Zaljubljena sem v punco. Kaj naj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Alxx
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2013
Imam eno vprašanje. Sem punca... in zaljubljena sem v punco. Veliko se družima, skoraj vsak dan, poljubljama skratka se imava radi.. Rada bi jo vprašala če bi bila moja punca vendar me je strah da me bo zavrnila in se bo končalo še to kar vsaj zdaj imava.. Večkrat reče da mogoče pa bo iz tega kaj več.. Kaj naj naredim? Zeloo si jo želim kot resno punco.
Hvala za vsak nasvet.
Hvala za vsak nasvet.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Če se že poljubljata pa ti govori, da bi lahko blo nekaj več, res ne vem kaj se bojiš. Go for it.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Alpa pa pač pejta počasi...mogoče si ona želi isto kot ti samo ne tako hitro...tko da pač vzdržujta to kar imata sedaj med seboj pa bosta videli kako se bo razvilo
- Alxx
- Sramežljivka
Punica granatum napisal/-a:Alpa pa pač pejta počasi...mogoče si ona želi isto kot ti samo ne tako hitro...tko da pač vzdržujta to kar imata sedaj med seboj pa bosta videli kako se bo razvilo
Sem tud to že razmišljala, pa pridem do vprašanja, sam ena bo enkrat mogla vprašat za kaj več, da se bo lahko kaj razvilo...
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
^^ Ne, ni res. Če bo odnos sam na sebi rasel, potem takih vprašanj ne bosta potrebovali. Moja zveza tudi nima začetka z vprašanjem: ''A bi bil/a moj/a fant/punca?'' Odnos je rasel in to je bilo pač to.
In po mojem, če je rekla, da lahko to vodi v kaj več, potem tudi ona vsaj razmišlja o tem. Ne se sekirat, uživaj v tem, kar imata in ne pritiskaj preveč nanjo.
In po mojem, če je rekla, da lahko to vodi v kaj več, potem tudi ona vsaj razmišlja o tem. Ne se sekirat, uživaj v tem, kar imata in ne pritiskaj preveč nanjo.
- Alxx
- Sramežljivka
*Abby** napisal/-a:^^ Ne, ni res. Če bo odnos sam na sebi rasel, potem takih vprašanj ne bosta potrebovali. Moja zveza tudi nima začetka z vprašanjem: ''A bi bil/a moj/a fant/punca?'' Odnos je rasel in to je bilo pač to.
No hvala ) kako pa pol veš kdaj je tisto res to to, brez vprašanja če bi bila moja punca/fant... ? )
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Ja, če se hoče npr. poljubljat, dotikat, objemat, seksat, ti reče kdaj, da te ima rada. Bi skoraj lahko rekla, da je to to brez, da jo vprašaš, če bi rada bla tvoja punca, ker je to očitno. Uživaj v tem kar se ti dogaja pa se probaj čimmanj obremenjevat kaj bo.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- Alxx
- Sramežljivka
Dioniz napisal/-a:Ja, če se hoče npr. poljubljat, dotikat, objemat, seksat, ti reče kdaj, da te ima rada. Bi skoraj lahko rekla, da je to to brez, da jo vprašaš, če bi rada bla tvoja punca, ker je to očitno. Uživaj v tem kar se ti dogaja pa se probaj čimmanj obremenjevat kaj bo.
Ja, hoče in dela vse to.. Ampak me večkrat spomni na to da nisma skup in da če me bo zamikalo kdaj s katero drugo kaj mi ona ne sme bit ovira.. ampak jaz ji pravim da me mika zdaj samo ona.. Tud ona pa men pravi da me ima ful rada in vse to...
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov