zakaj se mu ne da
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Hm.. Jaz bi ti predlagala, da si vzameš lepo čas in pripraviš en večer samo za vaju. Romantika - svečke, vino (ali šampanc), mirna glasba.. Potem se potrudiš po najboljših močeh in si cel večer ti zgoraj.. Naj on samo uživa
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
ANGELgirl napisal/-a:Hm.. Jaz bi ti predlagala, da si vzameš lepo čas in pripraviš en večer samo za vaju. Romantika - svečke, vino (ali šampanc), mirna glasba.. Potem se potrudiš po najboljših močeh in si cel večer ti zgoraj.. Naj on samo uživa
možn, da tudi to ne bo 'uzgalo' in se bo decko tudi tokrat zelel samo siskati.. sicer je pa predlog dober in morda le zaleze.. da vidi koliko se je dekle potrudilo zanj
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
- Black Kitty
Ko se je pri meni to začelo - prejšna zveza, sem vedla da bo kmalu konec. Ker je bilo isto pri njegovi bivši, postopoma manj sexa, mal več tiškanja (skupaj sta bla 3,5 leta, midva 1 let)
Neki 100% ni ql, ker v zdravem intimnem odnosu se sexa. Lahko naštejemo tisoč razlogov, ampak kater je, ti mora pa on povedat.
Neki 100% ni ql, ker v zdravem intimnem odnosu se sexa. Lahko naštejemo tisoč razlogov, ampak kater je, ti mora pa on povedat.
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Če bi on jemal kontracepcijske tabletke, bi lahko rekel, da se mi je zaradi njih zmanjšala želja po seksu
Ker pa tega izgovora ne more uporabit, vsaj ne v zvezi s kontracepcijskimi tabletkami, pa se le pogovorita, če se zadeva nikakor ne bo izboljšala.
Ker pa tega izgovora ne more uporabit, vsaj ne v zvezi s kontracepcijskimi tabletkami, pa se le pogovorita, če se zadeva nikakor ne bo izboljšala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]