Zakaj smo odvisne od moških

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 05. Okt. 2011 22:48

sirova štručka napisal/-a:torej, da "veš" kaj ti je v zvezi pomembno, si moral sanjariti in se v ta sanjarjenja močno vživeti (imaš pa res zanimivo življenje)

ja vidim že od rojstva, druga pa ne vem kaj si to mislil povedat

v vse ne more namočit, ker to je nemogoče, če pa v katero, pa praksa vsekakor dela svoje (pri tebi še očitno dolgo ne bo), ne vem pa kaj ima pridnost človeka s spolno aktivnostjo?

v bani se polulaš v hlače?
pa jih ja daš dol, jih potem ne bi blo treba prat :D

ne, mislim da je moja želja čisto vsakdanja. ne želim si veliko. punco s katero se bova super razumela in se imela rada.

kar se seksa tiče, super bi bilo da bi našel punco da bi skupaj to počela, kar pač jaz rad počnem, ampak to ni pogoj.

nevem ampak meni se zdi da en tip ki ga je namočil že v marsikatero, bo svojo resno punco, ki jo bo našel, varal, če ona ne bo "top" od vseh ki jih je poseksal. enako velja za ženske.

ne obožujem občutek da imam na sebi polulane hlače. prav ta umazanost in porednost je tisto kar me najbolj vzburja, nato pa še izgled mokrih oprijetih kavbojk... poskusi kdaj :) preden vržeš kavbojke v pralni stroj, preden se stuširaš, jih polulaj pa da vidiš te bo pritegnilo ali ne... če te bo, bova že dva.

kaj je še zanimivo pri mojem fetišu, to da sem najprej videl na netu in fantaziral o tem, in ko sem prvič zbral pogum in poskusil, čez dolgo časa, mi tudi JE bilo všeč. in zato tudi vem da se mi ne bi gabilo če bi se punca name polulala, niti ne dvomim da vem kaj si želim v vezi.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 05. Okt. 2011 22:55

Akvamarin napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a:da še 100tič ponovim: TUDI JAZ uživam v seksu, ga obožujem. (pač drkanje, seksal še nisem, pa to ni fora zdej)

ampak nekako mi je v vezi bolj važno kako se razumeva, ne kako sexava skupaj.

clovek, res ti cimprej zelim eno punco, da te razume, razdevici in prala gate, ker si nemogoc!

bom jaz njene opral, če jih bo le umazala :P
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Okt. 2011 23:00

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 05. Okt. 2011 23:06

sirova štručka napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a:poskusi kdaj
hvala, ampak imam boljšo stimulacijo kot so poscane hlače :D

no, kakor komu tekne :D

(kaj pa je tebi všeč? če si anonimna...)
Sway
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Sway » 05. Okt. 2011 23:16

kaj zdaj reveža matrate če mu paše to lol , fetiš ni nekaj kar si sam izbereš, je nekaj kar ti je rajcig, drugače pa Zlati tuš oz pissing je kar dosti ljudi ki jih to rajca, sam nisem med njimi, sem pa imel pred leti eno ,ki jo je to rajcalo in sem to zanjo tudi naredil:D ,mene sicer prav nič tp ne rajca, mam pa fetiš ne lepe sexy noge v visokih petkah -.- ,dost močnga ,da mi ni blo problema dat bivši 300 eu za kakšne hude čevlje z visoko petko,ker me je to palilo ko raketo na njej xD ! pač fetišev ne izbiraš, vsak ma svojga, no jast jih imam kar nekaj, samo se mi zdi da ne extremnih :d
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 05. Okt. 2011 23:46

Sway napisal/-a:sem pa imel pred leti eno ,ki jo je to rajcalo in sem to zanjo tudi naredil:D

zlata punca <3 tudi dobesedno :P mmm lepo slišat da obstajajo take punce...
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 06. Okt. 2011 4:30

slovenc79 napisal/-a:da še 100tič ponovim: TUDI JAZ uživam v seksu, ga obožujem. (pač drkanje, seksal še nisem, pa to ni fora zdej)

nic ni narobe, ce si devicnik... ampak potem NE mores govort (v nobenem primeru), da mas rad sex oz uzivas v njem...
verjemi, da noben drx ne pride blizu dobremu sexu ;)

in kot so te ze popravili... to da sam sebe poscijes v banji NI zlati dez/tus :)

lp
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 06. Okt. 2011 7:56

^^ ja. to je ganc isto, kot ti veš kako je fuka.t z majhnim tičem. (ne vem res ne od kot ste se vzeli vsi ti tipi na babji forum govorit o sexu pa še sexali nikoli, govorit o ženskah, ki jim ne pride, vašim pa pride,...)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 06. Okt. 2011 8:39

slovenc79 napisal/-a:
keepsake napisal/-a:Kaj pa vem, no. :D

o temu nič, zato kar tiho :D

mi je všeč kako si mi lepo obrazložil! :cool:

pač resno me zanima, ti si celi čas govoril o fetišu kako se ženska polula v hlačke (ti ti porednica, packa packasta), potem vržeš ven da ubistvu ščiješ po sebi v banji, zdej pa govoriš še o zlatem tušu.
Torej če jaz prav razumem, je tvoj fetiš vsesplošno urin, serviran na vse možne načine (od bilokoga) in sploh ne poscana baba?
resno vprašam.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 06. Okt. 2011 8:51

slovenc79 napisal/-a:

pa povej mi kako bo priden fant znal fukati? če namoči v vse ni več glih priden ane.

Sem ti že napisal, pa še kr isto ponavljaš, zato še enkrat:

Ne obstajajo samo tipi, ki "namočijo v vse" na eni strani in taki, kot si ti, ki še niso, na drugi.

Seveda s pridom ignoriraš obstoj vseh normalnih tipov, ki so v življenju imeli nekaj spolnih partnerk ( pri čemer daleč od tega, da ga "namočijo v vsako"), zato, da lahko promoviraš idejo, kako si ti priden fant, napram "grdim barabam".

To, da si nesamozavesten, imaš slabo samopodobo, ne upaš do žensk...te ne dela "pridnega fanta", ker to niso pozitivne lastnosti.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 06. Okt. 2011 8:56

keepsake, meni se zdi, da (bi) ga vzburja(lo) to, da se punca polula v hlače (ne samo hlačke); ker pa do tega še ni prišel, se je dečko znašel po svoje - in pač zaenkrat zmerno prakticira varianto tega fetiša v solo obliki.

meni je fetiš bolj tko v smislu 'probaš pa vidiš'.
As your lover describes you, so you are.
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 06. Okt. 2011 9:37

slovenc79 napisal/-a: poščijem se v hlače in si ga zdrkam, da ti bo jasno :)

slovenc79 napisal/-a:ja rajca me lulanje v hlače IN svinjarija ki jo napravim pri tem. seveda ker to na skrivaj delam tudi počistim vse, da ni nobenega znaka da bi se kaj takega počelo. delam pa to v banji da tudi počistit ni težko.

slovenc79 napisal/-a:ne obožujem občutek da imam na sebi polulane hlače. prav ta umazanost in porednost je tisto kar me najbolj vzburja, nato pa še izgled mokrih oprijetih kavbojk... poskusi kdaj :) preden vržeš kavbojke v pralni stroj, preden se stuširaš, jih polulaj pa da vidiš te bo pritegnilo ali ne... če te bo, bova že dva.

Ko človek že misli, da je videl vse norosti človeštva, pride slovenc in ga prepriča v nasprotno :twisted:
Včasih se tudi motim :)
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 06. Okt. 2011 9:56

zakaj bi to bla norost - a sam zato, ker se teb zdi fuj?
As your lover describes you, so you are.
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Žuža* » 06. Okt. 2011 9:59

Sway napisal/-a:mam pa fetiš ne lepe sexy noge v visokih petkah -.- ,dost močnga ,da mi ni blo problema dat bivši 300 eu za kakšne hude čevlje z visoko petko,ker me je to palilo ko raketo na njej xD

Kaj pa na koncu? Si hotel vse čevlje nazaj al si vse skupaj vzel kot propadlo investicijo in ji pustil "spominček"? :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 06. Okt. 2011 11:43

Veerle napisal/-a:keepsake, meni se zdi, da (bi) ga vzburja(lo) to, da se punca polula v hlače (ne samo hlačke); ker pa do tega še ni prišel, se je dečko znašel po svoje - in pač zaenkrat zmerno prakticira varianto tega fetiša v solo obliki.

meni je fetiš bolj tko v smislu 'probaš pa vidiš'.

tako ja :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov