Zakaj se nekateri moški obnašajo tako kot se ...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tiina_Biina - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
Takole je punce ... Že nekaj časa sem razmišljala, kljub temu, da vem da je o tej temi bilo že veliko povedanega, da mi pomagate iz ženskega vidika ugotoviti, kaj moške žene v odnose brez čustev, izigravanje žensk, dajanje vtisa superiornosti proti nežnejšemu spolu, varanju ...
Sama teh moških nagonov ne bom nikoli razumela. Sem človek s čustvi in po vseh negativnih izkušnjah z njimi si postavljam nešteto vprašanj. Nazadnje za vse svoje eskapade krivim sebe, kljub temu, da dam najbolje kar znam od sebe. In ali je res, da smo nekatera dekleta resnično magneti za idiote ... Ne vem več nič ...
Sama teh moških nagonov ne bom nikoli razumela. Sem človek s čustvi in po vseh negativnih izkušnjah z njimi si postavljam nešteto vprašanj. Nazadnje za vse svoje eskapade krivim sebe, kljub temu, da dam najbolje kar znam od sebe. In ali je res, da smo nekatera dekleta resnično magneti za idiote ... Ne vem več nič ...
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Ah ah.Moški pa na raznih forumih jadikujejo, da so punce bitchez.
Dajte se že enkrat kvazi-jebaći in bitchez zmenit med sabo, po eni strani vas igrice kao podžigajo, očitno rabite adrenalin v življenju, po drugi strani ste vedno znova nesrečni-nesrečne.
Draga deklica,če si magnet za idiote in te to kao moti, ti verjetno ne rabim posebaj poudarjati, da bi bil čas, da menjaš ciljno skupino tipov.Tega pa itak ne boš storila, ker te idioti privlačijo in ti dajejo adrenalin.Želiš si jih pa zato, ker jih ne moreš imeti, vsaj za vedno ne.
Še kakšno vprašanje?
Dajte se že enkrat kvazi-jebaći in bitchez zmenit med sabo, po eni strani vas igrice kao podžigajo, očitno rabite adrenalin v življenju, po drugi strani ste vedno znova nesrečni-nesrečne.
Draga deklica,če si magnet za idiote in te to kao moti, ti verjetno ne rabim posebaj poudarjati, da bi bil čas, da menjaš ciljno skupino tipov.Tega pa itak ne boš storila, ker te idioti privlačijo in ti dajejo adrenalin.Želiš si jih pa zato, ker jih ne moreš imeti, vsaj za vedno ne.
Še kakšno vprašanje?
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Nežnim dušcam so nežne dušče dolgočasne, "idiotom" pa "bitches" prevelik riziko.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
večina tipov je primitivcev, ne glede kakšno ciljno skupino imaš ... in ne rabiš krivit sebe, ker si naivno verjela enemu od teh ... se boš že naučila ločiti plevel od koprive
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
IloveCoffee napisal/-a:Nežnim dušcam so nežne dušče dolgočasne, "idiotom" pa "bitches" prevelik riziko.
Ne obstajata samo ti dve skrajnosti.
Dajte no, punce, kdaj boste ugotovile da ste čisto same krive, če imate večinoma opravka z idioti?
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
puma napisal/-a:in ne rabiš krivit sebe, ker si naivno verjela enemu od teh ...
Seveda rabi krivit sebe. Punce ne krivijo sebe za svoje izbire (oz. mogoče jamrajo "oh, le kaj sem naredila, da sem že spet tako razočarana") in gredo skoz življenje s tipi, ki so vsi isti. Pa čeprav jih 20 menjajo. In so vedno znova razočarane. Ja bravo.
Ko skapiraš, da je problem v tebi, ker izbiraš napačne tipe in ko resnično dojameš, kaj je narobe z njimi in zakaj te niso vredni; takrat boš lahko šla naprej in si našla nekoga boljšega.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
puma - Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Džeki napisal/-a:Dajte no, punce, kdaj boste ugotovile da ste čisto same krive, če imate večinoma opravka z idioti?
čemu potreba po metanju krivde? ...
pusti da oseba pove svojo izkušnjo ... in njena je takšna kot je.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
tmis_ napisal/-a:Zanimivo ne, kako vedno ene in iste (tudi iz mojega kroga prijateljic in znank) jamrajo kakšni prasci so moški, druge pa imamo z njimi pretežno samo dobre izkušnje. Ne bi rekla, da gre za naključje.
Džeki ima prav.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Džeki napisal/-a:IloveCoffee napisal/-a:Nežnim dušcam so nežne dušče dolgočasne, "idiotom" pa "bitches" prevelik riziko.
Ne obstajata samo ti dve skrajnosti.
Dajte no, punce, kdaj boste ugotovile da ste čisto same krive, če imate večinoma opravka z idioti?
Itak da ne, pojasni pa marsikateri primer!
-
puma - Cosmopolitanka
g00fy_qa napisal/-a:Seveda rabi krivit sebe. Punce ne krivijo sebe za svoje izbire (oz. mogoče jamrajo "oh, le kaj sem naredila, da sem že spet tako razočarana") in gredo skoz življenje s tipi, ki so vsi isti. Pa čeprav jih 20 menjajo. In so vedno znova razočarane. Ja bravo.
pravim le, da obtoževanje samega sebe, še ni rodilo spoznanja. In šele spoznanje ter spraševanje in raziskovanje sebe omogoča premik.
In ponavadi ravno v komunikaciji, kjer lahko na glas poveš, kaj te muči, no ponavadi takrat pride človek do ding ding ding momenta.
Na tem forumu, pa nekdo samo pove, da ima problem, pa se vsipa plaz obtoževanj v smislu, sama si kriva in podobno, ter hkrati se pojavijo druge ženske, ki očitno imajo samo bajne bajne tipe in nikoli nikdar niso videle takih o katerih avtorica posta govori. Heh ... let's talk about illusion
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Na tem forumu, pa nekdo samo pove, da ima problem, pa se vsipa plaz obtoževanj v smislu, sama si kriva in podobno, ter hkrati se pojavijo druge ženske, ki očitno imajo samo bajne bajne tipe in nikoli nikdar niso videle takih o katerih avtorica posta govori. Heh ... let's talk about illusion smile
A mi lahko prosim citiraš eno, ki je kej takega trdila?
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Se mi je kar zdelo, da, po domače povedano, bluziš, zato pa sem te vprašala po citatu, ki si ga seveda izpustila. Kako nenavadno, ne.
Svetujem ti, da se navadiš natančneje brati, preden začneš hitet polagat ljudem besede v usta in pisat o nekih "bajnih tipih", ki jih nobena niti omenila ni.
Svetujem ti, da se navadiš natančneje brati, preden začneš hitet polagat ljudem besede v usta in pisat o nekih "bajnih tipih", ki jih nobena niti omenila ni.
Zanimivo ne, kako vedno ene in iste (tudi iz mojega kroga prijateljic in znank) jamrajo kakšni prasci so moški, druge pa imamo z njimi PRETEŽNO samo dobre izkušnje. Ne bi rekla, da gre za naključje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov