Zakaj se nekateri moški obnašajo tako kot se ...

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 20. Avg. 2010 16:36

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 20. Avg. 2010 16:37

norolescentka, ne citirej, če odpisuješ osebi nad tabo.

Zdej pa še sama probej poiskat tak pogum in ne dovoli, da se hodi po tebi.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 20. Avg. 2010 16:43

Fay napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:Izpit za avto morajo ženske delati večkrat, posebej, če so inštruktorju všeč, ker bi jih rad videl še enkrat.

Am, tukaj se pa ne strinjam s tabo. Ker na izpitni nima inštruktor nič zraven... Komisija je prisotna.

Uporabil sem napačno besedo. Mislil sem na komisijo, ki je tipično moškega spola.

Fay napisal/-a:Je pa res, da dosti ženska večkrat pade na izpitu. In ne zato, ker bi jo inštruktor rad gledo, ampak zato, ker smo prevelike paničarke in nas zgrabi panika.

Slišal sem za primere, ko je ženska slišala, da če malo sleče majčko, da ji ne bo prevroče, bo šlo pa v prvo.

Ena druga je slišala dobesedno, kar sem napisal: da je vozila kar v redu, ampak da naj pride na izpit še enkrat, ker da jo je lepo gledat.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 20. Avg. 2010 16:47

norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 20. Avg. 2010 16:47

sorry purple.

horus, ja super da se a vse s tožbami zrihtat :)

drgač pa ja, verjamem da si zasluži spoštovanje čisto vsak, ki obstaja. vsaj določeno osnovno mero. potem nadalje pa seveda odvisno od tega, kakšen človek je.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 20. Avg. 2010 16:49

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 20. Avg. 2010 16:50

norolescentka napisal/-a:ja js ne vem v kakšnih krogih se vi gibljete. ampak jst sm doživela šovinizem na vsakem koraku. delala kot kelnarca-živa katastrofa. vsak desc misli da te lahko kar otipava, da mu boš dala telefonsko, da si dobesedno na prodaj. delala v firmi, mela svojo zadolžitev...vendar so moški vseeno želeli moje "usluge", ki sem jih morala opravit ne glede na svojo zadolžitev. "ljubica, skuhaj mi kavo", "mala, daj mi tole skopiraj", "mucka skoč mi po malco". in morala sem ubogat(!) zaradi česar sem skoraj znorela. da ne omenjam neslanih šal na račun seksa, oblin ali česarkoli. je šlo v stilu pripomb na mojo sexy ass, pa kok bi te napiču...drugič pa sem morala poslušat kak je katera sodelavka debela al pa brez jošk.seveda vpričo njih.pa moraš to prenest če želiš zaslužit :(

tudi na faksu te vrste diskriminacije ne manjka...nekateri profesorji radi spustijo dekle naprej če ima večji dekolte, drugi pa te z veseljem nagradijo z nižjo oceno, saj kot ženska pač ne moreš vedeti toliko kot oni.

na vse to...letijo moje pripombe v zvezi z lepotnimi operacijami. ženske so enostavno pri izbiri partnerjev, pri zbiranju točk priljubljenosti al kakorkol pod večjim udarom kot moški. zato je samozavest manjša in posledično jih je veliko več na lepotnih popravkih
Jst ne vidim nobene povezave med tem da te deci v gostilni slatajo in tvojo izredno absurdno trditvijo, da je zensko nezadovoljstvo nad svojim telesom rezultat nekega terorja moskih. Ta druga teorija je najbrz posledica tega, da si indokrinirana s strani raznih seksisticnih predavanj s kakega FF, kjer svojo mizandrijo kamuflirajo v "studije spolov".

Razen ce bi rada povedala, da je to, da so moskim doloceni izgledi zensk bolj vsec kot drugi, teror, kot si ga ti poimenovala. :lol:

ka mi bojo mišice, če bo raje v fitnesu kot se ukvarjal z mano.
S tabo se je treba ukvarjat. Zdej mi je vse jasn, poznam tvoj tip.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 20. Avg. 2010 16:56

Horus napisal/-a:Dej dej. Če se 10 študentk zbere in pisno pritoži dekanu fakultete in rektorju univerze, bo profesor letel na disciplinsko tako hitro, da bo prebil zvočni zid. Če pa tako ne rata, pa se gre v medije. Ampak seveda. Je lažje poiskati razlog, zakaj tega ne bi naredili in potem jamrati, kako te diskriminirajo.

Temu pa pritrdim. Ko je bila žena na filo faksu, je tam "učila" neka profesorica, ki je imela prav neverjetne izgrede. Primeri:

- Na začetku ustnega izpita je povedala, da je danes pojedla samo solato, in da naj se je čuvajo. Vsi so padli.

- Nekaterih osebno ne mara, do diplome jim je manjkal le še njen izpit, in so tudi iz tujine že desetletje hodile k njej vsako leto, da jih je vrgla. Z besedami: "Pa daj odnehaj že! Saj vidiš, da mi nisi všeč, in te ne bom nikoli spustila."

- Redki fantje na izpitih niso imeli nikakršnih težav in so presurfali študij brez vsakega znanja.

- Če je prišla na izpit kakšna oblečena v kaj, kar ji ni bilo všeč - npr. v kaj rdečega, ali kar je kazalo na boljšo postavo, kot je njena - je profesorica to jasno povedala. Sledil je padec na izpitu.

- Da si kot ženska imel šanso izpit sploh naredit, je bilo treba recitirati, kar je na predavanjih povedala, dobesedno. Alternativna ubesedenja so pomenila neuspešen izpit. Svoja izpitna vprašanja je ubesedila v smislu: "No, povej, kaj mi ni všeč na XXX."

Skratka: poden od podna. Katastrofalna ženska. Ampak ta profesorica je bila hkrati vodja katedre. Puncam se je torej zdelo, da se nimajo kam pritožiti.

Ko sem vse to slišal, sem nebodigalen to vse povedal eni novinarki, ki je bila nad štorijo navdušena in bi takoj organizirala, da bi ta groza prišla v javnost. Odziv študentk? Rep med noge. Preveč jih je bilo strah se izpostavljati.

Jah, če je folk strah se "izpostavljati", ko se jim godijo takšne krivice, in samo še naprej hodijo na takšna predavanja in izpite, potem pa res ni čudno, da se ta katastrofa kar ne neha. Toleranca je vir večine trpljenja!
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 20. Avg. 2010 17:00

purple_rain napisal/-a:norolescentka, ne citirej, če odpisuješ osebi nad tabo.

Nikoli ne veš, koliko folka bo vmes še kaj napisalo.

(Je pa v vsakem primeru dobro skrajšati citat na bistveno.)
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 20. Avg. 2010 17:00

norolescentka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 20. Avg. 2010 17:02

Mahagonij napisal/-a:ka mi bojo mišice, če bo raje v fitnesu kot se ukvarjal z mano.
S tabo se je treba ukvarjat. Zdej mi je vse jasn, poznam tvoj tip.[/quote]

da. potrebno se je. nimam pa nič proti, če jih prigara, pa se še ima vedno čas ukvarjat z mano. hotla sem povedat, da ne maram da bi mu fitnes pomenil več oziroma da za to, da si moj tip, ne rabiš popolne postave, ker imam raje lep in dober karakter kot popolno telo.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 20. Avg. 2010 17:03

^^spet smo "tle"..ker vse skupaj v enem paketu pa ne more obstajat? Itak..
Alwaleed napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:norolescentka, ne citirej, če odpisuješ osebi nad tabo.

Nikoli ne veš, koliko folka bo vmes še kaj napisalo.

(Je pa v vsakem primeru dobro skrajšati citat na bistveno.)
Res je, tud zate velja. :P
Vem, mi ena uporabnica stalno uletava Slika, ampak zato pa imaš in opcijo predogleda spodaj in pa urejanja že oddanega posta. Samo v vednost, pač.
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 20. Avg. 2010 17:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 20. Avg. 2010 17:04

Horus napisal/-a:Kakorkoli že, 10letna tožba je boljša od 10letnega jamranja in nič delanja.

Ko se ti ena pizdarija dogaja od različnih ljudi na vsakem koraku, je lahko vsaka posebej premajhna, da bi bila vredna tožbe, vse skupaj ti pa pošteno otežijo življenje.

Ena stvar je, če ti vsake toliko nekdo stopi na prst. Druga stvar je, če ne moreš stopit na pločnik, brez da bi ves čas hodili po tebi.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 20. Avg. 2010 17:04

Horus napisal/-a:Una točka o desetletjih je sploh uberneumna, ker 4. (al je bil 5., ni bistveno no) rok in naprej se opravlja pred komisijo (vsaj po pravilniku, kar pomeni, da lahko to zahtevaš), kar pomeni, da če znaš, narediš.

Ampak seveda, če niti ne probaš rešiti situacije, ni pričakovati, da se bo rešila sama :P

pri meni je isto. pri več profesorjih. letijo moški in ženske. pa nihče ne migne, pa vsi vejo.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 20. Avg. 2010 17:05

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]