Zaljubljena v starejšega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- drejčaIvory
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 8. 2011
Pozdravljeni,
preden začnem pisati to temo lepo prosim, ne me obsojati, ker resnično ne vem s kom se naj pogovorim in komu naj zaupam svojo problem.
Letos imamo novega profesorja za angleščino, ki mi je nekako všeč. Zadnjič sem morala k njemu na razgovor, ker sem zelo slabo pisala test in spoznala sem ga kot čisto novo osebo.
Ni moj tip, padam bolj na blondince z modrimi očmi, ampak na njem me privlači, nekakšna energija. Danes ko sem ustno popravljala oceno je ves čas pripravljal računalnik, gledal v svojo in v našo redovalnico, pregledoval dnevnik. Medtem, ko je bila skupaj z mano vprašana sošolka pa jo je ves čas gledal.
Vem, da je poročen in da ima najverjetneje tudi otroka, ampak meni ne gre iz glave. Sedaj se mi še sanja o njem.
Prosim vas za kakšno mnenje, mogoče podobno izkušnjo, vem da nimam možnosti, ampak še vseeno je neko tiho upanje v meni.
preden začnem pisati to temo lepo prosim, ne me obsojati, ker resnično ne vem s kom se naj pogovorim in komu naj zaupam svojo problem.
Letos imamo novega profesorja za angleščino, ki mi je nekako všeč. Zadnjič sem morala k njemu na razgovor, ker sem zelo slabo pisala test in spoznala sem ga kot čisto novo osebo.
Ni moj tip, padam bolj na blondince z modrimi očmi, ampak na njem me privlači, nekakšna energija. Danes ko sem ustno popravljala oceno je ves čas pripravljal računalnik, gledal v svojo in v našo redovalnico, pregledoval dnevnik. Medtem, ko je bila skupaj z mano vprašana sošolka pa jo je ves čas gledal.
Vem, da je poročen in da ima najverjetneje tudi otroka, ampak meni ne gre iz glave. Sedaj se mi še sanja o njem.
Prosim vas za kakšno mnenje, mogoče podobno izkušnjo, vem da nimam možnosti, ampak še vseeno je neko tiho upanje v meni.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:38, skupaj popravljeno 1 krat.
- drejčaIvory
- Sramežljivka
FTad: decembra se vsi zavemo kako osamljeni smo tisti, ki smo sami in nismo deležni romantičnih sprehodov po leto okrašenih mestih, itd.
sirova štručka: oh, britanec je že zgodovina, zelo poredko odpiše, sem mu poslala božično darilo, ki bi po moje že moralo priti pa ni bilo še zahvale
slovenc79: meni je tako čudno, ker si nikoli nisem predstavljala, da bom zaljubljena v starejša, sedaj pa je to že drugič v enem letu, mogoče je tudi to, da me bolj privlačijo starejši, sploh ne znam razložiti, ampak nekaj me privlači, sedaj mi bo še angleščina postala všeč meni so modre oči na splošno bolj všeč, poleg tega so tudi moje modre, za rjave oči pa pravijo: ne zaljubi se prehitro, ker lahko boli, ne zaljubi se v fanta z rjavimi očmi
sirova štručka: oh, britanec je že zgodovina, zelo poredko odpiše, sem mu poslala božično darilo, ki bi po moje že moralo priti pa ni bilo še zahvale
slovenc79: meni je tako čudno, ker si nikoli nisem predstavljala, da bom zaljubljena v starejša, sedaj pa je to že drugič v enem letu, mogoče je tudi to, da me bolj privlačijo starejši, sploh ne znam razložiti, ampak nekaj me privlači, sedaj mi bo še angleščina postala všeč meni so modre oči na splošno bolj všeč, poleg tega so tudi moje modre, za rjave oči pa pravijo: ne zaljubi se prehitro, ker lahko boli, ne zaljubi se v fanta z rjavimi očmi
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:38, skupaj popravljeno 1 krat.
- drejčaIvory
- Sramežljivka
sem želela še zadnjič poskusiti, če bo kaj odgovora pa me je minilo
naš prof. je tudi na FB, ampak ga ne upam dodati, vendar me zelo mika, vendar bi bilo potem še bolj neprijetno meni pri pouku
naš prof. je tudi na FB, ampak ga ne upam dodati, vendar me zelo mika, vendar bi bilo potem še bolj neprijetno meni pri pouku
-
FTad - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2011
drejčaIvory napisal/-a:FTad: decembra se vsi zavemo kako osamljeni smo tisti, ki smo sami in nismo deležni romantičnih sprehodov po leto okrašenih mestih, itd.
žeže, samo to še ne pomeni, da moraš pa potem za vsakim pogledat oz si delat nesmiselne fantazije.... še posebej, ko je govora o profesorjih in raznih avtoritetnih osebah, ker mislim,da je to edini razlog, da ti je všeč...
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
jaz sem imel obdobje ko sem fantaziral o sexu s starejšo žensko, 40, 50+. ampak ni dolgo trajal
jaz mam rjave oči :$ pa bi punco z rjavimi. temnimi, no, všeč so mi temne oči.
menda ne verjameš da je dejansko resničen ta rek? xD
ej kok si pa stara ti? zdi se mi da si u sredni, sam točno, mislim
jaz mam rjave oči :$ pa bi punco z rjavimi. temnimi, no, všeč so mi temne oči.
menda ne verjameš da je dejansko resničen ta rek? xD
ej kok si pa stara ti? zdi se mi da si u sredni, sam točno, mislim
- drejčaIvory
- Sramežljivka
FTad napisal/-a:drejčaIvory napisal/-a:FTad: decembra se vsi zavemo kako osamljeni smo tisti, ki smo sami in nismo deležni romantičnih sprehodov po leto okrašenih mestih, itd.
žeže, samo to še ne pomeni, da moraš pa potem za vsakim pogledat oz si delat nesmiselne fantazije.... še posebej, ko je govora o profesorjih in raznih avtoritetnih osebah, ker mislim,da je to edini razlog, da ti je všeč...
ni blo mišleno tako, pač včasih pridejo stvari v življenju v nepraven času in očitno je to ena izmed njih
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
drejčaIvory slovenca79 zahaklaj pa mu končno nedolžnost vzemi, da ne bo več take sekal na forum
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
HopeStar357 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2011
- Kraj: Ljubljana
ja no, js poznam primer iz nase sednje sole, ko je dijakinja 3.letnika zacela hodit s profesorjem. Res sa sta bila delezna zgrazanja iz strani zaposlenih v soli in tudi dijakov, ampak sta bila pa kr neki let skupi. Tko da, mozno ocitno je
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Je to sploh legalno?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]