tepe po glavi zaradi nepremišljene poteze, ki je vse zgrajeno v zvezi podrla kot hišico iz kart.
Zadnjič spremenil Doutzen, dne 03. Apr. 2011 20:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 12. Mar. 2011 18:51

barbie_girl_85 napisal/-a:pač metuljčki, mehka kolena ipd.
Tega ne poznam.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]