Zakaj smo odvisne od moških

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 17. Sep. 2011 16:20

jaz mislim, da si v nekem obdobju tako moški kot ženske zaželij(m)o neke globlje veze. izhaja že iz tega, da smo ljudje socialna bitja.

da pa ženska 'rabi' ob sebi moškega (bolj kot on ob sebi žensko) je pa po mojem mnenju družbeno pogojeno. tako smo vzgojeni, to poslušamo na vsakem koraku in zato tako tudi verjamemo. čeprav se mi zdi, da se z emancipacijo ta potreba po moškem s strani ženske manjša.

verjamem, da se bo v prihodnosti , ko bo razmnoževanje mogoče (če že ni) samo s pomočjo tehnike pri ženskah ta potreba občutno zmanjšala. seks pa bo, kot je že rekla tanada, samo kot vir užitka.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 17. Sep. 2011 17:14

edc napisal/-a:

Za dobro žensko bo šel moški bos po steklu okoli slovenije, seveda če bo ona to znala tako narediti. pa ne govorim o copatarstvu ampak ženske imate neverjetno moč, s katero imate možnost neskončne manipulacije. in če se to usmeri v pozitivno smer potem je vse lepo, v nasprotnem primeru je pa to lahko rušilno.

madona, to si pa velja zapomnit.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 17. Sep. 2011 17:28

to, da imajo moski "raje sex kot zvezo" je zaradi testosterona. Zadnic sem brala en clanek, ki govori ravno o temu. Testosteron zamegli moznost custvovanja itd..
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 17. Sep. 2011 17:50

^^ne drži

Mislim da je bilo večino že napisanega, kar je Akvamarin povedala drži, ni moškega na svetu ki se za pravo punco ne bi spremenil.

Pa ne v copato, ampak moškega na mestu.

Problem generacije moških v kateri sem jaz, je ta da moški sploh niso več moški, vse se samo nekaj išče, vse mu je dano, gleda kako bo najlažje prišel skozi, nobenega truda, nobenega spoštovanja, vse samo na hitro in da se uživa.

Zrel moški bo vedel kaj hoče v razmerju, in bo znal vložiti vanj ravno toliko kot ženska.

Tako da nehajte imet fantke, in si raje poiščite moške.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 17. Sep. 2011 17:58

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 17. Sep. 2011 18:02

^^ sem vsaj iskren.

Saj še pridemo tja, korak za korakom :P.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 17. Sep. 2011 18:09

Led Zeppelin napisal/-a:

Mislim da je bilo večino že napisanega, kar je Akvamarin povedala drži, ni moškega na svetu ki se za pravo punco ne bi spremenil.

jaz se pa ne strinjam s tem.

2 leti nazaj sem se namreč ubadala z enim tipom, za katerega kao nisem bila prava, da bi šel z mano v vezo, ni se videl z mano, ni bil zaljubljen, bla bla... sedaj ima resno punco in sem mislila, da je to to, da je zadovoljen, potem pa ga dobim kako po internetu išče f**.

tudi za enim kurbirjem v katerega sem bila zagledana ne vzdihujem več, ker ne zavidam tisti, ki ga bo dobila. mogoče pa ga sploh nobena ne bo. tip je tak rojeni kurbir in lovec, da ne verjamem, da bi lahko kdaj bil v stabilnem in monogamnem razmerju.

mislim, da tej tipi imajo probleme sami s sabo. ta prvi vem da je grozno zakompleksan, ta drugi posnema vzorce svojega očeta.
pomoje se morejo taki tipi prej sami spremenit, ne pa da jih bodo ženske spreminjale.

in ja, dejansko gre pri marsikomu tako, da reče: ok, zdej sem se skurbal, zdej je čas da si najdem eno vredu, pridno punco in si ustvarim družino.
saj je Džeki sam povedal, da je dobil resno zvezo takoj, ko se je za to odločil. potem pa pač ta prva ki je prišla mimo.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 17. Sep. 2011 18:22

delusional napisal/-a:a.
pomoje se morejo taki tipi prej sami spremenit, ne pa da jih bodo ženske spreminjale.

E, to je to pa res.

In ja to drži, šele ko se ti odločiš, oz. si daš upanje..mogoče se pa želim spremeniti, boš dobil tisto kar si želiš.

Poznam veliko teh tvojih "kurbirjev", pa verjemi da se jih velika večina zamisli ko vidi kako lepo in uravnoteženo zvezo.
Noben od njih ni imun na ljubezen, kok so pa potem iskreni, in kok so pripravljeni vlagat je pa stvar posameznika ne celotnega spola.

Sam imam veliko več spoštovanja do moških ki se odločijo za tak stil sexualnega življenja kot moškega, ki si najde neko punco zraven ga pa serje po FBju.
Prvi so vsaj iskreni.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 17. Sep. 2011 21:38

edc napisal/-a:
In kaj naj ženska naredi v tem svetu? Če je pametna, že zgodaj pobere dobrega moškega. (Smeh.) Tja do 25. leta. A kar je zanimivo... Vas, ženske, večinoma privlačijo moški, ki so malce problematični. S tem si uničite življenje, leta minevajo... »Pametne« so pobrale tiste, ki obetajo, ki so dobri študentje in imajo jasno zastavljene življenjske cilje. Ti pa so za mnoge z mladostno in vihravo energijo – dolgočasni. Potem je pa pri tridesetih – panika! (Smeh.) In kaj zdaj? Moje stališče poznate. Po tridesetem letu so samski moški problematični. Ločeni sploh; najprej je treba vprašati prvo ženo, zakaj se je ločila. (Smeh.) Primerni so edino vdovci, ki niso samski po svoji krivdi.

s tem tudi ne strinjam.
kar jaz poznam zasedne 25letne punce, ki so si tipa dobile v študentskih letih, mi vse jamrajo, da kolk so neskurbane in neizzivete in da se jim meša in njihovim tipom ravno tako.
zdej ne vejo al tipa pustit, čeprav so ga ze naveličane in niso prepričane če je to to in če imata enake zelje za prihodnost. ponavadi ostajajo v teh zvezah.

ne vidim nič pozitivnega v tem, da si pri 25ih vezan ze nekaj let in kar se potem iz takih zvez izrodi.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 17. Sep. 2011 22:27

Led Zeppelin napisal/-a:Tako da nehajte imet fantke, in si raje poiščite moške.

Lol, kaj res misliš, da se bo katera spremenila zaradi tvojega nasveta.

Po svetu hodi ful žensk, ki jih privlačijo najbolj neresni tipi na svetu. In zdaj eni tipi na forumu mislite, da boste spremenili ženske s posti ala "moški naj bo odgovoren...ženske, poiščite si prave moške..."

Lej, ženske imajo v lajfu ogromno izbire med tipi. Sladke skrbi. Če se slabo odloči, si je vsaka čist sama kriva.

Ti in edc sta malo zapadla v teorije "moški mora bit tak pa tak...kot iz škatlice..".

Lej, če se ženski navlaži na tebe, pol si ok. Redkokatera si jo menca na nekega ful pridnega modela, čeprav je zadnje čase forum poln humorističnih prispevkov žensk, ki trdijo drugače.

delusional napisal/-a:

Točno tak.

To "ženska ga bo spremenila" je larifari. Ko tip spuca sam pri sebi, da hoče resno zvezo, jo bo našel.

Tip, ki pri 30 trdi, da je samski, ker "še ni srečal prave", laže samemu sebi. Srečal je on že dost pravih, samo si v bistvu sploh ne želi resne zveze.
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 18. Sep. 2011 8:43

Če ti kej pomen.sem jaz zdaj v taki zvezi kjer je samo seks v igri(ok je tudi kar nekaj let starejša,tako da kaj resnega itak ne more bit),pa lahk rečem,da mi je tist po seksu boljš kot sam seks,se da fajn pogovarjat in mi je ta del ful pomemben,da rešiva kak "svetovni" problem.Tko da očitno se tud taki najdemo,je pa res da je vse odvisno od situacije,kako se ujemata,da mata razčiščene pojme,itd..
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 18. Sep. 2011 10:43

Tananda napisal/-a:Za to nimam evolucijske razlage, mogoče gre za naslednji korak v razvoju - seks ne kot način za nagonsko razmnoževanje, ampak kot izvor užitka.)

To pa ne vem kakšen point ma za evolucijo... razen mogoče ker nas je že preveč na tem planetu, da se cifra malo zreducira. To bi blo kul. :P To bi pomenilo, da bi se spolni organi moških z razvojem povečali, fantje bi več dali na kondicijo, v trgovini bi lahko dobili samo večje spolne igračke. Hmmm :)

Drugač pa mislim, da je to glede seksa malo posploševanje in seveda je na začetku zelo pomembno, da si mu spolno privlačna, potem pa to že prerase v neko partnerstvo (prijateljstvo, skupno druženje, seks pač ja ali ne).

Me pa motijo stari pohotneži. (torej moški še na stara leta gnjavijo) :S
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 18. Sep. 2011 12:12

[quote="marypaDrugač pa mislim, da je to glede seksa malo posploševanje in seveda je na začetku zelo pomembno, da si mu spolno privlačna, potem pa to že prerase v neko partnerstvo (prijateljstvo, skupno druženje, seks pač ja ali ne).

Me pa motijo stari pohotneži. (torej moški še na stara leta gnjavijo) :S[/quote]

Hm, popravi me, če se motim: Tebi se torej zdi seks na stara nepomemben, oziroma praktično odvečen?
Že res, da večina parov z leti seks zreducira, ampak seksajo pa še vseeno!
pa stari pohotneži...če dedi rad "obdela" svojo drago, zakaj pa ne! :D Čist zdrava pa kul zadeva. Drugo je pa res, če se najde kšn star foter, pa najeda ženskam v okolici, posebno mlajšim.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 18. Sep. 2011 12:15

Anjeske napisal/-a: Drugo je pa res, če se najde kšn star foter, pa najeda ženskam v okolici, posebno mlajšim.

dej, če bi bil pa poln gnarja, bi bila pa srečna, da bi glih tebe zbral za najedanje....
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 18. Sep. 2011 12:18

^^ Ne glih. Me starejši moški nekako ne privlačijo. Denar gor al pa dol. Sem trden pristaš načela, da raj noben dec kt pa trapast dec :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]