zaljubljena v ...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
^^ never! jaz se preveč navežem na človeka da bi se pol kar izmišljeval.. amapk rad b pa pravo da se nanjo navežem, ne neko frajlo ki me bo pustila ker ji je 15 cm premal ali pa ker nimam tako modrih oči kot frodo..
hej norci
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Čeprav so skoraj vseh žensk polna usta, kako si želijo normalnega odnosa z normalnim tipom, si tega v resnici želi le malo žensk.
Večina išče adrenalin, razburljivost, blišč, šmek, kič. In življenje s tipom, ki se ukvarja s prepovedanimi stvarmi, je le zelo potencirana razburljivost.
Večina išče adrenalin, razburljivost, blišč, šmek, kič. In življenje s tipom, ki se ukvarja s prepovedanimi stvarmi, je le zelo potencirana razburljivost.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Mene pa ful zanima kaj so te "vse mogoče ilegalne stvari"
prečka cesto tam kjer ni prehoda in dvakrat na mesec kadi travo? Pa prejšni teden je po polnoči imel muziko na glas v bloku?
Džeki, kaj je "normalno" oziroma kaj je normalen tip, je zelo relativno...
prečka cesto tam kjer ni prehoda in dvakrat na mesec kadi travo? Pa prejšni teden je po polnoči imel muziko na glas v bloku?
Džeki, kaj je "normalno" oziroma kaj je normalen tip, je zelo relativno...
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
keepsake - Kofetarica
ah, no sej. Ilegalno je vse od naštetega, potem je pa stvar tolerance.
imam kolega, ki se "ukvarja z ilegalnimi stvarmi" oziroma pač preprodaja zelenjavo ki jo zviješ v rizlo
je eden bolj skuliranih, resnih, zanesljivih ljudi, kar jih poznam. Evo, ilegala
imam kolega, ki se "ukvarja z ilegalnimi stvarmi" oziroma pač preprodaja zelenjavo ki jo zviješ v rizlo
je eden bolj skuliranih, resnih, zanesljivih ljudi, kar jih poznam. Evo, ilegala
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
keepsake - Kofetarica
Ja sej, kako potem lahko rečeš da se nasprotuje normalen tip od Adrenalinskega, zajebanega, razburljivega itd...
moj normalen tip nikoli ne bo isti kot normalen tip od Sirove, Delusional ali recimo od Nesanice.
Mojega radničkega frajerja Nesanica niti povohala nebi, za Delusional ima pa najverjetneje premali ku*ac
Ubistvu sem hotla povedat, da mi je mal tečno to posploševanje ala Ženske ljubijo barabe. Če imaš samo s takimi puncami opravka in je to tvoje dojemanje ženskega sveta, menjaj okolje.
moj normalen tip nikoli ne bo isti kot normalen tip od Sirove, Delusional ali recimo od Nesanice.
Mojega radničkega frajerja Nesanica niti povohala nebi, za Delusional ima pa najverjetneje premali ku*ac
Ubistvu sem hotla povedat, da mi je mal tečno to posploševanje ala Ženske ljubijo barabe. Če imaš samo s takimi puncami opravka in je to tvoje dojemanje ženskega sveta, menjaj okolje.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
težko je ne-imet opravka s takim puncam, ker jih je večina
normalen misli takega, ki je urejen, ma službo ali pa se trudi da jo dobi, želi si eno resno punco, ne krdela barbik. skratka, moški ki ima namen živet celo življenjsko obdobje, ne 30 let zabušavat in potem na robu nule životarit.
normalen misli takega, ki je urejen, ma službo ali pa se trudi da jo dobi, želi si eno resno punco, ne krdela barbik. skratka, moški ki ima namen živet celo življenjsko obdobje, ne 30 let zabušavat in potem na robu nule životarit.
hej norci
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Zato, ker se s tem tolaži, da bo njegovim znancem, ki jih zdaj menjavajo vsak teden potem v ljubezni na poznejša leta slabo šlo oz. bodo ostali sami.
Moj sosed je bil svoj čas pravi jebač pa se je potem nekak zresno in je zdaj že en čas v zvezi pa se mata res rada sem se pogovarjala z njim pa je reko, da je pač preprosto minlo tisto obdobje, ko je punce mel samo za občasen seks pa pač za bluzenje okoli.
Moj sosed je bil svoj čas pravi jebač pa se je potem nekak zresno in je zdaj že en čas v zvezi pa se mata res rada sem se pogovarjala z njim pa je reko, da je pač preprosto minlo tisto obdobje, ko je punce mel samo za občasen seks pa pač za bluzenje okoli.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
Džeki napisal/-a:Čeprav so skoraj vseh žensk polna usta, kako si želijo normalnega odnosa z normalnim tipom, si tega v resnici želi le malo žensk.
True. Normalnega tipa si po moje večina želi ko razmišlja o družini...
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Jaz poznam večinoma samo punce, ki so želele normalnega tipa in tudi sama se uvrščam k njim. Je pa res, da je pojem "normalno" lahko razlagati na 100 načinov in moj definitivno ni enak denimo Slovenčevemu, češ da je normalen moški, ki ima varno službico in doma ženo, ki mu kuha in dva otroka, ki se igrata z lego kockami ali barbikami, odvisno od spola.
Sicer imam pa eno čisto resno vprašanje! Zadnje dni se ob izpitih malo več sproščam na forumu pa opažam nekaj, kar me resno zanima: Zakaj se čisto vsaka tema sprevrže v "Slovenčevo temo"?
Sicer imam pa eno čisto resno vprašanje! Zadnje dni se ob izpitih malo več sproščam na forumu pa opažam nekaj, kar me resno zanima: Zakaj se čisto vsaka tema sprevrže v "Slovenčevo temo"?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
ker so vsi obsedeni z mano, that's why..
kakšna je tvoja definicija normalnega moškega? ne, moja ni ta, ampak da si to moški želi. pa če mu uspe ali ne. to da mor abit žena vedno delavka za štedilnikom pa nisme nikoli rekel.. sam precej žalostno da si resno zvezo tako predstavljate.
kakšna je tvoja definicija normalnega moškega? ne, moja ni ta, ampak da si to moški želi. pa če mu uspe ali ne. to da mor abit žena vedno delavka za štedilnikom pa nisme nikoli rekel.. sam precej žalostno da si resno zvezo tako predstavljate.
hej norci
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov