Zakaj smo odvisne od moških
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Ok, naslov ni najbolj primeren, ko se spomnim boljšega, popravim. Preb iram temo o pozerjih in me zbode par stavkov.
-ni bil samo seks, imela sva dolge pogovore
-všeč mi je, ker potrebuje moje nasvete in želi biti moj prijatelj (seks pride v paketu)
Poznam dosti žensk, ki se trudi za moško naklonjenost/prijateljstvo. In zelo malo moških, ki bi umirali za "dolge pogovore z žensko", če se seveda ne odvijajo med rjuhami
Veliko žensk, ki bi hotelo vezo z moškim, in tako malo moških, ki bi bili pripravljeni za vezo. Zakaj je ženskam veza pomembnejša kot moškim?
Zakaj smo ženske tako odvisne od moških? Zakaj si bolj kot oni želimo partnerstva? Prijateljstva?
Poznate kakšnega moškega, ki bi rekel....z njo seksam, ker si me želi celega. Ker rabi moje nasvete, ker želi biti moja prijateljica? Ali pa, ki bi rekel: z njo ne bom spal, hoče me samo za seks, to mi ni všeč. Hočem ji biti zanimiv. Se mi zdi, da je moškim po večini malo mar za odnose, medtem ko ženske kar nekaj praskamo in praskamo....
Vaše mnenje? Zakaj tako? Smo bolj potrebne ljubezni ali je to samo napaka posameznic zaradi večne borbe za očetovo (moško) naklonjenost?
-ni bil samo seks, imela sva dolge pogovore
-všeč mi je, ker potrebuje moje nasvete in želi biti moj prijatelj (seks pride v paketu)
Poznam dosti žensk, ki se trudi za moško naklonjenost/prijateljstvo. In zelo malo moških, ki bi umirali za "dolge pogovore z žensko", če se seveda ne odvijajo med rjuhami
Veliko žensk, ki bi hotelo vezo z moškim, in tako malo moških, ki bi bili pripravljeni za vezo. Zakaj je ženskam veza pomembnejša kot moškim?
Zakaj smo ženske tako odvisne od moških? Zakaj si bolj kot oni želimo partnerstva? Prijateljstva?
Poznate kakšnega moškega, ki bi rekel....z njo seksam, ker si me želi celega. Ker rabi moje nasvete, ker želi biti moja prijateljica? Ali pa, ki bi rekel: z njo ne bom spal, hoče me samo za seks, to mi ni všeč. Hočem ji biti zanimiv. Se mi zdi, da je moškim po večini malo mar za odnose, medtem ko ženske kar nekaj praskamo in praskamo....
Vaše mnenje? Zakaj tako? Smo bolj potrebne ljubezni ali je to samo napaka posameznic zaradi večne borbe za očetovo (moško) naklonjenost?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Evolucija.
Če moški sprejema žensko kot celoto in ne samo za seks, obstaja večja možnost, da bo sprejemal tudi njenega (njunega) otroka.
Moški bi pa evolucijsko rad zaplodil čimveč otrok, zato je zanj primaren seks.
Vemo, da ni vse črno-belo, da tudi moški si želijo zveze itd. Danes. Ampak vse od nekod izhaja in pomoje je tole primarni razlog.
(Da ne govorim o tem, da smo ženske, ki si ne želimo otrok, "evolucijska napaka". In nam je seks vsaj enako pomemben kot zveza, če ne več. Za to nimam evolucijske razlage, mogoče gre za naslednji korak v razvoju - seks ne kot način za nagonsko razmnoževanje, ampak kot izvor užitka.)
Če moški sprejema žensko kot celoto in ne samo za seks, obstaja večja možnost, da bo sprejemal tudi njenega (njunega) otroka.
Moški bi pa evolucijsko rad zaplodil čimveč otrok, zato je zanj primaren seks.
Vemo, da ni vse črno-belo, da tudi moški si želijo zveze itd. Danes. Ampak vse od nekod izhaja in pomoje je tole primarni razlog.
(Da ne govorim o tem, da smo ženske, ki si ne želimo otrok, "evolucijska napaka". In nam je seks vsaj enako pomemben kot zveza, če ne več. Za to nimam evolucijske razlage, mogoče gre za naslednji korak v razvoju - seks ne kot način za nagonsko razmnoževanje, ampak kot izvor užitka.)
Because I can.
-
edc - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2011
Se nočem nekaj štulit zraven, ker so vprašanja namenjena ostalim ženskam in ne nam ampak je zanimiva tema, čeprav je to večno vprašanje.
Kot imate ve svoje težave z nami imamo tudi mi z vami, nikoli se ne bomo popolnoma razumeli, ker je to čisto drug svet. šele ko se zares zavedaš tega, da "prihajamo iz različnih planetov" se lahko kaj spremeni, drugače ne. Ženske se pogosto pritožujete, da pravi moški izginjajo in da smo večni cepci, ker se vas niti ne trudimo razumet ter poslušat, mi pa se za glavo držimo ker nam težite ko hočemo s prijatelji ven in nam še 3 dni hočete kuhati zamero zaradi tega.
ključ je samo v poznavanju samega sebe in kaj hočeš imeti. saj sem že v kriterijih pri iskanju moškega prilepil en del intervjuja, ki ga bom še enkrat samo za info, ker si ravno enako povedala (da lovite moške, ki jih potem hočete nekako popravljati in se s tem trudite v nedogled):
full interview here: http://www.delo.si/druzba/dr-andrej-per ... ico_2.html
sam sem se po razdoru parletne zveze odločil za neko spremembo, ker sem uvidel da hodim v napačno smer in se slepim z nekimi umetnimi željami, v bistvu pa sem tonil vse globje in globje in zato je šlo tudi vse skupaj k vragu. kakorkoli sem hotel njo označiti za nesramno in neumno ter krivo za vse, sem se vedno vrnil na isto točko glavnega krivca: sebe.
Za dobro žensko bo šel moški bos po steklu okoli slovenije, seveda če bo ona to znala tako narediti. pa ne govorim o copatarstvu ampak ženske imate neverjetno moč, s katero imate možnost neskončne manipulacije. in če se to usmeri v pozitivno smer potem je vse lepo, v nasprotnem primeru je pa to lahko rušilno.
komunikacija je najbolj pomembna med vsem, oba morata biti pripravljena na reševanje skupnih problemov in ne stalno umikanje, kot je stalna praksa dandanes. prav tako se je potrebno zavedati svojega mesta v družbi. Sedaj ko pogledam nazaj, sem imel same punce z nerazčiščenimi odnosi v primarni družini ker tudi sam izhajam iz takega okolja. In to se je zgodilo zaradi mene, ker nisem bil korekten in začel postajati moški. Ostal sem na ravni konca pubertete, po glavi so mi hodile neumnosti in žur, namesto da bi se osebnostno razvijal in študiral ter poskrbel za prihodnost.
Danes pa gledam sovrstnike, iz katerih sem se odkrito povedano delal norca, ker so bili pridni v šoli in so po mojem premalo žurali in seksali, sedaj pa delajo magisterije in imajo že trdne zveze ki štimajo in živijo polno življenje, jaz pa bom sedaj moral preteči maraton v prenesenem pomenu, da jih bom sploh ujel ali pa se jim samo približal.
In ker sem prej tako mislil, sem seveda k sebi privlačil same nevrotičarke, ki so me dušile in namesto da bi se ozrl vase, sem probleme iskal tam kjer jih ni bilo, zveze so propadale, kot oseba pa itak nisem napredoval. Tako da pamet v roke in delat na sebi ter se pogovarjati o stvareh odkrito, v sloveniji se že približujemo mejo 50% vseh porok, ki se končajo z ločitvijo in tukaj je v celotni meri krivo prav tako hedonistično razmišljanje, ki se dandanes podi po premnogih glavah in na koncu se joka ob razpadlih zvezah, namesto da bi se te krepile.
Kot imate ve svoje težave z nami imamo tudi mi z vami, nikoli se ne bomo popolnoma razumeli, ker je to čisto drug svet. šele ko se zares zavedaš tega, da "prihajamo iz različnih planetov" se lahko kaj spremeni, drugače ne. Ženske se pogosto pritožujete, da pravi moški izginjajo in da smo večni cepci, ker se vas niti ne trudimo razumet ter poslušat, mi pa se za glavo držimo ker nam težite ko hočemo s prijatelji ven in nam še 3 dni hočete kuhati zamero zaradi tega.
ključ je samo v poznavanju samega sebe in kaj hočeš imeti. saj sem že v kriterijih pri iskanju moškega prilepil en del intervjuja, ki ga bom še enkrat samo za info, ker si ravno enako povedala (da lovite moške, ki jih potem hočete nekako popravljati in se s tem trudite v nedogled):
Kaj se dogaja z moškim libidom?
Izginja.
Veliko žensk si želi slediti moškemu...
... če je korekten.
Kako pa naj sledi takemu brez libida in osebne integritete?
Ne more. Saj bi bila nora, če bi!
Torej, kaj naj? Nenehno poudarjate, da ženska »naredi« moškega?
Ja, za to, da moški napravi, kar mora napraviti, je odgovorna ženska. Da ga omehča, da mu da veljavo. Šele v njenih očeh jo dobi. Brez ženske ne more postati to, kar bi lahko bil. In kaj naj ženska naredi v tem svetu? Če je pametna, že zgodaj pobere dobrega moškega. (Smeh.) Tja do 25. leta. A kar je zanimivo... Vas, ženske, večinoma privlačijo moški, ki so malce problematični. S tem si uničite življenje, leta minevajo... »Pametne« so pobrale tiste, ki obetajo, ki so dobri študentje in imajo jasno zastavljene življenjske cilje. Ti pa so za mnoge z mladostno in vihravo energijo – dolgočasni. Potem je pa pri tridesetih – panika! (Smeh.) In kaj zdaj? Moje stališče poznate. Po tridesetem letu so samski moški problematični. Ločeni sploh; najprej je treba vprašati prvo ženo, zakaj se je ločila. (Smeh.) Primerni so edino vdovci, ki niso samski po svoji krivdi.
full interview here: http://www.delo.si/druzba/dr-andrej-per ... ico_2.html
sam sem se po razdoru parletne zveze odločil za neko spremembo, ker sem uvidel da hodim v napačno smer in se slepim z nekimi umetnimi željami, v bistvu pa sem tonil vse globje in globje in zato je šlo tudi vse skupaj k vragu. kakorkoli sem hotel njo označiti za nesramno in neumno ter krivo za vse, sem se vedno vrnil na isto točko glavnega krivca: sebe.
Za dobro žensko bo šel moški bos po steklu okoli slovenije, seveda če bo ona to znala tako narediti. pa ne govorim o copatarstvu ampak ženske imate neverjetno moč, s katero imate možnost neskončne manipulacije. in če se to usmeri v pozitivno smer potem je vse lepo, v nasprotnem primeru je pa to lahko rušilno.
komunikacija je najbolj pomembna med vsem, oba morata biti pripravljena na reševanje skupnih problemov in ne stalno umikanje, kot je stalna praksa dandanes. prav tako se je potrebno zavedati svojega mesta v družbi. Sedaj ko pogledam nazaj, sem imel same punce z nerazčiščenimi odnosi v primarni družini ker tudi sam izhajam iz takega okolja. In to se je zgodilo zaradi mene, ker nisem bil korekten in začel postajati moški. Ostal sem na ravni konca pubertete, po glavi so mi hodile neumnosti in žur, namesto da bi se osebnostno razvijal in študiral ter poskrbel za prihodnost.
Danes pa gledam sovrstnike, iz katerih sem se odkrito povedano delal norca, ker so bili pridni v šoli in so po mojem premalo žurali in seksali, sedaj pa delajo magisterije in imajo že trdne zveze ki štimajo in živijo polno življenje, jaz pa bom sedaj moral preteči maraton v prenesenem pomenu, da jih bom sploh ujel ali pa se jim samo približal.
In ker sem prej tako mislil, sem seveda k sebi privlačil same nevrotičarke, ki so me dušile in namesto da bi se ozrl vase, sem probleme iskal tam kjer jih ni bilo, zveze so propadale, kot oseba pa itak nisem napredoval. Tako da pamet v roke in delat na sebi ter se pogovarjati o stvareh odkrito, v sloveniji se že približujemo mejo 50% vseh porok, ki se končajo z ločitvijo in tukaj je v celotni meri krivo prav tako hedonistično razmišljanje, ki se dandanes podi po premnogih glavah in na koncu se joka ob razpadlih zvezah, namesto da bi se te krepile.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Je že evolucija naredila tako, da si moški primarno želi seksa, ženska pa primarno odnosa.
Sej to smo debatirali nedolgo nazaj. Česa si želi nedolžen 18-letnik? Seksa. Pa nedolžna 18-letnica? Fanta, ki jo bo ljubil, seks pa v štartu jemlje kot nekakšen davek, ki ga mora dat tipu, da jo bo imel rad.
Sej v malo bolj zrelih letih se to pošlihta. Moškemu več na prvem mestu ni samo seks. Dejansko se mi zdi, da je tipov, ki imajo cilj cel lajf samo menjavat ženske, ful malo. Ženske imate filing, da jih je dost, ker ste na take skoncentrirane.
In tudi ženske se z leti naučijo uživat v seksu samem po sebi.
Nas moške začne zanimat odnos, ko smo spolno potešeni in ko začutimo, da smo izživeti glede seksualnih izzivov.
Sej to smo debatirali nedolgo nazaj. Česa si želi nedolžen 18-letnik? Seksa. Pa nedolžna 18-letnica? Fanta, ki jo bo ljubil, seks pa v štartu jemlje kot nekakšen davek, ki ga mora dat tipu, da jo bo imel rad.
Sej v malo bolj zrelih letih se to pošlihta. Moškemu več na prvem mestu ni samo seks. Dejansko se mi zdi, da je tipov, ki imajo cilj cel lajf samo menjavat ženske, ful malo. Ženske imate filing, da jih je dost, ker ste na take skoncentrirane.
Nas moške začne zanimat odnos, ko smo spolno potešeni in ko začutimo, da smo izživeti glede seksualnih izzivov.
-
edc - Sramežljivka
Džeki napisal/-a:Je že evolucija naredila tako, da si moški primarno želi seksa, ženska pa primarno odnosa.
To je load of crap, v katerem živimo, zato pa imamo toliko razpadlih zakonov in alkoholizma ter raznih drugih zablod, ki jih je čedalje več in tako se bo nadaljevalo, dokler bomo živeli po zahodnjaških smernicah instant kulture.
Zreli moški bodo znali delovati v razmerju od začetka, zrele ženske pa v seksu. največja napaka je, da mislimo kako so drugi slabi in da se morajo drugi spremeniti. Ko sami sebe spremenimo se začnejo stvari okoli nas drugače odvijati in nič prej.
Ženska, ki si zares želi odnosa si bo našla partnerja, ki ji bo to nudil. Dokler so pa to neka glasna sanjarjenja pa se to ne bo zgodilo, enako velja za moške. V primarnih družinah se skrivajo te razne zablode in vprašanja, na katere nimamo odgovorov, dokler ne razčistimo teh odnosov. In tako bo ženska s tiranskim očetom vedno iskala nekega agresivca, ki jo bo tretiral na enak način, ker bo njej podzavestno ugajalo, da je nesrečna, pa naj se to še tako čudno sliši. Nek mamin sinko pa bo vedno iskal žensko, da ga bo ujčkala in mu dajala potuho, sam si pa ne bo znal niti riti obrisat in bo za vedno ženski "ujetnik".
To govorim za primere, ko odnosi niso poštimani in to šele kasneje ven udari, ko smo že odrasli. In te bolni odnosi se potem nadaljujejo naprej v generacije, ki razloge iščejo v nekih površinskih zadevah, namesto da bi se poglobili v odnose. To je problem poženščenih moških in faličnih žensk, evolucija tukaj nima veliko veze, ker je sex čedalje bolj izrinjen. Ne glede na to, koliko se govori o pomembnosti sexa za zdrav in normalen odnos med partnerjema, je tega vedno manj, ker je celoten življenjski slog zgrešen. Da te mine porivati eno in isto osebo je problem samo v odnosu, če je vse normalno se bota partnerja privlačila do konca življenja. Ko pa se začnejo razdori v razmerju takrat pa tudi sex začne šepati in vse ostalo.
Ni moškega, ki bi rekel: "sedaj sem se pa dosti nafukal in sem videl vse, čas je za familijo in lep odnos z žensko". Moški, ki bo to v pravem pomenu besede, bo z eno žensko lahko izživel svoje spolne fantazije (seveda če bo ženska tudi to v pravem pomenu) kar bo posledično samo poglobilo njun odnos in tako se to ustvarja naprej. Če se ma pa druge za porivat in eno za delat otroke pa kuhanje potem tukaj sploh ni odnosa in možnosti sta samo dve: ali je ženska dovolj pametna da takega kretena pusti ali pa je neumna in se muči z njim do konca življenja, vmes pa vzgojita še psihične spake, ki take bolne odnose trosijo naprej.
Če bi evolucija imela kaj prstov vmes bi se s takimi vprašanji ubadali že stari egipčani, tako pa se o tem govori zadnjih 20 let, prej je to bilo precej neobstojno.
-
Tananda - Kofetarica
Na splošno se s tvojim postom ne strinjam.
Kera slaba izjava. Evolucija je LIH mela prste vmes, da se Egipčani niso s tem ukvarjali. Ali katerokoli drugo ljudstvo, for that matter.
Stari Egipčani se s tem niso ukvarjali, ker so častili plodnost in je bilo vse do modernih časov najpomembnejše pri odnosih vzrediti potomce. Razplod, otroci, nadaljevanje vrste in podobno sranje.
Danes je to v ozadju, itak nas je že preveč. V ospredje prihaja kvaliteta odnosa in tu se pojavijo težave, ker ljudje pač evolucijsko nismo ustvarjeni za odnose zaradi odnosov samih. Smo narejeni za razplod, ne pa večno ljubezen in medsebojno razumevanje v zvezi.
edc napisal/-a:Če bi evolucija imela kaj prstov vmes bi se s takimi vprašanji ubadali že stari egipčani, tako pa se o tem govori zadnjih 20 let, prej je to bilo precej neobstojno
Kera slaba izjava. Evolucija je LIH mela prste vmes, da se Egipčani niso s tem ukvarjali. Ali katerokoli drugo ljudstvo, for that matter.
Stari Egipčani se s tem niso ukvarjali, ker so častili plodnost in je bilo vse do modernih časov najpomembnejše pri odnosih vzrediti potomce. Razplod, otroci, nadaljevanje vrste in podobno sranje.
Danes je to v ozadju, itak nas je že preveč. V ospredje prihaja kvaliteta odnosa in tu se pojavijo težave, ker ljudje pač evolucijsko nismo ustvarjeni za odnose zaradi odnosov samih. Smo narejeni za razplod, ne pa večno ljubezen in medsebojno razumevanje v zvezi.
Because I can.
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Meni ni do tega, da bi me ženska imela le za seks.barbie_girl_85 napisal/-a:Ali pa, ki bi rekel: z njo ne bom spal, hoče me samo za seks, to mi ni všeč. Hočem ji biti zanimiv.
Pa vendar kljub ponudbam nisem sprejel seksa, če mi punca ni bla privlačna.Džeki napisal/-a:Česa si želi nedolžen 18-letnik? Seksa.
-
Tananda - Kofetarica
Fantin napisal/-a:Meni ni do tega, da bi me ženska imela le za seks.barbie_girl_85 napisal/-a:Ali pa, ki bi rekel: z njo ne bom spal, hoče me samo za seks, to mi ni všeč. Hočem ji biti zanimiv.
Evolucijska napaka. (malo za hec malo za res)
Fantin napisal/-a:Pa vendar kljub ponudbam nisem sprejel seksa, če mi punca ni bla privlačna.Džeki napisal/-a:Česa si želi nedolžen 18-letnik? Seksa.
Tole je pa evolucijsko pravilno, ker bo samec izbiral samico z najboljšimi geni, da bo potomec dobro zasnovan. Ena od najbolj očitnih stvari za dobre gene je zunanjost.
Because I can.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
Zdi se mi da se punce pri 20-25 nekak "maščujejo" in gre tudi njim večinoma samo za seks in zabavo. "mi trenutno ne paše resna zveza" pravijo.
Tudi meni se ne gre samo za seks, bolj za zaljubljenost in srečo, sigurno. ampak težko pa je dobiti dans punco pri 20ih ki ji je kaj bolj pomembno kot kakšen koktejl si bo še zamislila in kam bo šla žurat...
Tudi meni se ne gre samo za seks, bolj za zaljubljenost in srečo, sigurno. ampak težko pa je dobiti dans punco pri 20ih ki ji je kaj bolj pomembno kot kakšen koktejl si bo še zamislila in kam bo šla žurat...
-
edc - Sramežljivka
Tananda napisal/-a:Na splošno se s tvojim postom ne strinjam.
keep fooling yourself, ljudje smo socialna bitja in odnose rabimo, takšne ali drugačne. v tvojem primeru bi bili samotarji največji srečneži na svetu in tudi najbolj uspešni verjetno.
Jaz ne govorim o monogamiji in raznih jajcih, govorim o tvarnih odnosih, ki izginjajo in zato tudi take teme. Misliš da bi se o tem pogovarjali, če bi bilo vse v redu? Ne, ker bi barbie_girl_85 sedajle uživala pri svojem moškem in se tega ne bi spraševala, skupaj z nešteto drugimi ljudmi, ki to premlevajo.
Pojdi v en Afganistan tam al pa kjer ženske nosijo tiste burke in morajo biti podrejene možu. Tebi se to zdi neuravnovešeno in teror do žensk, njim pa je to nekaj povsem normalnega in se temu primerno vedejo. Ženska se ne počuti ogrožene, ker ma moški lahko še 10 drugih žen in ker se ne sme pokazati nobenemu razen svojemu možu. To je njej normalno in bi jo blo dejansko na smrt sram, če bi jo kdo videl brez tiste rjuhe na glavi.
Pa daleč od tega, da to podpiram, ker se tudi meni zdi za kozlat, ampak tam se s temi vprašanji ne ubadajo in sem zato izbral tak primer. Ko pa ste ženske dobile volilno pravico in pravico izbiranja ter lastnega razmišljanja, se je pa pokazala šibkost temeljev moškosti, ko so pezdetki raje začeli rint v alkohlolizem in se zapirat vase, kot da bi žene nadvladali in bili voditelji še naprej.
In tako potem danes morate ve hodit v službo in še rojevat otroke pa gospodinjit doma, ker se butcem ne da in mislijo, da pravi moški ne skrbi za gospodinjstvo. Časi so drugačni in se jim je treba prilagodit vendar svojega mesta v družbi ne smemo zanemariti. Kot trobim že skos, moški mora biti pred žensko v vseh pogledih in jo znati vodit, ženska pa mu mora biti pripravljena zaupati in mu slediti ter ga podpirati.
Verjetno bo to komu izpadlo seksistično a tako na žalost je, to so problemi naše generacije, ki jih bomo morali rešiti. Evolucija nam ni vcepila nobenega nagona, to so imela v krvi že najmanjša bitja iz katerih smo se razvili. Fukati se moramo da preživimo kot vrsta ampak če se izrodki rojevajo, ki ne vejo kaj bi počeli v tem svetu potem bo človek izumrl.
O naši psihologiji imamo napisanih nešteto knjig, ampak se ne berejo ker je bolj zakon kar rečejo po televiziji in se prebere na internetu, ukvarjamo pa se z bedarijami in trošimo čas, namesto da bi ga posvetili svojemu razvoju.
-
Tananda - Kofetarica
Fantin napisal/-a:Tananda, s tem si pa zadela terno Najprej mi napišeš:Tananda napisal/-a:Evolucijska napaka. (malo za hec malo za res)
...zatem pa:Tananda napisal/-a:Tole je pa evolucijsko pravilno
Terna, ni kaj
Am, ja. Ne vem, kako naj ti bolj nazorno razložim. To, da si ne želiš samo seksa in si moški, bi bila evolucijska napaka. To, da si seksa želiš, ampak ne z vsako (torej z grdimi ne), je evolucijsko pravilno.
Želeti si samo seks, ne zveze =/= Želeti si seks z vsako
A bo?
edc, samotarji in zase držeči se ljudje, ki so nečemu predani, dejansko SO najbolj uspešni ljudje na svetu. Glede sreče pa ne vem, jih ne poznam osebno.
In evolucija nam je vcepila točno to, o čem ti trobiš. Da mora biti moški nad žensko, mora jo voditi, ženska pa mu mora zaupati. Trdiš točno to, kar jaz govorim, ampak moje mnenje zanikaš.
Jaz samo pravim, da so časi drugačni in ker nismo podkovani z evolucijskim znanjem, ki bi ustrezalo novi situaciji v svetu (relativno novi), se zaletavamo v stene, si pulimo lase in trpimo, ker "odnosi niso v redu".
Because I can.
-
Tananda - Kofetarica
In še. Kaj narediti, da bi se odnosi izboljšali? Ne vem, nimam pojma. A sploh rabimo izboljšave?
Zadnji odstavek pa sploh ne vem, zakaj si napisal. Če imaš občutek, da trošiš čas z internetom in televizijo, pojdi brati knjige, delaj na svojem razvoju, imej lepe odnose (ker očitno misliš, da je to rešitev neke težave). Ne ukvarjaj se z bedarijami na forumu.
Zadnji odstavek pa sploh ne vem, zakaj si napisal. Če imaš občutek, da trošiš čas z internetom in televizijo, pojdi brati knjige, delaj na svojem razvoju, imej lepe odnose (ker očitno misliš, da je to rešitev neke težave). Ne ukvarjaj se z bedarijami na forumu.
Because I can.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
barbie_girl_85 napisal/-a:Poznam dosti žensk, ki se trudi za moško naklonjenost/prijateljstvo. In zelo malo moških, ki bi umirali za "dolge pogovore z žensko", če se seveda ne odvijajo med rjuhami
kak se sam tipi hiter pripravijo, ce se zatreskajo v zensko!
pred kratkim sem bila na poroko, kjer iz dalec se je vidlo, da je zenin nor na nevesto. Prej baje je zbezal od bivso, ki je hotla poroke.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov