Zakaj smo odvisne od moških

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 05. Okt. 2011 7:05

slovenc79 napisal/-a: raje hodim s punco ki ne obvlada kot pa s kurbo ki obvlada. upam da je zdaj razumljivo.

Potem ona ne obvlada, pa ti tudi ne (ker si še devičnik, če sem prav zasledila v eni od tem)....to je res zakon sex! :D
Rajši si najdi za začetek eno tako, ki te bo kaj naučila...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 05. Okt. 2011 8:02

slovenc79 napisal/-a: claire, mislil sem takole: raje hodim s punco ki ne obvlada kot pa s kurbo ki obvlada. upam da je zdaj razumljivo.

čez čas boš pa govoril: raje hodim ven gledat kar ne morem fukat, kot da doma fukam, kar ne morem gledat.

dobesedno! to so tupe izjave, sori.

(in kako točno ti izvajaš fetiš "punca ščije po meni" sam?? pa če to niso nore izjave. sami hecni modeli na forumu...
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 05. Okt. 2011 8:10

delusional napisal/-a:

s študentskimi leti se šele začne ta pravi žur. vsaj za tiste, ki smo pri 19ih, 20ih šli proč od staršev.

Res je. Scary, vedno pogosteje se strinjam z delusional.

"Izživeti se do 19-tega leta"...kere ideje..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 05. Okt. 2011 12:22

claire napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a: claire, mislil sem takole: raje hodim s punco ki ne obvlada kot pa s kurbo ki obvlada. upam da je zdaj razumljivo.

čez čas boš pa govoril: raje hodim ven gledat kar ne morem fukat, kot da doma fukam, kar ne morem gledat.

dobesedno! to so tupe izjave, sori.

(in kako točno ti izvajaš fetiš "punca ščije po meni" sam?? pa če to niso nore izjave. sami hecni modeli na forumu...

al si butasta ej... kar misliš una ki ne bo sam fukala bo pa 100% grda. veš, SO punce ki so luštne pa se jim ne gre sam za fukat...

kako točno izvajam fetiš, poščijem se v hlače in si ga zdrkam, da ti bo jasno :) lahko tudi kake detajle povem, če ti bo všeč :D
Uporabniški avatar
Pjeb
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2010
Kraj: koroska

Neprebrana objavaNapisal/-a Pjeb » 05. Okt. 2011 18:27

slovenc79...dokler bos imel taksno razmisljanje o zenskah, bos dobil od njih tocno to kar dobis zdaj...predevidevam da nic, pa se to samo ob nedeljah...haha
VSE zenske obozujejo sex (precej bolj kot ti), razlika je samo v tem da ene to zanikajo zaradi pritiska druzbe (taksnih kot si ti), drugim se pa jeb* in pac sexajo kolikor jim pase, s kom jim pase...in ti, ki imas glede tega predsodke, si avtomatsko pod njihovim intelektualnim nivojem.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 05. Okt. 2011 19:43

Pjeb napisal/-a:slovenc79...dokler bos imel taksno razmisljanje o zenskah, bos dobil od njih tocno to kar dobis zdaj...predevidevam da nic, pa se to samo ob nedeljah...haha
VSE zenske obozujejo sex (precej bolj kot ti), razlika je samo v tem da ene to zanikajo zaradi pritiska druzbe (taksnih kot si ti), drugim se pa jeb* in pac sexajo kolikor jim pase, s kom jim pase...in ti, ki imas glede tega predsodke, si avtomatsko pod njihovim intelektualnim nivojem.

raje preberi kaj sem napisal ne pa da kar na pamet za drugimi ponavljaš, ki nočejo razumet.

da še 100tič ponovim: TUDI JAZ uživam v seksu, ga obožujem. (pač drkanje, seksal še nisem, pa to ni fora zdej)

ampak nekako mi je v vezi bolj važno kako se razumeva, ne kako sexava skupaj.

ajde, ti če razmišljaš kot te jebačice tukaj, izvoli, se poroči s prostitutko, bo sigurno najboljša zveza na svetu, glede na to da vam seks največ pomeni.

sam ne pa zdaj govorit da bi vsaka ženska raje imela grdega morilca ki dobro fuka kot pa urejenega tipa ki malo manj dobro fuka...

štekaš zdaj?

najbrž še ne, zato ti povem: seks MI JE pomemben. ampak so POMEMBNEJŠE stvari kot f**.

bo zdaj?
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 05. Okt. 2011 21:25

slovenc79 napisal/-a:da še 100tič ponovim: TUDI JAZ uživam v seksu, ga obožujem. (pač drkanje, seksal še nisem, pa to ni fora zdej)

:stupid:
dej, a ga nebi rajš najprej mal namoču predno take stresaš?
:sleepingcow:

namoču tko in drugač, še v lužico zraven. Čeprav ubistvu, lahko da sploh nimaš fetiš na žensko lulanje, če pri samozadovoljevanju sam sebe poščiješ :gruebel:
nevem, a to tko funkcionira, foot-fetišisti pri akciji ala sam_svoj_mojster ovohavajo in ližejo svoje prstke na nogah? Kaj pa vem, no. :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 05. Okt. 2011 21:28

slovenc79 napisal/-a: poščijem se v hlače in si ga zdrkam, da ti bo jasno :) lahko tudi kake detajle povem, če ti bo všeč :D

kaj pa mama pravi, ko mora troje hlače dnevno prati? :eek: :eek: :eek:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Okt. 2011 21:38

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 05. Okt. 2011 21:49

well to, da ščiješ sam po sebi pa ni več isti fetiš. halo? (drugač se pa strinjam s sirovo).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 05. Okt. 2011 22:10

keepsake napisal/-a:Kaj pa vem, no. :D

o temu nič, zato kar tiho :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 05. Okt. 2011 22:12

Jochie napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a: poščijem se v hlače in si ga zdrkam, da ti bo jasno :) lahko tudi kake detajle povem, če ti bo všeč :D

kaj pa mama pravi, ko mora troje hlače dnevno prati? :eek: :eek: :eek:

mama ne vidi teh hlač. imam posebej hlače samo za to :P ja operem jih tudi. ne delam tega vsak dan, redko, ko ni nobenega doma. cca 1krat na mesec.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 05. Okt. 2011 22:15

sirova štručka napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a:ampak nekako mi je v vezi bolj važno kako se razumeva, ne kako sexava skupaj.

ajde, ti če razmišljaš kot te jebačice tukaj, izvoli, se poroči s prostitutko, bo sigurno najboljša zveza na svetu, glede na to da vam seks največ pomeni.

sam ne pa zdaj govorit da bi vsaka ženska raje imela grdega morilca ki dobro fuka kot pa urejenega tipa ki malo manj dobro fuka...

kolko vez pa je že za tabo in kako dolgih, da veš kaj ti je v zvezi pomembno?

pa ne obstajajo samo nasilneži in prostitutke, ki dobro fukajo in pridni fantje in nune, ki malo slabše fukajo.

pa glede tistalega scanja me tud zanima... te res tolk rajca, da se poščiješ v hlače, da odtehta vso svinjarijo, ki jo pri tem napraviš?

nobene veze, sexa pa vem kaj si želim... nevem, i'm that smart :D ja kako lahko človek ne ve kaj si želi, povej mi to?

no vidiš. zato tudi tisti ki pravi da punce ki ne zna sexat je grda (kao ne morem je več gledat) nima prav.

pa povej mi kako bo priden fant znal fukati? če namoči v vse ni več glih priden ane.

ja rajca me lulanje v hlače IN svinjarija ki jo napravim pri tem. seveda ker to na skrivaj delam tudi počistim vse, da ni nobenega znaka da bi se kaj takega počelo. delam pa to v banji da tudi počistit ni težko.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Okt. 2011 22:33

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 05. Okt. 2011 22:37

slovenc79 napisal/-a:da še 100tič ponovim: TUDI JAZ uživam v seksu, ga obožujem. (pač drkanje, seksal še nisem, pa to ni fora zdej)

ampak nekako mi je v vezi bolj važno kako se razumeva, ne kako sexava skupaj.

clovek, res ti cimprej zelim eno punco, da te razume, razdevici in prala gate, ker si nemogoc!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot]