Zakaj smo odvisne od moških

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 18. Sep. 2011 15:40

fantin, ko začneš opažat, da večletne zveze ljudi okoli tebe začnejo razpadat zaradi razloga neizživetosti, potem za resno zvezo nekako preferiraš že izživete... vsaj jaz. ne gre se mi tukaj za 'biti dober v postelji' problem. zgolj to, da predvidevam (bolj upam), da že izživeti ne bodo dobili tistega občutka, da kaj zamujajo in bi razmerje zato propadlo. vedno so pa tudi izjeme.
Vsak raj ima svojo kačo.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 18. Sep. 2011 15:40

Anjeske napisal/-a:Ha ha ha :D K boš postal starček, pa k boš mel 40 metersko jahto, me pa povabi nanjo, pa bova videla :D :D
V Trnovskem pristanu ob Ljubljanici sem videl punco, nekje od 20 do 25 let mlada, ko se je mečkala z nekom, ki bi ji lahko bil dedek. Toliko o tem. :)
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 18. Sep. 2011 15:44

s0nckic4 napisal/-a:fantin, ko začneš opažat, da večletne zveze ljudi okoli tebe začnejo razpadat zaradi razloga neizživetosti, potem za resno zvezo nekako preferiraš že izživete... vsaj jaz. ne gre se mi tukaj za 'biti dober v postelji' problem. zgolj to, da predvidevam (bolj upam), da že izživeti ne bodo dobili tistega občutka, da kaj zamujajo in bi razmerje zato propadlo. vedno so pa tudi izjeme.
Pa bi raje bila z nekom, ki je imel 10 zvez ki niso trajale dlje kot nekaj mesecev kot pa nekoga, ki je imel 3 zveze, pa so trajale nekaj let?
Pa če so te tvoje prijateljice njihovi hanibaniji pustili zato, ker so se morali še znoret, si morda pomislila na to, da je pravzaprav šlo le za končanje zveze na diplomatski način?
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 18. Sep. 2011 17:19

Fantin napisal/-a:Pa bi raje bila z nekom, ki je imel 10 zvez ki niso trajale dlje kot nekaj mesecev kot pa nekoga, ki je imel 3 zveze, pa so trajale nekaj let?

da.

claire napisal/-a:^^ dokler misliš, da se je v resni zvezi nujno čemu odpovedati v smislu, da si na določenh področjih prikrajšan in ti je hudo zaradi tega, še nisi pripravljen na resno zvezo. simpl.

:top:

jerry444 napisal/-a:(ok je tudi kar nekaj let starejša,tako da kaj resnega itak ne more bit)

to je ovira?
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 18. Sep. 2011 19:05

fantin, tudi jaz bi rekla da.
nekdo po 3 propadlih 2-3 letnih zvezah mi daje mislit, da ni sposoben nadaljevati razmerja, ko metuljčki popustijo, kar je v bistvu enako kot pri tistih z več nekajmesečnimi zvezami. je pa večja verjetnost da so se tisti po več nekajmesečnih zvezah vsaj znoreli in bi zdaj res radi poskusili kaj resnega.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Sep. 2011 20:53

kar se starosti tiče, velik mladih punc pada na starejše... zato pa so tok polni samega sebe.

skratka, meni ni do kurbanja, meni je več do veze. Je pa butasto da bi zdaj spoznal eno res v redu punco, pa bi mi po parih zmenkih rekla "meni zdaj ne paše resna zveza" pa začela enga drugega iskat...

sploh nočem več imeti punce, ko vidim da si samo izmišljujejo, zvestoba pa nastopi takrat ko ne more več vsakega tipa okoli prsta ovijat...

seveda, da bi jaz rekel punci da mi ne paše resna zveza, bom itak prasec in "tipičen moški" pa nevem kaj še vse...

je pa tako tiste ki hočejo kaj resnega pri 20ih, si najdejo 30 letnega tipa pa čao... pa smo spet zgoraj pri starosti.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 18. Sep. 2011 21:27

^Stari, to kar ti bom zdaj napisal, te bo zadelo direkt v srce, ampak raje sem iskren, a krut, kot da bi ljudem pripovedoval pravljice, ki jih hočejo slišat.

Star si torej nekaj čez 20, si povedal. Pri tej starosti nimaš nobene šanse spoznat ženske, s katero boš do konca življenja. Zato ti kar takoj predlagam, da sploh nehaš razmišljat o tem.

Zakaj? To si že ugotovil, večina punc pada na starejše. Ti torej lahko izbiraš nekako v bazenu 17-22 let. Silno redka punca, sploh če je lušna za pogledat, v tej starosti najde tipa, s katerim bo preživela večji del življenja..

V tej starosti večina punc dobi svojega prvega fanta, prvi pa skoraj nikoli ni zadnji.

Torej se manj obremenjuj in raje nabiraj izkušnje, ki ti bodo prišle prav kasneje.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 18. Sep. 2011 21:39

ok, ti deliš nasvete?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Sep. 2011 22:14

Džeki, ne zastopiš. Siguren sem da ne bom obdržal prve do konca življenja.

Ampak, nimam pa načrta imeti punce samo za sex oz. samo začasno.

Jaz bi rad imel punco, da bi jo imel rad in ona mene. Če se bova postarala skupaj, super, ampak se ne grem ubit. Bo pač našel drugo.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 18. Sep. 2011 22:56

Fantin napisal/-a:Pa bi raje bila z nekom, ki je imel 10 zvez ki niso trajale dlje kot nekaj mesecev kot pa nekoga, ki je imel 3 zveze, pa so trajale nekaj let?
Pa če so te tvoje prijateljice njihovi hanibaniji pustili zato, ker so se morali še znoret, si morda pomislila na to, da je pravzaprav šlo le za končanje zveze na diplomatski način?

Ce izhajam iz sebe, lahk na prste prestejem tipe, ki so me deljansko privlacile in pritegnile, da bi se hotla ukvarjat z njimi.
Nikoli mi ni bilo jasno, kako lahko nekdo cuti privlacnost, do bistveno vecje stevilo oseb.

Tako da, ko nekdo mi omeni, da je seksal z veliko stevilo oseb, pravzaprav dobim filing, da ni bil dosti selektiven pri izbiri, al pac ga res privlacijo?

To me je ful odbilo pri enemu tipi, sicer ful simpaticen, ki je menjaval punce za kratkorocen cas. Mi je rekel da je imel 12 zvez. Ko sem zvedla kaj so to za ene punce, se posebej to zadnjo, me je tak odbilo, da ne znam opisat. Ce bi bila tip, pomoje ne bi mi se sploh dvignil nanjo, sam ok, nisem tip.

Tak da, moje mnenje glede tega je, rajs naj je imel tip sam 3 babe, ampak naj so bile to res konkretne kvalitetne babe, ki jih je jemal kot osebe in ne kot seksualne objekte.
mcrus
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a mcrus » 18. Sep. 2011 23:54

@Akvamarin, toliko o izživetosti in svaka čast fantu, ki ga ni motil videz in je bil toliko egoističen, da je zadovoljil svoje potrebe (za boljšo prihodnost), pač ni izpustil nobene priložnosti. A če bi ble pa same hude bejbe te pa nebi odbilo? Kot da ti je izpod časti.... Pa se vprašajmo zakaj se temu kar počnemo pred resnimi zvezami sploh pravi "da se znorimo", menim da propadanje mesečnih zvez ni to to.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 19. Sep. 2011 1:24

^^meni je pomembno, da tip ima okus in smisel za dobre stvari. Ce je ze hodal z doloceno punco par mesecov, drzal za roko in raskazoval, pa tut ce jo je imel sam za sex, to pomeni, da ga je neki pritegnilo/privlacilo pri njej.

A če bi ble pa same hude bejbe te pa nebi odbilo? Kot da ti je izpod časti....

Ne bi me odbilo. Ce bi bile to same kvalitetne babe(ne mislim sam vizualno), bi mu cestitala!
mcrus
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a mcrus » 19. Sep. 2011 12:19

Ja, ampak preden postaneš mojster kuhar morš prej poskusit čimveč jedi, tudi tiste slabe....samo tako, da veš kaj je dobro:)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 19. Sep. 2011 13:05

Akvamarin napisal/-a:
Tako da, ko nekdo mi omeni, da je seksal z veliko stevilo oseb, pravzaprav dobim filing, da ni bil dosti selektiven pri izbiri, al pac ga res privlacijo?

Klasična napaka, ko ženska nekaj o moških sklepa izhajajoč iz sebe.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 19. Sep. 2011 14:32

Dzeki, pri tipu izbir zenske mi pove dosti o njemu.

Ja, ampak preden postaneš mojster kuhar morš prej poskusit čimveč jedi, tudi tiste slabe....samo tako, da veš kaj je dobro:)

kot prvo ljudje nismo jedi za poskusit...

vseeno, pri kuhanju dobre jedi, vaja dela mojstra, ne kaoticno poskusanje jedi.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov