Zakaj smo odvisne od moških

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 19. Sep. 2011 16:57

Akvamarin napisal/-a:kot prvo ljudje nismo jedi za poskusit...
Kaj, a gore in celo krave smo pa lahko? :lach:
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 19. Sep. 2011 17:38

pa recimo, da smo lahk gorske krave, ki jih kmet ne sme zaklat in pojest :lach:
Uporabniški avatar
edc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a edc » 20. Sep. 2011 19:50

s0nckic4 napisal/-a: preveč kolegicam se je že zgodilo, da jim je hanibani pri okoli 25 pobegnil, po večletni zvezi, ker bi se še malo znorel. ne pravim, da bom zavrnila fanta samo zato, ker je imel pred mano samo 2 punci po par let, ampak nekako bolj zaupam nekomu, ki se je že zdivjal. in bi rekla, da je tako za oba spola.

to bi blo sicer super, če ne bi blo po drugi strani tudi možnosti, da so "zdivjani" tipi enostavno kurbirji ki rabijo non stop nekoga drugega. sicer je pa ta izgovor z zdivjanjem eden najstarejših in obrabljenih, nekako si prvo mesto deli z "it's not you, it's me"...

če je človek zabit je pač zabit in se mu ne da pomagati, zdivjali bi se radi zakompleksanci, ki sami ne vedo točno kaj bi radi. zato jih na prvem mestu mine sploh biti s prvotno punco. vedno je najlažja možnost odmaknit se od problema in skoraj vedno napačna.

nekako se znoriš pred 20. letom, tam od 15-19 let ko ti trga v glavi pa hočeš probat vse, potem je pa samo še v glavi ali hočeš iz sebe kaj narest ali pa boš zabluzil. zame so žurerji po dvajsetem enostavno neresni gumpci. saj je kul it na kakšen žur al pa splanirat en žurerski trip vsake tok časa dokler si še v letih za to ampak žretje alkohola in podiranje vsega kar leze vsak vikend ali pa celo večkrat na teden pa pusti svoje posledice.

Naj to počne kdor hoče, his loss. Če jih to osrečuje, good for them. Nemogoče je pa prodat bučke da se bo nekdo, ki je žural 10 let skupaj in se kao znorel potem kar naenkrat pripravljen na miren life, to se dogaja v filmih, v resničnem svetu pač ne. Na nobenem področju, sploh pa ne pri resnih zvezah.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 20. Sep. 2011 20:02

pod znoreti se, nisem mislila na žurke in popivanje, ker to lahko počneš tudi v resni zvezi, ampak na menjavanje spolnih partnerjev, česar pa v veliki večini primerov ne moreš :) gre za "zavarovanje" pred tem, da bi partner po nekaj letih spokal, ker bi rad poskusil še katero... to pa se ne zgodi nekje do 20 leta. ogromno jih takrat konča šele svojo prvo resno zvezo.
Zadnjič spremenil s0nckic4, dne 21. Sep. 2011 17:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 20. Sep. 2011 20:42

ne vem jaz ne vidim smisla v menjavanju spolnih partnerjev... saj je vendar samo sex! ko pride, pride, ali ga vržeš na roke ali pa ti ga liže 10 manekenk... isto je. in šele ko folk ugotovi da to nima smisla, se ustali...
Uporabniški avatar
Mr. Simpaticus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Simpaticus » 21. Sep. 2011 8:30

slovenc79 napisal/-a: ali ga vržeš na roke ali pa ti ga liže 10 manekenk... isto je.

No pretiravat pa ni treba :roll: :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 21. Sep. 2011 9:20

slovenc79 napisal/-a:ne vem jaz ne vidim smisla v menjavanju spolnih partnerjev... saj je vendar samo sex! ko pride, pride, ali ga vržeš na roke ali pa ti ga liže 10 manekenk... isto je. in šele ko folk ugotovi da to nima smisla, se ustali...

torej trdiš, da je vseeno kako kdo sexa? (a si ti še devičnik? ker pišeš take gluposti, da bog pomagaj. in zakaj bi pol mogla punca scat v hlače, če je itak en in isti kur.ac, pride ti tak ali ovak??)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 21. Sep. 2011 11:22

ampak, je med sex-fetiš sex večja razlika kot med sex-sex.

ja res je. sex je sex, ko ti pride ti pride. zato pa seks pri meni ni na prvem mestu. pač raje imam malo slabši seks in malo boljšo zvezo.

itak pa če se imata dva rada bosta že naučila drug drugega, kaj jima je všeč, če si zaupata in imata kaj potrpljenja.

drugač, devičnik sem, ja.
Uporabniški avatar
edc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a edc » 21. Sep. 2011 17:39

slovenc79 napisal/-a:ampak, je med sex-fetiš sex večja razlika kot med sex-sex.

ja res je. sex je sex, ko ti pride ti pride. zato pa seks pri meni ni na prvem mestu. pač raje imam malo slabši seks in malo boljšo zvezo.

itak pa če se imata dva rada bosta že naučila drug drugega, kaj jima je všeč, če si zaupata in imata kaj potrpljenja.

tis res car, še nikol ga nisi namoču pa maš kar prebliske o tem kakšen seks je dober in kako zveza funkcionira glede na sex :D

upam samo, da ne boš jokal punci na rami po prvem seksu, ker ti bo tako magično in duhovno povezano na neki višji čustveni ravni.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 21. Sep. 2011 18:22

edc napisal/-a:
to bi blo sicer super, če ne bi blo po drugi strani tudi možnosti, da so "zdivjani" tipi enostavno kurbirji ki rabijo non stop nekoga drugega. sicer je pa ta izgovor z zdivjanjem eden najstarejših in obrabljenih, nekako si prvo mesto deli z "it's not you, it's me"...

če je človek zabit je pač zabit in se mu ne da pomagati, zdivjali bi se radi zakompleksanci, ki sami ne vedo točno kaj bi radi. zato jih na prvem mestu mine sploh biti s prvotno punco. vedno je najlažja možnost odmaknit se od problema in skoraj vedno napačna.

nekako se znoriš pred 20. letom, tam od 15-19 let ko ti trga v glavi pa hočeš probat vse, potem je pa samo še v glavi ali hočeš iz sebe kaj narest ali pa boš zabluzil. zame so žurerji po dvajsetem enostavno neresni gumpci. saj je kul it na kakšen žur al pa splanirat en žurerski trip vsake tok časa dokler si še v letih za to ampak žretje alkohola in podiranje vsega kar leze vsak vikend ali pa celo večkrat na teden pa pusti svoje posledice.

Naj to počne kdor hoče, his loss. Če jih to osrečuje, good for them. Nemogoče je pa prodat bučke da se bo nekdo, ki je žural 10 let skupaj in se kao znorel potem kar naenkrat pripravljen na miren life, to se dogaja v filmih, v resničnem svetu pač ne. Na nobenem področju, sploh pa ne pri resnih zvezah.

od kje ti ta starost?
samo zato, ker si ti v srednji šoli norel in žural in niti na faks nisi prišel, zdej pa si trgovc brez babe?
jaz sem v srednji šoli bila kot poročena 30-letnica.
s študentskimi leti se šele začne ta pravi žur. vsaj za tiste, ki smo pri 19ih, 20ih šli proč od staršev.

tole tvojo mejo 20 let bi premaknila na 30. meni ni normlano, da tipi pri 30ih hodijo na pag kao fukat pičke. a res niso meli časa prej? so bli 10 let v zvezi?

se pa strinjam z ostalim.
poznam tipa, s katerim sem pred par leti parkrat sexala.
kurbir. vsak vikend lovi drugo. sedaj je star 29, takrat je bil 24. v tem času ni imel nobene zveze.
vedela sem, da ga bom še vedno srečala tam - po lokalih lovit pičke, zdaj že 19,20 letnice.
vem, da ga bom čez 5 let lahko še vedno srečala tam.
tip išče samega sebe ali ne vem kaj.
sploh se ne naveliča takega lajfa.
v glavi je še vedno na isti stopnji kot je bil.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 21. Sep. 2011 20:27

Tipi si to pač to lahko privoščijo :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 21. Sep. 2011 20:32

slovenc79 napisal/-a: sex je sex, ko ti pride ti pride. zato pa seks pri meni ni na prvem mestu. pač raje imam malo slabši seks in malo boljšo zvezo.

o tem, na katerem mestu je pri tebi boš pa moral govoriti ko jih boš par podrl.
s tem, da si devičnik ni nič narobe (sploh si pa še mlad).
ampak dečko dragi, to ti claire pove in to si zapomni: malo slabši sex in malo boljša zveza- NE OBSTAJA.
obstaja slab sex in slaba zveza, obstaja dober sex in slaba zveza, obstaja dober sex in dobra zveza. piši za uho.

(ko boš izgubil nedolžnost mi napiši zs- o tem, če se ti še vedno zdi eno in isto, če si ga sam zdrkaš, ali če sexaš).
(a pol tudi recimo ti je baš vseeno kaj poješ? saj si sit v vsakem primeru.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 21. Sep. 2011 20:34

slovenc, pa se zavedaš, da obstaja možnost, da se ti tvoj trenutno opevani fetiš ob uresničitvi zagabi?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 23. Sep. 2011 19:18

emanuela napisal/-a:slovenc, pa se zavedaš, da obstaja možnost, da se ti tvoj trenutno opevani fetiš ob uresničitvi zagabi?

v bistvu ni te možnosti. to sam prakticiram, kadar imam šanso, in noro uživam v tem.

claire, mislil sem takole: raje hodim s punco ki ne obvlada kot pa s kurbo ki obvlada. upam da je zdaj razumljivo.
Sway
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Sway » 05. Okt. 2011 2:22

slovenc79 napisal/-a:
emanuela napisal/-a:slovenc, pa se zavedaš, da obstaja možnost, da se ti tvoj trenutno opevani fetiš ob uresničitvi zagabi?

v bistvu ni te možnosti. to sam prakticiram, kadar imam šanso, in noro uživam v tem.

claire, mislil sem takole: raje hodim s punco ki ne obvlada kot pa s kurbo ki obvlada. upam da je zdaj razumljivo.

lol model pod tole se pa podpišem, lepo povedano :D = raje hodim s punco ki ne obvlada kot pa s kurbo ki obvlada.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov