Zakaj se nekateri moški obnašajo tako kot se ...

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 29. Jul. 2010 14:35

delusional napisal/-a:ne pa k zdej, k hočem sam enga idealnega, pa valda nobenga ne dobim.

a bi se že rada poročila?

da ne bom preveč ot: drugače pa se mi zdi da sploh v mlajših letih ženska hitro nasede kakemu bad guyu ali večim, potem pa nekako prepozna vzorec pa se jim lažje izogne. se mi zdi, da so tudi take izkušnje potrebne. te utrdi, pa potem tudi bolj ceniš vse dobre lastnosti svojega izbranca :D
tako da avtorica teme, če te je zaje*** 1 al pa 2, še ne pomeni da so vsi slabi. kot ti je že bilo svetovano, malo razmisli o teh slabih fantih, poglej njihove skupne značilnosti in ugotovi kaj je bilo tisto kar te je na njih privlačilo. potem boš našla te lastnosti in kasneje take fante tudi hitreje prepoznala in se jim boš lažje izognila. seveda če boš to hotela :wink:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 29. Jul. 2010 14:50

ma ne vem. ker eni se že poročajo in rojevajo.

ne, ne bi se. čeprav mi drugi pravijo da če zdej ne uhvatim enga, da bom ostala sama.

jaz pa mislim, da mam še dosti možnosti odprtih in da se lahko še zajebavam.

sej pravim. mislim, da je čas da neham obupavat, da skozi mene jebejo v glavo in se osredotočat po enega tipa naenkrat. je čas da obrnem situacijo, in jaz koga jebem v glavo.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 29. Jul. 2010 15:24

haha. delusional čist te razumem. sem bolj za šalo vprašala.
sama sem se znašla v podobnem vzorcu. sošolke iz oš se poročajo, rojevajo, frendice poparčkane v resnih zvezah. sem si tud jaz kakega mistra perfect želela... potem sem se pa 1x vprašala če si ga res želim. kaj če ga srečam danes na poti, ko grem babico pozdravit? in potem je to to. ta ideja o dokončnosti se mi je zdela tako strašljiva, da sem dojela, da v bistvu sploh še nism pripravljena na tako resno razmerje. sledeče sem si zaradi tega tud zbirala napačne fante, ker sem podzavestno vedela, da mi z njimi ne bo treba ostat, ker me bojo itak oni odjebal. tako da, zdaj sem pomirjena in uživam v svojem spoznanju :D naj se drugi poročajo, jim privoščim in z veseljem pridem na fešto. jaz se bom, ko bom ready za to in takrat (upam) brez obžalovanja in za zmeraj :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 29. Jul. 2010 22:11

Deklice drage, nihče vas ne jeb* v glavo.

Stvar je zelo enostavna:

-tipi, ki so vam dosegljivi, vam niso zanimivi
-tipi, ki trzajo na vaše čare, vam niso zanimivi

-tipi, ki vas ne jebejo 5 %..so vam pa ohhh

Tipa, ki bi vse storil za vas, v trenutku prestavite na frenda.Enega, okoli katerega se pa morate trudit, on se pa obnaša nonšalantno...pa v trenutku vzamete kot izziv.Vaše sanje so, kako njegov jebivetrski odnos predelati v spodobnega tipa, kar se nikoli ne zgodi.

In od tod vaše mišljenje, da ste žrtve prascev, ki vas jebejo v glavo.

V bistvu ste pa žrtve lastnih zablod.. :)
Zadnjič spremenil Džeki, dne 30. Jul. 2010 7:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 29. Jul. 2010 22:12

podvojen post
Zadnjič spremenil Džeki, dne 29. Jul. 2010 22:21, skupaj popravljeno 1 krat.
teiika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a teiika » 29. Jul. 2010 22:15

Fantki dragi, nihče vas ne jeb* v glavo.

Stvar je zelo enostavna:........

in stvar se ponovi, sam obratno... ni razlike.. :P
Kdor gleda z očmi, vidi zunanjost. Kdor gleda s srcem, vidi v srce. Kdor gleda z ljubeznijo, ne vidi ničesar,je popolnoma slep...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 29. Jul. 2010 22:22

Absolutno. Sem že zgoraj napisal, da so tipi, ki se vrtijo okoli bitchez, sami krivi. :cool:
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 29. Jul. 2010 22:38

maš prov, Džeki. Sam v tem je ves čar. Kam pa pridemo brez izzivov? Četudi sledi očitni neuspeh, zna bit pot do tega zanimiva...

PS Pozabla sem na smajlije :D :D :D :razz:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 29. Jul. 2010 23:51

ana27 napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:^^Ti si pisala konkretno o spuščanju v zvezo.. in ja, definitivno čustva so..

Kje sem napisala?
In avtorica piše o nečustvih, torej kje so čustva?

Napisala si v postu.. torej

ana27 napisal/-a:Če se nekdo takoj spusti v nek odnos, se mi zdi, da sploh ne gre drugače kot brez čustev, ker se ne morajo kar takoj razviti čustva

zdej, da lažje obrazložim kaj sem ti želela povedat.. citiram: "Čustva so nenehno prisotna v družbenem delovanju in predstavljajo sestavni del vsake družbene interakcije."

Avtorica pa je pisala o brezčustvenem odnosu moških do žensk.. kar je pa totalno ugibanje.. kaj pa ti veš kakšna so čustva neke druge osebe?
Vse kar sem hotla povedat, da ljubezen in naklonjenost nista edini čustvi na tem svetu.. in samo zato, ker nekdo noče it v zvezo z nekom, to še ne pomeni, da je človek brezčuten.. lahko te sovraži, pa zato noče v zvezo s tabo.. btw - tudi sovražtvo je čustvo, predvidevam da to veš. That's all.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 30. Jul. 2010 16:29

barbie_girl_85 napisal/-a:maš prov, Džeki. Sam v tem je ves čar. Kam pa pridemo brez izzivov? Četudi sledi očitni neuspeh, zna bit pot do tega zanimiva...

Drugače povedano, uživanje v mazohizmu? Ironija je, da ravno tiste ki pravijo, da s(m)o vsi tipi prasci, se zapletajo s tipi, pri katerih je očitno, da bo ona na koncu požela neuspeh in razočaranje. Če je nekaterim v veselje se zapletat z napačnimi tipi, naj potem ne jamrajo.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 30. Jul. 2010 18:44

Džekijeva besede so modre.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 30. Jul. 2010 21:58

Praktičen nasvet za oba spola v izogib peezdarijam.

Če želite resno zvezo in ste resna oseba, tako po obnašanju kot namenih, potem kandidata/kandidatko na prvem ali drugem zmenku malo izprašajte oz. naredite socialno anamnezo.

-kaj dela in kakšne načrte ima v lajfu
-iz kakšne družine izhaja (morebitno nasilje v družini)
-kako se razume s sorodniki

Seveda ne v obliki gestapo zasliševanja, ampak "spontanega" pogovora.To je umetnost. Na pravi način izveš vse.

Enkrat sem se dogovarjal z žensko, ki mi je na zmenku povedala, da sta se foter in mama tepla med sabo in da jo sestra sovraži.Ker sem bil mlad in naiven, sem stvar forsiral dalje..v pogubo.

Folk, ki izhaja iz razjeb.. (ne mislim, da sta starša ločena, ampak totalno razjeb..nasilje v družini, rejništvo, morda celo dom..) družin in ima čudne odnose z bližnjimi sorodniki, ni ok.Če je imela nasilnega fotra, bo podzavestno iskala takšen tip fanta...

Ti vzorci povedo ogromno, kaj pričakovati od človeka.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 31. Jul. 2010 1:33

Džeki povej mi, kako bodo taki jebivetrski prasci jebači končali.
s katero? ker z eno bojo. ena jih bo obrnila. al ostanejo večno samski jebači?

kak vzorec pa ima doma tip, ki je jebač?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 31. Jul. 2010 9:50

delusional napisal/-a: kak vzorec pa ima doma tip, ki je jebač?

privzgojeno nespoštovanje do žensk in jemanje le-teh kot manjvredna bitja- to mu je dala familija. (govorim o jebačih, ki so hkrati še prasci. zelo redko namreč naletimo na kombinacijo jebača in sicer krasnega razumevajočega in odkritega moškega- no takšni so bili verjetno le razočarani in se več ne radi vežejo, a jih je zanemarljivo malo).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 31. Jul. 2010 9:58

claire napisal/-a:privzgojeno nespoštovanje do žensk in jemanje le-teh kot manjvredna bitja- to mu je dala familija. (govorim o jebačih, ki so hkrati še prasci. zelo redko namreč naletimo na kombinacijo jebača in sicer krasnega razumevajočega in odkritega moškega- no takšni so bili verjetno le razočarani in se več ne radi vežejo, a jih je zanemarljivo malo).

haha... ti si men prav luškana - tok si naivna da kr boli... :D ti si potencialna resna partnerica jebačev - verjame v svojega dragega in v vajin odnos in v to da te nikoli ne bo prevaral. Idealna ženska...

Iz lastnih izkušenj lahko povem da so največji ženskarji vedno bili moški ki ženskam dajejo občutek da so superiorna bitja, da so edine za njih in jih nikoli ne bi užalili. Zato pa lepo čičajo na dveh/treh stolih in nimajo problemov. P.s. resne bejbe takšnih tipov vedno prisegajo na zvestobo svojih moških.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]