Zakaj noče seksat?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

nekoime
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a nekoime » 17. Nov. 2012 19:17

Idealno bi bilo, če bi se ženske odločale med takojšnjim seksom, ter temeljitm spoznavanjem.

Ponavadi imajo pa najraje kratko spoznavanje, se pravi nič od zgornjega, tle pa človeku najbolj apetit pade.
:D
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 17. Nov. 2012 20:19

^^ Ženske imamo rade prijetno mešanico vsega skupaj.

In mimogrede, ti plehko nekoime: Temeljito spoznavanje človeka traja desetletja. ;)
Mr. Mr.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Mr. » 17. Nov. 2012 20:50

NataškaP napisal/-a:@Flavij: fant ima erekcijo, ampak nič ne naredi z njo... Ni mu do seksa, pravi, da ni razloga za to, ampak on enostavno ne bi. Erekcija pa je ;)
Sicer pa sem včeraj malo googlala, pa nisem edina s tem problemom. Je to kar pogosto, samo jst bi vseeno rada fantu pomagala oz. rada bi vedela, zakaj ne more...

Najdi si pravega moškega kateremu je ukvarjanje z vagino užitek
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 17. Nov. 2012 20:53

V nekaj desetletjih se pa človek zna konkretno spremeniti, tako da le malo prej spoznaš človeka.
The world is as you are.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 17. Nov. 2012 23:47

^^ Moj point je bil, da ne moreš spoznat stalno spreminjajočega se bitja. A štekaš? Ker se skoz spreminja ... Pa še tako zajebani smo, da se še sami sebi pol lajfa lažemo o tem, kakšni dejansko smo. Kaj šele počnemo z drugimi ljudmi ... :eek:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Nov. 2012 0:05

jah, zase govor :P

moj najbolši prijatelj je bivši sošolc ki ga že 6 let poznam, druživa se velik, pa mam o njem isto mnenje kot po prvem mesecu ko sem ga spoznal.

eni ljudje pač ne lažejo in so od začetka odkriti. prvič, ker so pošteni, drugič pa ker je brezveze se predstavljat enemu tak drugemu drugačen.
hej norci :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 18. Nov. 2012 0:19

^^ Ljudje smo kot čebula - tega si kdaj slišal? In so plasti, ki niti nam samim dolgo niso odkrite. Kaj šele komu drugemu. Nezavedno in blablabla, Žižek bo imel predavanje v CD itd. ;)

Ampak če sta pa ti in tvoj prijatelj tako luštno enoplastna, sem pa vesela za vaju, vsekakor pri vama odpade karkoli globokega in morečega. Žal tudi kaj prijetnega, ampak ... koga briga, pravzaprav, itak sta medicinski fenomen! :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Nov. 2012 0:27

lej moj lajf ne temelji na citatih nekih mislecev :P meni se pač ne da lupit in sem vrgel svojo čebulo ob tla da mam vse plasti jasno pred sabo. še scanje se je ulilo ven.

ne vem kaj bi blo prijetnega v tem da nekomu nekaj skrivaš, da nečesa ne ve o tebi.. ?

prav škoda da noben ne verjame da je človek res odprt in pokaže vse plasti.. po tvoje vsi neki skrivajo neki v sebi.. mogoče se te je browneyes tamle preveč dotaknila?
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 18. Nov. 2012 1:29

6 let? ti primerjaš 6 let z desetletji?

če bosta čez 30 let še best frenda, potem se oglas.

tudi jaz imam 2 res dobri prijateljici že več kot 15 let. s tem da se od ene počasi vedno bolj oddaljujem, ker se pač razvijama vsaka v svojo smer. in če se ne boma intenzivno trudili stika obdržat boma čez 15 let ugotovili, da nisma govorili že leta brez da bi se sploh skregali oz bi bilo karkoli narobe.

osebna rast in spreminjaje, ki je posledica učenja na podlagi izkušenj in lastnih spoznanj je popolnoma normalen proces. meni se ne zdi lih kompliment da si pri 40 isti kot pri 20, razn če se komentira izgled ;)
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Nov. 2012 1:38

ne razumeš. tuki se govori o tem v kolkem času spoznaš človeka, ne v tem kok časa sta prijatelja :roll: nisem nikjer rekel da je 6 let nevem kok dolgo prijateljtvo, ker ni.

zakaj ne berete preden pišete :P sam "uu slovenc je pisal pejmo nasprotovat ker še ni sexal.."
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 18. Nov. 2012 9:26

Mr. Mr. napisal/-a:
NataškaP napisal/-a:@Flavij: fant ima erekcijo, ampak nič ne naredi z njo... Ni mu do seksa, pravi, da ni razloga za to, ampak on enostavno ne bi. Erekcija pa je ;)
Sicer pa sem včeraj malo googlala, pa nisem edina s tem problemom. Je to kar pogosto, samo jst bi vseeno rada fantu pomagala oz. rada bi vedela, zakaj ne more...

Najdi si pravega moškega kateremu je ukvarjanje z vagino užitek

Se strinjam z Mr. Mr.

Drugače pa ne morem verjeti da je to pogost problem... OMG kakšne zveze vse obstajajo. Ok razumem da ima težave z erekcijo in ton bi skupaj prebrodila in bi mu stala ob strani, ampak da ima erekcijo in noče seksat in to ni povezano z zdravjem ali pa kakšnimi zlorabami iz otroštva? WTF?

Jz bi ga zutri ko bi še spal spravila pokonci, se v žlički lepo namestila čisto zraven, da vse kar bi moral narediti je suniti in mu zašepetala 'p..... me...'

če na to en bi bilo reakcije bi končala razmerje in si poiskala nekoga ki se mu da ukvarjati z mojimi potrebami.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 18. Nov. 2012 10:53

slovenc79 napisal/-a:ne razumeš. tuki se govori o tem v kolkem času spoznaš človeka, ne v tem kok časa sta prijatelja :roll:

Ti ne razumeš. Tudi ti sam sebe ne poznaš do obisti, ker to ni mogoče. Imaš nezavedne spomine, nisi še bil v vseh mogočih situacijah, tako da ne poznaš vseh svojih misli in niti ne vseh svojih potencialnih reakcij.

Človeka vedno znova spoznavaš in nekoga ''temeljito spoznat'', kot je napisal nekoime je nemogoče v npr. dveh mesecih, kolikor bi bilo še pogojno smisleno ohranjat odnos na neki platonski ravni. Hkrati pa ljubezenski odnos spremeni tistega prvega in odkrije nove človeške lastnosti, ker se odnos spremeni in s tem tudi človekovo delovanje, ker enostavno nihče ne deluje enako v različnih vrstah odnosov, enostavno zato, ker v ene odnose ene stvari pašejo, v druge pa ne.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Nov. 2012 16:57

*Abby** napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a:ne razumeš. tuki se govori o tem v kolkem času spoznaš človeka, ne v tem kok časa sta prijatelja :roll:

Ti ne razumeš.

jaz razumem da tema govori o spoznavanju človeka in NE o dolžinah prijateljstev. kako pa ti razumeš o čem ta tema govori? :roll:

še stotič, preberi o čem sploh govorim preden me komentiraš. kako lahko neko književnost študiraš če še mene ne razumeš o čem pišem?

ko spoznaš človekov karakter, veš tudi kako bo reagiral v hudih situacijah.

škoda zate da misliš da se človek spreminja in se laže da je treba vedno na novo spoznavat, ker odkriti in pošteni ljudje niso taki. mene nobena reakcija nobenega prijatelja nikoli ni presenetila. ker jih pač poznam. pa sem bil ob njih ko so doživeli smrt bližnjega, ko so doživljali šoke, ko se je dogajalo marsikaj.

če tebe obkoržajo lažnivci katerih vsako dejanje te preseneti, res škoda zate. ne sodi pa vseh ljudi po njih. pri poštenih in odkritih ljudeh pač vsak ve pri čem je in zato se na take ljudi lahko zaneseš.

če ti svojega fanta še ne poznaš (2 leti =/= desetletja), kako mu potem lahko zaupaš?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 18. Nov. 2012 16:59

^^^brrrrrrrrrrr.....Po nekaj časa pavze, se spet strinjam z Abby.
It was forever..but it didnt last long..
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 18. Nov. 2012 18:52

slovenc79 napisal/-a: ko spoznaš človekov karakter, veš tudi kako bo reagiral v hudih situacijah.

škoda zate da misliš da se človek spreminja in se laže da je treba vedno na novo spoznavat, ker odkriti in pošteni ljudje niso taki.

Človeška osebnost (karatkter po tvoje) je precej bolj zapletena, kot jo ti dojemaš. In ne, psihologija ni neki magični bullshit, je čisto zaresna znanost.

Človek, ki se spreminja z leti/izkušnjmi/širjenjem obzorji/itd. ni enako kot lažnivec.

Ljudi se ne spoznava vedno na novo, ampak kontinuirano, ves čas, ko si z nekom v odnosu.

Zaupam fantu v tej točki, ni nujno, da mu bom čez 40 let tudi. ;)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]