zaljubljena v ...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:59, skupaj popravljeno 1 krat.
- LostBoy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2012
sirova štručka napisal/-a:keepsake napisal/-a:moj normalen tip nikoli ne bo isti kot normalen tip od Sirove, Delusional ali recimo od Nesanice.
ja... moj normalen tip me med vožnjo zadovolji, js pa s šaltheblom upravljam
Kriminal!
Kaj sploh je definicija nekega normalnega tipa?
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Saj pa v vsakem postu piše, da imamo ženske vsaka svojo definicijo kaj je to normalen moški in najbrž ima vsak moški svojo definicijo, kaj je to normalna ženska.
Zame je normalen moški zvest, zanesljiv, ljubeč, čustveno inteligenten, odgovoren, samozavesten, ambiciozen, zaščitniški, iskren.
Vsekakor pa to še ni dovolj, da bi nekoga videla kot potencialnega partnerja.
Ampak na drugi strani je moji prijateljici lahko normalen moški, ki je delaven, prijazen, dobrosrčen, zabaven, ne zmožen govoriti o svojih čustvih ...
Neki drugi je normalen moški, ki si poskuša nagrabiti čim več denarja in osvojiti čim več žensk, ker je to moško in je zaradi tega bolj možat ...
Definicij je ogromno.
Zame je normalen moški zvest, zanesljiv, ljubeč, čustveno inteligenten, odgovoren, samozavesten, ambiciozen, zaščitniški, iskren.
Vsekakor pa to še ni dovolj, da bi nekoga videla kot potencialnega partnerja.
Ampak na drugi strani je moji prijateljici lahko normalen moški, ki je delaven, prijazen, dobrosrčen, zabaven, ne zmožen govoriti o svojih čustvih ...
Neki drugi je normalen moški, ki si poskuša nagrabiti čim več denarja in osvojiti čim več žensk, ker je to moško in je zaradi tega bolj možat ...
Definicij je ogromno.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Zakaj začnete ženske ob omenjanju normalnosti opisovati svojega idealnega moškega?
Ubistvu je tema o tem. Torej, če te debata moti, ubistvu pač ne beri teme.
keepsake napisal/-a:J
Ubistvu sem hotla povedat, da mi je mal tečno to posploševanje ala Ženske ljubijo barabe.
Ubistvu je tema o tem. Torej, če te debata moti, ubistvu pač ne beri teme.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov