Zakaj smo odvisne od moških

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 18. Sep. 2011 12:20

če bi te en starček povabil na 40 metrsko jahto, kjer bi imela služabnike, te peljal na sprehod v via montenapoleone, itd, itd, pa stavim, da bi ti bil privlačen, majkemi.... :D :D :D
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 18. Sep. 2011 12:21

Ha ha ha :D K boš postal starček, pa k boš mel 40 metersko jahto, me pa povabi nanjo, pa bova videla :D :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Sep. 2011 12:22

edc napisal/-a:
In kaj naj ženska naredi v tem svetu? Če je pametna, že zgodaj pobere dobrega moškega. (Smeh.) Tja do 25. leta. A kar je zanimivo... Vas, ženske, večinoma privlačijo moški, ki so malce problematični. S tem si uničite življenje, leta minevajo... »Pametne« so pobrale tiste, ki obetajo, ki so dobri študentje in imajo jasno zastavljene življenjske cilje. Ti pa so za mnoge z mladostno in vihravo energijo – dolgočasni. Potem je pa pri tridesetih – panika! (Smeh.) In kaj zdaj? Moje stališče poznate. Po tridesetem letu so samski moški problematični. Ločeni sploh; najprej je treba vprašati prvo ženo, zakaj se je ločila. (Smeh.) Primerni so edino vdovci, ki niso samski po svoji krivdi.

kruta resnica.

če si za resno zvezo, se je pač treba nekaterim stvarem odpovedati. vsega kar hočeš se pač ne da imeti.

Če se boste skurbale ne bo noben tip za resno zvezo pogledal za tako, ko pa ji bo "zapasala resna zveza". ker ji bo potem malo "zapasalo biti samska" in gre spet vse v pm.
Samo izmišljevanje kaj si jaz želim kaj si jaz želim. Odloči se. Resno, ali kurbanje.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 18. Sep. 2011 12:24

Anjeske napisal/-a:Ha ha ha :D K boš postal starček, pa k boš mel 40 metersko jahto, me pa povabi nanjo, pa bova videla :D :D

takrat boš prestara, sorry.... :D :D :D
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 18. Sep. 2011 12:25

^^ Ah smola, js sem se pa že skor mal veselila :D :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 18. Sep. 2011 12:25

^^ dokler misliš, da se je v resni zvezi nujno čemu odpovedati v smislu, da si na določenh področjih prikrajšan in ti je hudo zaradi tega, še nisi pripravljen na resno zvezo. simpl.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Sep. 2011 12:34

ej, ko pa SI pripravljena na vezo...

Kateri fant ki je zrel za resno zvezo, misliš da bo hotel rabljeno kurbico vzeti?

in spet bojo moški prasci...

Poleg tega, ženska je pripravljena na resno zvezo takrat, ko že malo odcveti in ne more več vsakega osvojiti... takrat se zave, da se ji ura izteka in si mora nekaj dobit da bo lahko živela z njim... manipulacija pač...
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 18. Sep. 2011 13:18

slovenc79 napisal/-a:Kateri fant ki je zrel za resno zvezo, misliš da bo hotel rabljeno kurbico vzeti?

si pač poiščeš takšnega, ki ga ne bo motilo, da je imela ženska več kot 3 spolne partnerje pred njim. simpl.
jaz verjamem in zagovarjam, da se mora oseba najprej zdivjat, potem je šele pripravljena na resno zvezo, spoh v glavi. tako da jaz raje vidim, da je imel fant več partneric kot manj, če že. preveč kolegicam se je že zgodilo, da jim je hanibani pri okoli 25 pobegnil, po večletni zvezi, ker bi se še malo znorel. ne pravim, da bom zavrnila fanta samo zato, ker je imel pred mano samo 2 punci po par let, ampak nekako bolj zaupam nekomu, ki se je že zdivjal. in bi rekla, da je tako za oba spola.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Sep. 2011 13:28

No, ne rečem, 3, 4 spolne partnerje. Ampak to ni norost ane. Da se znoriš sem jaz vzel kot da si na one night standih, mogoče celo kdaj trezna, takih partnerjev je pa več 10. Izgovor je pa vedno nek "živi se enkrat" pa take...

Nevem jaz ne mislim imeti punce ki je dala skozi pol LJ... in prepričan sem da veliko drugih fantov misli tako.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 18. Sep. 2011 14:42

sej zato se pa pametne ne bodo v svoji vasi dol dajale, ampak bodo šle v oddaljenejše vasi... :D :D :D
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 18. Sep. 2011 14:48

slovenc 79, no vidiš, kako imamo različna mnenja. če gremo po številkah, bi trenutno za resno zvezo raje videla, da je fant imel pred mano 10 punc kot pa 3. me pa zanimajo fantje v starosti 25+ (in so tudi spolno aktivni verjetno že blizu 10 let). in da se razumemo, ni mi to vodilo pri izbiranju partnerja, so povsem druge stvari, ki štejejo. sem pa sama pri 20 enako razišljala kot ti ;)
Zadnjič spremenil s0nckic4, dne 18. Sep. 2011 14:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsak raj ima svojo kačo.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 18. Sep. 2011 14:50

Anjeske napisal/-a:Hm, popravi me, če se motim: Tebi se torej zdi seks na stara nepomemben, oziroma praktično odvečen?

Ne, nikakor, če je obema do tega.

Me pa res zelo motijo stari potrebneži, eden mi gre tak na k.* Takim bi morali odrezat pa basta. Ker je res nagnusno. Potem mi pa še reče, da bi me on ziher zanimal če bi imel denar. Veš tako kot pokvarjene, plesnive hrane ne bi jedla, tako tudi z njim ne bi nič mela, kaj me briga denar. Če mi že je do denarja, bi si našla mlajšega, saj pa taki tudi obstajajo lol.

Vgl. Jochie z denarjem lah dobiš kako žensko, ampak pravo, ki ji bo mar zate, pa bolj težko oz. Ne. ;)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 18. Sep. 2011 14:58

tudi ti boš nekoč pokvarjena in plesniva... :wink:
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 18. Sep. 2011 15:25

s0nckic4 napisal/-a:če gremo po številkah, bi trenutno za resno zvezo raje videla, da je fant imel pred mano 10 punc kot pa 3
Ozkoglednost pa taka. Ni vse v kvantiteti.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 18. Sep. 2011 15:32

Jochie napisal/-a:tudi ti boš nekoč pokvarjena in plesniva... :wink:

Samo jaz ne bom lazila za mlajšimi, ampak bom prijetna ženička :P See the difference?**

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov