Zakaj se nekateri moški obnašajo tako kot se ...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ spet ti
norolescentka, na vse to kar zdej (in par postov višje) opisuješ: prijavila bi (nadrejenim, družini, policiji, prijateljem). Zato je pa vidt, kot da vsemu temu ni konca, ker premalo žensk nadlegovanja prijavi. In potem takšni prasci mislijo, da lahko še kar nadaljujejo s tem.
norolescentka, na vse to kar zdej (in par postov višje) opisuješ: prijavila bi (nadrejenim, družini, policiji, prijateljem). Zato je pa vidt, kot da vsemu temu ni konca, ker premalo žensk nadlegovanja prijavi. In potem takšni prasci mislijo, da lahko še kar nadaljujejo s tem.
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 20. Avg. 2010 15:21, skupaj popravljeno 1 krat.
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
purple...to je možno sam v ljubljani. v naših koncih pa ne. to je čist drugačna mentaliteta...
sicer sem doživela nadlegovanje tudi v ljubljani. ko sva s priajteljico na dan parade ponosa zvečer sredi mesta sedele na klopci in se pogovarjale, je vsaj 5 tipov začelo vpit lej jih lezbe, pa uuuuuuu a loh prisedem pa a bi me vzele zraven pa take... mislim, ok no. če bi bla lezbijka, bi ga morala na gobec, pa še tako ali tako bi ga morala.
sicer sem doživela nadlegovanje tudi v ljubljani. ko sva s priajteljico na dan parade ponosa zvečer sredi mesta sedele na klopci in se pogovarjale, je vsaj 5 tipov začelo vpit lej jih lezbe, pa uuuuuuu a loh prisedem pa a bi me vzele zraven pa take... mislim, ok no. če bi bla lezbijka, bi ga morala na gobec, pa še tako ali tako bi ga morala.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
purple_rain - Cosmopsiho
Vidim, ja. Sama si žal ista. Prestopi te okvirje in naslednjič ukrepaj (čeprav ti ne želim, da se zgodi "naslednjič").norolescentka napisal/-a:to je možno sam v ljubljani. v naših koncih pa ne. to je čist drugačna mentaliteta...
- norolescentka
- Kofetarica
*mala* napisal/-a:Kaj pa če preprosto ne delaš v gostilni? Ali pa delaš v normalni skulirani gostilni z normalnimi gosti? (ja, tudi take obstajajo )
vem da obstajajo sej zdej ne delam več tam, medtem ko sem bla študentka sem delala. sicer pa...vsepovsod se kaj najde. pa tudi vprašajte katerokoli punco ki dela v kateremkoli lokalu, pa da dela dlje časa če res ni vsaj enkrat naletela na nadlegovanje. ker stoposto je.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:37, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
- norolescentka
- Kofetarica
horus. že sam tvoj odgovor mi da jasno vedeti kam spadaš. samo to-imej dobro žensko je relativen pojem. če teb pomen to konfekcijsko št. 36 pa e košaro pa vsadke v riti obenem pa da še te pedena ko največjega carja je to tvoj problem. seveda govorim čisto kot primer, mi prav dol visi kak okus maš.
mislim da ni nič napačnega, če zveš kaj o diskriminaciji žensk pr slovenščini, morda boš mogu it še enkrat ker se nisi nič nauču. me ni motlo delat v firmi dodatne stvari, motlo me je miška ljubica in faking poželjivi pogledi. da ne delaš v gostilni-lahko rečt če maš lahk rit na toplem nekje zastonj. vsepovsod sem dala maksimaln od sebe kar ti lahk povejo moji nadrejejni tak mimgrede.
ne vem kaj se usajaš, diskriminacija obstaja, nisem rekla da od vseh in povsod vendar obstaja. obstaja pa množica dobrih tipov, ki ne vedo kaj imajo od tega, če žensko jemljejo kot sebi manjvredno. js se drugač odlično štekam z moškimi. zato ker zame niso vsi prasci sam zato ker so moški
mislim da ni nič napačnega, če zveš kaj o diskriminaciji žensk pr slovenščini, morda boš mogu it še enkrat ker se nisi nič nauču. me ni motlo delat v firmi dodatne stvari, motlo me je miška ljubica in faking poželjivi pogledi. da ne delaš v gostilni-lahko rečt če maš lahk rit na toplem nekje zastonj. vsepovsod sem dala maksimaln od sebe kar ti lahk povejo moji nadrejejni tak mimgrede.
ne vem kaj se usajaš, diskriminacija obstaja, nisem rekla da od vseh in povsod vendar obstaja. obstaja pa množica dobrih tipov, ki ne vedo kaj imajo od tega, če žensko jemljejo kot sebi manjvredno. js se drugač odlično štekam z moškimi. zato ker zame niso vsi prasci sam zato ker so moški
- norolescentka
- Kofetarica
maš pa čudne ideje o tem, kateri tip lahko dobi žensko in kako se more obnašat.
ne vem, kako to danes delajo najstniki, moj letnik je mel še okus za to, da če je bil nekdo človek in če si se v njegovi družbi dobr počutu je mel že pike za to, da postane tudi partner.
ka mi bojo mišice, če bo raje v fitnesu kot se ukvarjal z mano.
kaj mi bo avto, če bo skoz na terenu in se važu z njim okol.
kaj mi bo keš, če deda sploh nikol doma ne bo.
in navsezadnje, kdo si ti, da sodiš kdo je geek, kdo si zasluži kakšno punco in kdo ne. očitno maš res hude probleme sam s seboj, oziroma si totalno obremenjen s tem kako izgledaš in kakšna baba ti pritiče ter kaj moraš met da jo boš dobu. temu jst pravim brutalno načrtovanje zato, da so zadovoljni drugi in ne ti. in ko se neke karakteristike poklapajo, si rečeš, tole hočem met. mogoče dobiš am temu težko rečemo ljubezen, prej hladna preračunljivost. katera si želi takega tipa? no, vsaj zase lahko mirnorečem, da jst ne.
ne vem, kako to danes delajo najstniki, moj letnik je mel še okus za to, da če je bil nekdo človek in če si se v njegovi družbi dobr počutu je mel že pike za to, da postane tudi partner.
ka mi bojo mišice, če bo raje v fitnesu kot se ukvarjal z mano.
kaj mi bo avto, če bo skoz na terenu in se važu z njim okol.
kaj mi bo keš, če deda sploh nikol doma ne bo.
in navsezadnje, kdo si ti, da sodiš kdo je geek, kdo si zasluži kakšno punco in kdo ne. očitno maš res hude probleme sam s seboj, oziroma si totalno obremenjen s tem kako izgledaš in kakšna baba ti pritiče ter kaj moraš met da jo boš dobu. temu jst pravim brutalno načrtovanje zato, da so zadovoljni drugi in ne ti. in ko se neke karakteristike poklapajo, si rečeš, tole hočem met. mogoče dobiš am temu težko rečemo ljubezen, prej hladna preračunljivost. katera si želi takega tipa? no, vsaj zase lahko mirnorečem, da jst ne.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
noroalescentka, s katere regije pa si?
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
norolescentka, s katere regije pa si?
- Horus
- Horus
- norolescentka
- Kofetarica
Horus napisal/-a:Seveda. Ljudje, ki se slepo ne pokorijo doktrini "grdi grdi moški zatirajo ženske" so zmeraj po defaultu uvrščeni med ženskomrzce. Riiight xD
Ne "o diskriminaciji žensk pri slovenščini" ampak "o diskriminaciji žensk V slovenščini". Ne vem, ali se naj smejem ali jočem, ko mi nekdo smrtno resno razlaga, da je ladja ženskega spola, ker so si jih tradicionalno lastili moški. Potem pa dajo primerjavo s svetovnimi jeziki, izjavijo, da je motherland tako imenovan zato, ker so moški glavni v državi in jo morajo kot žensko varovati, po drugi strani pa je faterland očkotov zato, ker so hoteli še bolj poudariti, da so moški glavni. Seriously? WTF. In pa razne teorije, da je seksistično, ker se je jezik razvil tako, da je moški spol nezaznamovan in se uporablja za mešane skupine ljudi itd. itn.
Miške in ljubice lahko prijaviš nadrejenemu brez problema, pa tudi dvomim, da si tistim moškim dejansko povedala, da te moti, da te tako kličejo. Poželjivi pogledi pa niso nadlegovanje pa če se na trepalnice postaviš in sklece delaš z njimi.
In ja, diskriminacija obstaja. Ampak najglasnejše ste ženske v 1. svetu, kjer ste zaščitene bolj kot kočevski medved.
Daj se vprašaj - se lahko primerljiva stvar zgodi tudi moškemu? Če se lahko, potem to NI diskriminacija, če se zgodi ženski.
1. poznam lušne tipe ki so totalni šovinistični prasci
2.zame noben človek ni grd fizično
3.če ti je ena nora prfoksa zagrenila življenje, to ni moj problem in z diskriminacijo nima dost veze
4. miške in ljubice se ni dal nikamor prijavit ker bi se ti samo smejali v fris-sreča da ti tega nikol ni blo treba doživet
5.zaščitena s čim in kako-na primeru slovenskih, in ne ameriških žensk mi povej. tam imajo namreč zakone ter se tožijo za tako brezvezne stvari, da niso primerljive z našo sceno
6. ne poznam enga kelnarja, ki bi ga babe šlatale ko je stregel ali se za njim drle vaaaaaa kok bi te pof*** in bi se fizično spravile nanj, da bi moral klicat policijo. ne poznam nobenga sošolca s faksa, ki bi pršel ven iz kabineta rekoč, tip mi je reku, da dobim komaj šest zato ker sem pač fant. ne poznam žensk, ki bi stale na kupu ter se drle, vaaaa kok ma pa tale tip grd fris, vaaaa nikol neb šla z njim u pojstlo, dej spel se stari kok si pa debel fuj. tko se obnašajo kvečjemu najstniki.
tako, tvoje osebne frustracije glede diskriminacije sva upam sedaj rešla
diskriminacija obstaja. in spolna diskriminacija je tipom večinoma prihranjena. če pa se že spravljaš name ti še enkrat povem, da je moje osebno mnenje tako, da sprejemam vsakega človeka, ki ima določene karakterne kvalitete in da ne mečem vseh v isti koš. izjava zaradi katere se je vse skupaj začelo, je bilo navadno posploševanje, na katerega si kasneje prešel še ti v upanju, da dokažeš svoj prav.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
norolescentka napisal/-a:6. ne poznam enga kelnarja, ki bi ga babe šlatale ko je stregel ali se za njim drle vaaaaaa kok bi te pof*** in bi se fizično spravile nanj, da bi moral klicat policijo.
Še nisi bila v KMŠ-ju? Parkrat ko bila ženske navdušeno šlatale kelnarja za rit (ki je pospravljal kozarce), tako da nebi o tem
In sem prepričana, da imajo fantje iste izkušnje. Mogoče jih je manj, ampak so tudi Ženske znajo bit precej bolj nesramne (res pa je, da večinoma ne v faco, ampak da se za hrbtom režijo in delajo norca- veliko bolje, a ne?)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
+ "Beam me up, Scotty!"Horus napisal/-a:Kdo je geek ni ravno težko (ali treba) soditi. Je dokaj obvious . Samo vprašaš ga, če pozna "Luke, I'm your father", "Warp 9, engage" in "Leeeeroooooooy Jeeenkiiiiiins".
Kak lepo..Horus napisal/-a:In ko združimo hladno preračunljivost in vročo strast dobimo toplo ljubezen, ki nas lepo greje ob hladnih večerih =]]
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov