Zakaj noče seksat?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Slovenc, cela veja psihologije, imenovana razvojna psihologija se ukvarja s tem, čemur ti nasprotuješ oziroma imenuješ laganje samemu sebi in drugim.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
^^ Eh, kje ... če njegovim prijateljem so eni ljudje umrli, pa je on točno vedel, kako bodo reagirali. Zdaj če jaz nisem več takšna kot sem bila pri 18 pa to pomeni, da sem takrat lagala sebi in okolici, ali pa jim vsaj zdaj nujno lažem.
Me pa zanima, kdaj se po slovenčevem konča strukturiranje karakterja ... a to je tako, kot ti pri npr. 18. neha penis rastit? In potem je na isti dolžini celo življenje ... ali si pa takšen, kot takrat ko si se rodil cel lajf? To bi bilo najbolj smiselno na nek način. Ali si pa tabula rasa, pa si dobesedno samo en list in potem ko te popišejo (kar se zgodi npr. pri 15, ker očitno je njegov kolega že iz OŠ enak) potem si gotov in pečen do smrti. Bog ve, če ima to potem kaj opravit s tem, da ljujde z različnimi pisavami pišejo nate ... mogoče so zato eni celo življenje na isti stopnji kot so bili v osnovni šoli ...
Huh huh ... ne, nimam pojma kako je s tem, mi pa tale slovenčeva zamenjava za razvojno psihologijo, psihoanalizo, pa cel kup filozofskih teorij sploh ne sede. Se mi zdi malček nedodelana.
Me pa zanima, kdaj se po slovenčevem konča strukturiranje karakterja ... a to je tako, kot ti pri npr. 18. neha penis rastit? In potem je na isti dolžini celo življenje ... ali si pa takšen, kot takrat ko si se rodil cel lajf? To bi bilo najbolj smiselno na nek način. Ali si pa tabula rasa, pa si dobesedno samo en list in potem ko te popišejo (kar se zgodi npr. pri 15, ker očitno je njegov kolega že iz OŠ enak) potem si gotov in pečen do smrti. Bog ve, če ima to potem kaj opravit s tem, da ljujde z različnimi pisavami pišejo nate ... mogoče so zato eni celo življenje na isti stopnji kot so bili v osnovni šoli ...
Huh huh ... ne, nimam pojma kako je s tem, mi pa tale slovenčeva zamenjava za razvojno psihologijo, psihoanalizo, pa cel kup filozofskih teorij sploh ne sede. Se mi zdi malček nedodelana.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
v mojem življenju moja teorija deluje. sicer ne bi tako razmišljal.
človek spreminja razmišljanje, poglede, voljo, prepričanja, karakter pa je vedno isti. kdor je po naravi pošten, bo vedno pošten in nič ga ne bo prepričalo, kdor pa je izkoriščevalec in sebičnež se pa tudi ne bo nikoli spremenil. to so pač značaji ki se oblikujejo zgodaj in ostanejo skozi celo življenje enaki in živ bog jih ne more spremenit.
in pač če dojameš to v eni osebi, jo poznaš. jo razumeš, razumeš način razmišljanja, razumeš zakaj neki stori in zakaj nečesa ne in razumeš kako se odziva na razve stvari. to je to.
človek spreminja razmišljanje, poglede, voljo, prepričanja, karakter pa je vedno isti. kdor je po naravi pošten, bo vedno pošten in nič ga ne bo prepričalo, kdor pa je izkoriščevalec in sebičnež se pa tudi ne bo nikoli spremenil. to so pač značaji ki se oblikujejo zgodaj in ostanejo skozi celo življenje enaki in živ bog jih ne more spremenit.
in pač če dojameš to v eni osebi, jo poznaš. jo razumeš, razumeš način razmišljanja, razumeš zakaj neki stori in zakaj nečesa ne in razumeš kako se odziva na razve stvari. to je to.
hej norci
- *Abby**
- Cosmofrik
^^ Se vdam. Itak je celotna znanost proti tvoji izkušnij en mušji kakec vredna. Človek je v naprej determiniran, usoda nad nami je neznosno težka, Ojdip mora nujno poseksat svojo mamo, Jack Razparač se je že rodil kot ena posiljevalska morilska pošast, dojilji je menda bradavice odgriznil in tako dalje... okej. Kakorkoli. Meni se ne da, mislim sicer da nimaš nikakršnega, niti povsem fundamentalnega pojma, ampak ga tudi nočeš imet, tako da se mi zdi vsaka nadaljna beseda stran vržen čas.
Želim kar se da prijeten večer!
Želim kar se da prijeten večer!
-
slovenc79 - Cosmopsiho
ti pa si 50 let starejša in vse veš, ane? kot da se po enem sexu spremeni cel svet
z zvezami mogoče ne, kar se pa tiče izkušenj glede odnosov z različnimi ljudmi imam pa preklet velik izkušenj, tako dobrih kot slabih. da ne govorim o njih ne pomeni da jih ni
lep večer tudi tebi
z zvezami mogoče ne, kar se pa tiče izkušenj glede odnosov z različnimi ljudmi imam pa preklet velik izkušenj, tako dobrih kot slabih. da ne govorim o njih ne pomeni da jih ni
lep večer tudi tebi
hej norci
-
nogavicka - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 7. 2010
slovenc79 napisal/-a:človek spreminja razmišljanje, poglede, voljo, prepričanja, karakter pa je vedno isti. kdor je po naravi pošten, bo vedno pošten in nič ga ne bo prepričalo, kdor pa je izkoriščevalec in sebičnež se pa tudi ne bo nikoli spremenil. to so pač značaji ki se oblikujejo zgodaj in ostanejo skozi celo življenje enaki in živ bog jih ne more spremenit.
sem ti hotla še jaz nekaj napisat, ko sem videla par postov na zadnji strani, pol sem šla brat pa še predzadnjo stran pa vidim, da si neznamnajtbesede, ker že tko ne dovoliš, da se nekdo pa dejansko ne strinja s tabo, ker izvor tega iščeš v svoji neizkušenosti na področju spolnosti.. no, nima veze. uglavne, kar sem želela komentirat, je, da se poštensot še kako lahko spreminja čez čas..nisi zbral ravno prave karakteristike za potrjevanje svoje teze
- *Abby**
- Cosmofrik
slovenc79 napisal/-a:ti pa si 50 let starejša in vse veš, ane? kot da se po enem sexu spremeni cel svet
Nope, samo bolj razgledana, očitno.
Tvoje osebne izkušnje niso reprezentativen vzorec in nikakor ne morejo nadomestit desetletji znanstvenih raziskav.
Če si že seksal ali ne, je pa tu povsem irelevantno in patetično je, da to ponovno vlečeš na plan.
Smo že povsem povsem povsem OT.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
zakaj potem rečeš da sem brez izkušenj, če tega ne veš? ti ne veš kaj sem jaz vse dal skozi in kaj ne ZATO pravim, da me sodiš po tem ker me.
to kar piše v knjigah je teorija, v praksi je pa precej drugače. tako kot jaz znam sexat ti očitno ne veš kako prepoznat pravo osebnost človeka.
nogavicka, če nekdo ni pošten, ni bil nikoli pošten, samo delal se je poštenega, ker se mu je to očitno splačalo ali pa je samo hotel izpasti pred drugimi pošten.
to kar piše v knjigah je teorija, v praksi je pa precej drugače. tako kot jaz znam sexat ti očitno ne veš kako prepoznat pravo osebnost človeka.
nogavicka, če nekdo ni pošten, ni bil nikoli pošten, samo delal se je poštenega, ker se mu je to očitno splačalo ali pa je samo hotel izpasti pred drugimi pošten.
hej norci
-
nogavicka - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 7. 2010
slovenc79 napisal/-a:nogavicka, če nekdo ni pošten, ni bil nikoli pošten, samo delal se je poštenega, ker se mu je to očitno splačalo ali pa je samo hotel izpasti pred drugimi pošten.
to ti tko mislš sam zato še nisi seksu ko pa boš, se ti bodo pa odprle nove dimenzije o katerih sploh še nisi razmišljal!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov