Zakaj se nekateri moški obnašajo tako kot se ...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
obiskovalec - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2010
- Kraj: Ljubljana
To pa se sliši kot bežna poletna avantura. Ti si se napalila, on je pa hladen, zato ga ne moreš niti odjebat.
Edino kar ti preostane, da greš naprej.
Edino kar ti preostane, da greš naprej.
V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
- bittersweet2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2010
Jochie: nimam številke
Obiskovalec: ko sem prespala pri njemu sva bila oba trezna (spila sva js en coctail on pa en bambus)... Pa ravno za to gre, da ni bil nikoli hladen... samo zdaj, se je naenkrat odločil, da ne odpiše. In nočem bit vsiljiva, ker mogoče pa ima kak pameten razlog in bi ga moje "teženje" odbilo. (rekla sem MOGOČE )
Ne gre za to, da zdej tole najino avanturico postavljam v višave. Fant (ma težko mu rečem fant, ko je že malo prestar za to) mi je res dovolj zanimiv, da bi ga pa mogoče rada malo bolje spoznala. Šla kdaj z njim na pijačo. Če bi stvar pripeljala do tega, da bi zaključila tisto kar sva začela pred dobrim tednom, pa tudi ne bi imela nič proti.
Obiskovalec: ko sem prespala pri njemu sva bila oba trezna (spila sva js en coctail on pa en bambus)... Pa ravno za to gre, da ni bil nikoli hladen... samo zdaj, se je naenkrat odločil, da ne odpiše. In nočem bit vsiljiva, ker mogoče pa ima kak pameten razlog in bi ga moje "teženje" odbilo. (rekla sem MOGOČE )
Ne gre za to, da zdej tole najino avanturico postavljam v višave. Fant (ma težko mu rečem fant, ko je že malo prestar za to) mi je res dovolj zanimiv, da bi ga pa mogoče rada malo bolje spoznala. Šla kdaj z njim na pijačo. Če bi stvar pripeljala do tega, da bi zaključila tisto kar sva začela pred dobrim tednom, pa tudi ne bi imela nič proti.
-
obiskovalec - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2010
bittersweet2 napisal/-a:Jochie: nimam številke
Sklepam, da se je spustil v to, ker mu je tisti trenutek preprosto godilo, da sta se malo pomečkala. Zagotovo ti nisi nič kriva, da si kaj narobe naredila ali rekla.
Tip ima mogoče že izdelano podobo, kakšna mora biti njegova ženska s katero bo lahko preživel preostanek življenja. Predvidevam, da mu ti pač nisi bila 100% ustrezna, te je pa "potipal" ker ga je mogoče zanimalo, ali bi lahko bila to ti.
V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
- bittersweet2
- Sramežljivka
ha... kr za poskusnega zajčka bi me meli... v raziskovalni nalogi: how to get a guy that doesn't want me?!
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
Bittersweet2, jst bi še mal počakala, glede na to, da si pustila sporočilo na facebooku, ki ga določeni ljudje sploh ne gledajo vsak dan. Mam par kolegov gor, pa se točno vidi po objavah al pa dodajanju folka, da facebook uporabljajo le občasno.
A noben od znancev al pa kolegov pa nima njegove številke? Ko sem brala tvoj post, nism dobila občutka, da ga neb zanimala. Probi zvohat cifro, pa pokliči za drink.
A noben od znancev al pa kolegov pa nima njegove številke? Ko sem brala tvoj post, nism dobila občutka, da ga neb zanimala. Probi zvohat cifro, pa pokliči za drink.
- bittersweet2
- Sramežljivka
FB dost redno uporablja... Js tut nimam občutka, da ga ne bi zanimala... zato, me pa tok muči zdej, ko ne odpiše...
glede številke pa... Sploh nimama skupne družbe... Spoznala sva se povsem po najključju, ko sem imela par opravkov tam, kjer dela... Pa se je potem s sodelavcem priključil skupini tujcev, ki je bila pri nas za nekaj dni pod mojim okriljem, pri večernem družabnem programu...
glede številke pa... Sploh nimama skupne družbe... Spoznala sva se povsem po najključju, ko sem imela par opravkov tam, kjer dela... Pa se je potem s sodelavcem priključil skupini tujcev, ki je bila pri nas za nekaj dni pod mojim okriljem, pri večernem družabnem programu...
Zadnjič spremenil bittersweet2, dne 24. Avg. 2010 8:46, skupaj popravljeno 1 krat.
- bonbonchek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2010
Eh, z glavo skozi zid ne moreš. Pusti, da nekaj časa mine da vidiš ali ti bo odpisal na sporočilo na FB, če ti ne bo... Potem jaz ne bi več dregala. Če bi mu bila zanimiva, bi ti sam kej rekel, da se bosta še videla ali karkoli. Ne vem, če ga ne bo odbilo da ga po tem še kličeš in vabiš na kavo.
Sicer pa naredi, kot misliš ti...
Sicer pa naredi, kot misliš ti...
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Mogoce se enostavno ne želi vezat.
- bittersweet2
- Sramežljivka
Saj se jaz tudi ne želim kar vezat... Js bi zaenkrat samo kako kavo, al pa kozarec vina
- bonbonchek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2010
Potem mu pa napiš še eno sporočilo in ga pokliči ali še bolje, napiši SMS če je za kakšno neobvezno kavico in zraven dodaj *wink*.. Če ima kokr tok možganov, se mu bo takoj posvetilo kam pes taco moli
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]